| |
| Autor |
Mesaj |
Andrey1
Data înscrierii: 26/Oct/2012 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Feb 12, 2013 4:10 pm Titlul subiectului: Alpine 123 VS Alpine 133bt |
|
|
As vrea va rog sa-mi ziceti daca e vreo diferenta la claritatea sunetului intre aceste 2 CD-playere, sau care sunt diferentele intre ele.
Eu as perfera 133bt din cauza ca are bluethoot incorporat, iar pe masina nu am decat o singura statie pentru subwoofer, deci nu imi trebuie mai mult de un preout...
Va multumesc! |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Joi Feb 21, 2013 4:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Diferent intre ele este modulul de Bluetooth si numarul de iesiri preamplificate (preout RCA) . Depinde ce vrei sa faci cu sistemul . |
|
| Sus |
|
 |
Andrey1
|
Trimis: Vin Feb 22, 2013 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc de raspuns
Am un singur amplificator in masina, nu cred ca am sa folosc mai multe... dar ma incanta, oarecum, bluethoot-ul de pe 133bt  |
|
| Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Vin Feb 22, 2013 6:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Chiar si pe CDE-133BT poti sa pui mai multe amplificatoare doar ca nu o sa ai acelasi control pe partea de reglaje.
Un alt player foarte interesant care are si bluetooth incorporat si eu consider ca se aude mai bine decat cel de la Alpine este acesta : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-BT42U/ |
|
| Sus |
|
 |
Andrey1
|
Trimis: Sâm Feb 23, 2013 9:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc pentru sfat
Dar eu prefer Alpine-ul, chiar daca kenwood-u sar auzi putin mai bine, imi place mai mult interfata de la Alpine... Si cred ca pe viitor as vrea sa-mi fac toata linia de pe masina alpine  |
|
| Sus |
|
 |
|