Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

ALEGEREA DIFUZOARELOR VA ROG UN AJUTOR

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
notretyby

Data înscrierii: 09/Ian/2013

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2013 6:16 pm    Titlul subiectului: ALEGEREA DIFUZOARELOR VA ROG UN AJUTOR Răspunde cu citat (quote)

CE DIF SA ALEG PE FATA SISTEM NU? CU TWEETER? IMI TREBUIE DIF DE MEDII DAR SI UN PIC DE BASS NU STRICA CE PARERE ACVETI DESPRE GROUND ZERO SUNT DIF DE PUTERE BASS CARE SA DAI IN ELE ?, AM INTELES CA HERTZUL ARE CLARITATE MAI BUNA,
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Titanium/GZTC_165T/
DIN GAMA HERTZ ENERGY CE DIF SISTEM AR MERGE PE FATA????
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Blue/B_62C/ ASTIA AR FI OK?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Liciu
Pasionat

Data înscrierii: 30/Aug/2012

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2013 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

presupun ca te referi la difuzoare de 16.5 cm. sistemele clar vor suna mai bine decat coaxialele. din ce-ai prezentatat tu gz titanium sunt mai mult pentru amplicare nu pt player. daca vrei direct pe player din cele testate de mine hertz dieci dsk 165.3 si helix blue b62c helix-urile sunt net superioare avand bass mai profund un filtru capabil sa filtreze medii si bass pt woofer si inalte pt tweeter. foarte dezamagit de hertz dieci. pe woofer o amestecatura de mid-bass medii si INALTE. tweeterele relativ ok. deci pt player iti recomand helixul sau dls classic. pentru amplificare sunt o gramada din care poti alege dls ref, helix esprit, focal sunt o multime. depinde de urechea fiecaruia. mie mi-au placut mult dls ref. eventual hertz energy dar cu mari retineri din partea mea dupa ce-am citit si vazut in review-uri legat de hertz. nu stiu ce s-a intamplat cu hertz. erau o firma foarte buna dar mai nou se plange lumea de piratari made in china identic cu cele originale greu de spus... oricum cum zice toata lumea daca ai vreo posibilitate asculta-le. urechile fac diferenta. si ceea ce conteaza cel mai mult la niste difuzoare de masina este PLAYERUL SI INSONORIZAREA
Sus
notretyby

Data înscrierii: 09/Ian/2013

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2013 5:17 pm    Titlul subiectului: sal Răspunde cu citat (quote)

merci frumos cred ca o sa aleg helixurile
Sus
toboalpha
Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010
Locație: sibiu cluj

MesajTrimis: Lun Ian 21, 2013 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce buget ai?
vrei sa le amplifici?

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum