|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Wizard Pasionat

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 98 Locație: Arad
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 10:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
Boxe Coustic tin sa precizez ca am eu pe masina,(logan), pe fata am sistem de 13cm iar pe spate coaxiale pe 16,5...vreau sa va spun ca se aud super ok pt pretul lor,si duce cat de cat bass in ele,bine dar asta nu inseamna ca o sa se auda ca si un woofer:P.Aaa..da iar boxele coustic,sunt facute de Mtx..deci eu zic ca nu is chiciuri
Acum ramane sa mai auzim si alte pareri de la alti de pe forum care au Coustic-uri  _________________ Logan cu Volan  |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa
Wizard era cu cousticurile
si eu am mtx pe spate si sunt multumit de ele, iar diferente mari intre coustic si mtx nu cred ca sunt _________________ Pioneer 6850, DLS R6A + JBL 75.2, MTX 693,
Alpine Type R 12" + Magnat Rock Mono, 4AWG |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 12:40 am Titlul subiectului: |
|
|
chiar la coustic ma gandeam si yo ........exact la fel vreau sa-mi iau ....13 \ 16.5 ....+ sub ......deci presupun ca o sa se auda oK nu ?  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
Wizard Pasionat

|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 11:09 am Titlul subiectului: |
|
|
eu zic ca nu o sa-ti para rau de ele, eu unul sunt foarte multumit de ele fapt pt care mi le-a mai laudat si alti care au fost la mine in masina si le-au auzit  _________________ Logan cu Volan  |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 2:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
tu ce modele ai ? daca le skot din joase si le dau mai tare se aud clar ? pt ca bass`ul il va completa sub-ul _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
Wizard Pasionat

|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 3:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai asa am si eu in masina, boxele si subul la care boxele is date toate la minim,sunetele joase, numai inaltele imi merg in ele si se aud bine,(bine asta nu inseamna ca poti sa le dai volum din HU pana nu mai pot pt ca la un moment dat nu mai pot,dar ma gandesc ca dc le-ai amplifica ar mai scoate ceva volum din ele amplifu,dar asa fara amplif isi fac treaba destul de bine)  _________________ Logan cu Volan  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|