Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine 123 VS Alpine 133bt

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
Andrey1

Data înscrierii: 26/Oct/2012

MesajTrimis: Mar Feb 12, 2013 4:10 pm    Titlul subiectului: Alpine 123 VS Alpine 133bt Răspunde cu citat (quote)

As vrea va rog sa-mi ziceti daca e vreo diferenta la claritatea sunetului intre aceste 2 CD-playere, sau care sunt diferentele intre ele.
Eu as perfera 133bt din cauza ca are bluethoot incorporat, iar pe masina nu am decat o singura statie pentru subwoofer, deci nu imi trebuie mai mult de un preout...

Va multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Feb 21, 2013 4:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Diferent intre ele este modulul de Bluetooth si numarul de iesiri preamplificate (preout RCA) . Depinde ce vrei sa faci cu sistemul .
Sus
Andrey1

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2013 3:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc de raspuns
Am un singur amplificator in masina, nu cred ca am sa folosc mai multe... dar ma incanta, oarecum, bluethoot-ul de pe 133bt Very Happy
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Feb 22, 2013 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar si pe CDE-133BT poti sa pui mai multe amplificatoare doar ca nu o sa ai acelasi control pe partea de reglaje.

Un alt player foarte interesant care are si bluetooth incorporat si eu consider ca se aude mai bine decat cel de la Alpine este acesta : http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Kenwood/KDC-BT42U/
Sus
Andrey1

MesajTrimis: Sâm Feb 23, 2013 9:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc pentru sfat
Dar eu prefer Alpine-ul, chiar daca kenwood-u sar auzi putin mai bine, imi place mai mult interfata de la Alpine... Si cred ca pe viitor as vrea sa-mi fac toata linia de pe masina alpine Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum