| |
| Autor |
Mesaj |
around the world Pasionat

Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 66 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 1:25 am Titlul subiectului: Alpine F1 Status vs. Clarion DXZ958RMC vs. Pioneer DEH P88RS |
|
|
Stiu ca nu etse un subiect foarte practic ... de obicei discutiilese limiteaza la aparata mai ...ieftine , dar am remarcat ca in multe discutii apar aceste indicative in situatii de vs . Deci cine le-a ascultat ? Pareri impresii ...
Eu am auzit un Clarion DXZ958 si sincer nu m-a prea dat pe spate ... era prins la un set de DLS Ultimate amplificate tot DLS (nu stiu cu ce ) . suna clar dar suferea pe inalte ... _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 2:38 am Titlul subiectului: |
|
|
cred ca vroiai sa spui vs P90, altfel p88rs e subclasat clar.
o sa comentez numai hx-d2 (pe care il detin) si Pioneer DEX-P90RS + DEQ-P90
Hx-D2 intai:
Dintre cele 2 fix ca sunt Clarionul este superior, are un sunet aerisit, bine conturat si cald.
Pros:
EQ param pe 5 benzi cu panta reglabila
4way X-Over
Time Alignamment
Dc-Dc converter
Mai Ieftin
Cons:
DAC Integrat
FOARTE Sensibil al paraziti din alimentare
FATA NEDETASABILA
P90rs +deq-p90
Suna nitel mai rau (daca asa se paote spune despre un aparat din clasa asta ) decat HX-D2 dar are cateva alte avantaje care il fac sa fie tot pe acolo.
Pros:
DAC Separat legat prin fibra optica de HU
TA
EQ pe 31 de benzi cu panta reglabila
4Way X-Over
si cea mai importanta FATA DETASABILA!
Per total exclusiv ca sunet CLarion, DAR considerand ca un RCA bun e 2-3 milioane si ca ai nevoie de 4 pretul ajunge acelasi (aprox) cu al unui P90.
Daca nu as fi avut curte as fi ales CLAR Pioneerul prin prisma fetei detasabile! |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Dum Feb 18, 2007 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai 958 este cam in aceiasi clasa cu P88 poate Status F1 este sin etalonul superior. P90 l-am auzi si eu si suna bine dar parca e am rece .
P.S. DX-H2 nu are fata detasabila !? :O _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
pesteimputit Pasionat
Data înscrierii: 18/Noi/2006 Mesaje: 141
|
Trimis: Lun Feb 19, 2007 2:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
| este HX-D2 si nu, nu are fata detasabila |
|
| Sus |
|
 |

|
Trimis: Vin Feb 23, 2007 12:47 am Titlul subiectului: |
|
|
acum am p88rs-ul pe masina de cam 2 zile . abia abia am reusit sa dau de cap la aprox70% din reglaje ...nu te plictisesti in menu , dar menu-ul facut ca lumea , poti merge instinctiv (dupa ce ai citit odata cartea ) . Ce pot spune ?Se aude mult mai bine decat m-as fi asteptat ... poate chair prea bine ... se aude absolut orice imperfectiune a fisierului (mai ales la cd-urile care sunt trase din Mp3 ). suna destul de cald si clar . astept sa aud si un 958 mai in "blana" ca sa pot sa-mi dau seama de diferente . _________________ LESS IS MORE !!!!!!!!!!!!! |
|
| Sus |
|
 |
|