| |
| Autor |
Mesaj |
stiancu Pasionat
Data înscrierii: 22/Apr/2007 Mesaje: 140 Locație: ROMANIA
|
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
| eu zic sa iei alpine pt ca au doar 35w rms si sunt facute special pentru player |
|
| Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 10:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Faza e ca si dieci is pentru player direct |
|
| Sus |
|
 |
mihaigrzv
Data înscrierii: 13/Feb/2007 Mesaje: 31
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu exista grad de comparatie intre Hertz si Alpine. Hertz dieci sunt facute pt. player direct dar se aud exceptional si cu statie. Din pacate cei de la be loud nu comercializeaza produse Hertz...Pacat! Alpine... la capitolul difuzoare: ma abtin ca asa-i frumos... Mergi pe hertz , n-o sa regreti.Osa fii uimit de ce pot... |
|
| Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| alegerea ta e numai a ta si nu vreau sa o influentez |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Mai 15, 2007 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| mihaigrzv a scris: | | nu exista grad de comparatie intre Hertz si Alpine. Hertz dieci sunt facute pt. player direct dar se aud exceptional si cu statie. Din pacate cei de la be loud nu comercializeaza produse Hertz...Pacat! Alpine... la capitolul difuzoare: ma abtin ca asa-i frumos... Mergi pe hertz , n-o sa regreti.Osa fii uimit de ce pot... |
si eu tot pe hertz as merge in situatia de fata ...dar sa nu uitam ca alpine SPX-Z sunt unele din cele mai bune difuri din lume ...stiu ca is facute in colaborare cu scan speak ,dar si hertz a furat multa tehnologie de la focal
asta e fiecare dupa posibilitati  |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| dgdgaby a scris: | | eu zic sa iei alpine pt ca au doar 35w rms si sunt facute special pentru player |
ai ascultat hertz dsk 165?
ai ascultat spe17cs?
tu nu zici ce sa ia, tu iti dai cu parerea (care oricum e o parere proasta dupa parerea mea), sau eventual "eu daca asi fi in locul tau, as face asa"
revenind:
stiancu, eu daca as fi in locul tau as merge pe dsk. am ocazia sa le aud in fiecare zi la un coleg de-al meu si suna exceptional
cald, melodios, exact asa cum imi place mie. poate nu iti place si tie asa, dar "eu asa as face in locul tau" |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 1:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| AnDrU a scris: | | dgdgaby a scris: | | eu zic sa iei alpine pt ca au doar 35w rms si sunt facute special pentru player |
ai ascultat hertz dsk 165?
ai ascultat spe17cs?
tu nu zici ce sa ia, tu iti dai cu parerea (care oricum e o parere proasta dupa parerea mea), sau eventual "eu daca asi fi in locul tau, as face asa" |
bine spus...numai ca o comparatie corecta se face pe aceiasi masina cu acelasi amplif dar si atunci e discutabil |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 1:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | | ... cu acelasi amplif ... |
player in cazul de fata
ambele difuzoare sunt concepute sa nu necesite amplificare mai mare decat ce poate oferi un player
ca fapt divers, colegul meu are pioneer 6700mp |
|
| Sus |
|
 |
stiancu Pasionat
|
Trimis: Mie Mai 16, 2007 7:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| MULTUMESC DE PARERI! |