|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
whispers
Data înscrierii: 07/Iun/2010 Mesaje: 26
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 12:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Poti fi mai explicit, sunt zero la capitolul sonorizare, ce se poate face? difuzoarele sunt in garantie. |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
| whispers a scris: | | Dupa mai bine de jumatate de an in care nu am avut probleme deloc nici cu playerul si nici cu dif-urile a aparut prima problema, pe difuzorul din stanga la volum mic se aude un gajait mic, nu pot sa-mi dau seama daca este din tiuter sau din difuzor dar atunci cand maresc volumul gajaitul acela mic dispare. Difuzoarele nu au fost fortate, ba din contra folosite in surdina. Am setat din player prin balanta si am testat difuzoarele separat, cel din stanga e ok dar cel din dreapta e cu problema. Nu am umblat la ele si nu mi-au mai facut probleme. Sa fie de la frig? sau aveti ideie de la ce poate sa fie? |
deci e din stanga sau din dreapta cu baiuri?
blacired se referea ca ai le-ai forjat, deci aici incalzit bobina si de aici baiurile, dara daca zici ca nu le-ai dat in gusa prea mult si prea tare, atunci altu e baiu. incearca sa le schimbi intre ele, daca si asa face figuri tot dreapta verifica cablurile player - filtru - boxe, apoi cele de alimentare ale plaerului, daca zici ca dispare la volum, e posibil sa fie ceva oxidari in mufa iso - > contacte imperfecte, si gajaitul nu dispare ci doar e acoperit de volumul din boxe. |
|
| Sus |
|
 |
whispers
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 12:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Imi cer scuze, m-am exprimat gresit, cel din stanga este cu problema, azi dimineata am observat ca la melodiile cu bas se aude acel "gajait". Difuzoarele nu au fost forjate deloc, spun asta pentru ca volumul maxim pe ALPINE-ul meu este de 40, difuzoarele incep sa gajaie pe la 26-27, cel mai mult am ascultat la el la 25 si asta foarte rar maxim 10 minute, in rest numai cu 12-15. am sa incerc sa le schimb intre ele sa vad daca este vreo diferenta. |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 5:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
| whispers a scris: | | Poti fi mai explicit, sunt zero la capitolul sonorizare, ce se poate face? difuzoarele sunt in garantie. |
Nu se acorda niciunde garantie pentru bobina prajita!  |
|
| Sus |
|
 |
whispers
|
Trimis: Dum Dec 19, 2010 9:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Am descoperit problema, cred k una din borne imi atinge tabla masinii si facea scurt, am scos difuzorul si l-am intors cu bornele in sus, merge tipla. |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 9:18 am Titlul subiectului: |
|
|
| whispers a scris: | | ...cred k una din borne imi atinge tabla masinii si facea scurt... |
Inca un motiv pentru a se folosi inele adaptoare din MDF sau lemn...  |
|
| Sus |
|
 |
light_man Pasionat
Data înscrierii: 12/Mai/2009 Mesaje: 151
|
Trimis: Lun Dec 20, 2010 11:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| izoleaza bornele alea cu niste banda izolatoare macar, daca nu pui inele si etc.... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|