Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Alpine F1 Status vs. Clarion DXZ958RMC vs. Pioneer DEH P88RS

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere

Autor Mesaj
around the world
Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 1:25 am    Titlul subiectului: Alpine F1 Status vs. Clarion DXZ958RMC vs. Pioneer DEH P88RS Răspunde cu citat (quote)

Stiu ca nu etse un subiect foarte practic ... de obicei discutiilese limiteaza la aparata mai ...ieftine , dar am remarcat ca in multe discutii apar aceste indicative in situatii de vs . Deci cine le-a ascultat ? Pareri impresii ...
Eu am auzit un Clarion DXZ958 si sincer nu m-a prea dat pe spate ... era prins la un set de DLS Ultimate amplificate tot DLS (nu stiu cu ce ) . suna clar dar suferea pe inalte ...

pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 2:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca vroiai sa spui vs P90, altfel p88rs e subclasat clar.

o sa comentez numai hx-d2 (pe care il detin) si Pioneer DEX-P90RS + DEQ-P90

Hx-D2 intai:
Dintre cele 2 fix ca sunt Clarionul este superior, are un sunet aerisit, bine conturat si cald.
Pros:
EQ param pe 5 benzi cu panta reglabila
4way X-Over
Time Alignamment
Dc-Dc converter
Mai Ieftin
Cons:
DAC Integrat
FOARTE Sensibil al paraziti din alimentare
FATA NEDETASABILA

P90rs +deq-p90
Suna nitel mai rau (daca asa se paote spune despre un aparat din clasa asta ) decat HX-D2 dar are cateva alte avantaje care il fac sa fie tot pe acolo.
Pros:
DAC Separat legat prin fibra optica de HU
TA
EQ pe 31 de benzi cu panta reglabila
4Way X-Over
si cea mai importanta FATA DETASABILA!

Per total exclusiv ca sunet CLarion, DAR considerand ca un RCA bun e 2-3 milioane si ca ai nevoie de 4 pretul ajunge acelasi (aprox) cu al unui P90.

Daca nu as fi avut curte as fi ales CLAR Pioneerul prin prisma fetei detasabile!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Dum Feb 18, 2007 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai 958 este cam in aceiasi clasa cu P88 poate Status F1 este sin etalonul superior. P90 l-am auzi si eu si suna bine dar parca e am rece .
P.S. DX-H2 nu are fata detasabila !? :O

pesteimputit
Pasionat

Data înscrierii: 18/Noi/2006

MesajTrimis: Lun Feb 19, 2007 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

este HX-D2 si nu, nu are fata detasabila
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
around the world
Pasionat

MesajTrimis: Vin Feb 23, 2007 12:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum am p88rs-ul pe masina de cam 2 zile . abia abia am reusit sa dau de cap la aprox70% din reglaje ...nu te plictisesti in menu , dar menu-ul facut ca lumea , poti merge instinctiv (dupa ce ai citit odata cartea Very Happy ) . Ce pot spune ?Se aude mult mai bine decat m-as fi asteptat ... poate chair prea bine ... se aude absolut orice imperfectiune a fisierului (mai ales la cd-urile care sunt trase din Mp3 ). suna destul de cald si clar . astept sa aud si un 958 mai in "blana" ca sa pot sa-mi dau seama de diferente .
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> CD si MP3 Playere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum