Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

alpine sau hertz

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
stiancu
Pasionat

Data înscrierii: 22/Apr/2007
Locație: ROMANIA

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 9:04 pm    Titlul subiectului: alpine sau hertz Răspunde cu citat (quote)

tot eu va deranjez. care din astea merg mai bine puse direct pe un player alpine?: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-E/SPE-17CS/ si dsk 165?multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 9:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu zic sa iei alpine pt ca au doar 35w rms si sunt facute special pentru player
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Faza e ca si dieci is pentru player direct
Sus
mihaigrzv

Data înscrierii: 13/Feb/2007

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu exista grad de comparatie intre Hertz si Alpine. Hertz dieci sunt facute pt. player direct dar se aud exceptional si cu statie. Din pacate cei de la be loud nu comercializeaza produse Hertz...Pacat! Alpine... la capitolul difuzoare: ma abtin ca asa-i frumos... Mergi pe hertz , n-o sa regreti.Osa fii uimit de ce pot...
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alegerea ta e numai a ta si nu vreau sa o influentez
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Mai 15, 2007 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mihaigrzv a scris:
nu exista grad de comparatie intre Hertz si Alpine. Hertz dieci sunt facute pt. player direct dar se aud exceptional si cu statie. Din pacate cei de la be loud nu comercializeaza produse Hertz...Pacat! Alpine... la capitolul difuzoare: ma abtin ca asa-i frumos... Mergi pe hertz , n-o sa regreti.Osa fii uimit de ce pot...

si eu tot pe hertz as merge in situatia de fata ...dar sa nu uitam ca alpine SPX-Z sunt unele din cele mai bune difuri din lume ...stiu ca is facute in colaborare cu scan speak ,dar si hertz a furat multa tehnologie de la focal
asta e fiecare dupa posibilitati Evil or Very Mad
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 12:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:

ai ascultat hertz dsk 165?
ai ascultat spe17cs?
tu nu zici ce sa ia, tu iti dai cu parerea (care oricum e o parere proasta dupa parerea mea), sau eventual "eu daca asi fi in locul tau, as face asa"

revenind:
stiancu, eu daca as fi in locul tau as merge pe dsk. am ocazia sa le aud in fiecare zi la un coleg de-al meu si suna exceptional
cald, melodios, exact asa cum imi place mie. poate nu iti place si tie asa, dar "eu asa as face in locul tau"
Sus
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 1:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AnDrU a scris:
dgdgaby a scris:

ai ascultat hertz dsk 165?
ai ascultat spe17cs?
tu nu zici ce sa ia, tu iti dai cu parerea (care oricum e o parere proasta dupa parerea mea), sau eventual "eu daca asi fi in locul tau, as face asa"

bine spus...numai ca o comparatie corecta se face pe aceiasi masina cu acelasi amplif Exclamation dar si atunci e discutabil
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 1:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:
... cu acelasi amplif ...

player in cazul de fata
ambele difuzoare sunt concepute sa nu necesite amplificare mai mare decat ce poate oferi un player
ca fapt divers, colegul meu are pioneer 6700mp
Sus
stiancu
Pasionat

MesajTrimis: Mie Mai 16, 2007 7:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

MULTUMESC DE PARERI!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum