|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
notretyby
Data înscrierii: 09/Ian/2013 Mesaje: 8
|
|
| Sus |
|
 |
Liciu Pasionat
Data înscrierii: 30/Aug/2012 Mesaje: 123
|
Trimis: Lun Ian 21, 2013 4:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| presupun ca te referi la difuzoare de 16.5 cm. sistemele clar vor suna mai bine decat coaxialele. din ce-ai prezentatat tu gz titanium sunt mai mult pentru amplicare nu pt player. daca vrei direct pe player din cele testate de mine hertz dieci dsk 165.3 si helix blue b62c helix-urile sunt net superioare avand bass mai profund un filtru capabil sa filtreze medii si bass pt woofer si inalte pt tweeter. foarte dezamagit de hertz dieci. pe woofer o amestecatura de mid-bass medii si INALTE. tweeterele relativ ok. deci pt player iti recomand helixul sau dls classic. pentru amplificare sunt o gramada din care poti alege dls ref, helix esprit, focal sunt o multime. depinde de urechea fiecaruia. mie mi-au placut mult dls ref. eventual hertz energy dar cu mari retineri din partea mea dupa ce-am citit si vazut in review-uri legat de hertz. nu stiu ce s-a intamplat cu hertz. erau o firma foarte buna dar mai nou se plange lumea de piratari made in china identic cu cele originale greu de spus... oricum cum zice toata lumea daca ai vreo posibilitate asculta-le. urechile fac diferenta. si ceea ce conteaza cel mai mult la niste difuzoare de masina este PLAYERUL SI INSONORIZAREA |
|
| Sus |
|
 |
notretyby
Data înscrierii: 09/Ian/2013 Mesaje: 8
|
Trimis: Lun Ian 21, 2013 5:17 pm Titlul subiectului: sal |
|
|
| merci frumos cred ca o sa aleg helixurile |
|
| Sus |
|
 |
toboalpha Audiofil

Data înscrierii: 12/Iul/2010 Mesaje: 942 Locație: sibiu cluj
|
Trimis: Lun Ian 21, 2013 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
ce buget ai?
vrei sa le amplifici? _________________ BasuL si cu Toba MarE
Alpine 9855r/SPL Dynamics xtr 300d4-ICE-1500D/Focal.ps165 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|