| |
| Autor |
Mesaj |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:40 am Titlul subiectului: |
|
|
| Eu zic sa mergi pe Alpine pentru ca are mai multe functii decat acel Pioneer, adica e un pic mai "destept". |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
eu zic in banii astia sa cauti ceva pe la bursa, poate gasesti ceva mai bun _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic sa nu te risti la SH-uri ca nu stii ce iei ...
Poate sa fie vreun cunoscut, dar eu la player nu m-as baga sa iau la mana a 2-a. |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 12:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
niq ....nu prea vreau sa-mi iau cv sh .....shi mai mult de 4 mil pt player nu pot da ......ca mai tre` sa iau si boxele fatza \spate si amplif [/b] _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
Turcuman Robert Priceput
Data înscrierii: 06/Aug/2006 Mesaje: 309 Locație: Timisoara
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 3:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai oameni buni... nu trebuie sa ganditi asa: " NU vreau player peste 4 mil fiindca imi terbuie si boxe, si etc "(sa nu se supere AzazeL!, dar nu-i singurul).
luati astazi player-ul.... peste X zile luati boxele.... si tot asa. desi dureaza mai mult realizarile vor fii pe masura asteptarii. nu faceti ca restul: vreau acum sistem de bass fiindca ma duc la munte si n-au ce asculta prietenii. in primul rand tu, soferul, asculti, dupa aceea pasagerii... si va rog!! nu va faceti sisteme ca sa intoarca lumea capul dupa voi... faceti-le fiindca va place ca mai tarziu sa nu va para rau.
nu va zgarciti si sa luati tot ce-i ieftin.... dupa ce le luati o sa va para rau ca n-ati strans putin mai mult sa va luati alt model.
ganditi-va bine ce vreiti sa faceti.... dar AzazeL! vrea si amplificare, deci are ceva pretentii, nu? pai atunci incearca sa te orientezi spre ceva cu HPF si nu Alpine, fiindca-s saracacioase la reglaje (parerea mea - exceptand modelele de varf). poti regla HPF din statie, dar e mult mai comod sa pui HPF la 50 in statie si daca vrei sa tai mai mult te duci din player
acum fiecare face cum vrea....
tot ce-am zis mai sus e opinia mea. am fost mai mult oftopic, dar zic ca ar trebui tinuta cate o "predica" din cand in cand ...
nu va suparati pe mine
BAFTA
si sa raspund si eu la acest topic: desi Alpine-ul are HPF ii cam inutil. HPF la 80 Hz e MULT! mai ales daca n-ai woofer... sa nu mai vb de 120 si 160 (fara rost). eu as lua 2900, are reglaje pe High, Low, Mid... si mai mult imi place cum suna Pioneer... acum depinde si de gusturi |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
@am woofer
@ nu ma zgarcesk......este prima masina .....deabea am luat perm ....nu am nevoie de mai mult ....pt ca intr`un an voi avea alta si o sa bag bani in aia ........am o suma de bani ....si trebuie sa ma incadrez in ea ca sa -mi pun mai tot .....(adica player \boxe \amplif ....woofer am ) .......si dupa calculele mele ......nu pot da prea mult pe player .....daca dau peste 4.5 mil ...va trebui sa aleg alte boxe ....... _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006 Mesaje: 377 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
dintre cele 2 as inclina spre alpine
asa, ca fapt divers, playerul nu se sudeaza pe masina
poti sa il dai jos atunci cand vinzi masina si sa il pui pe cea noua _________________ Pioneer 6850, DLS R6A + JBL 75.2, MTX 693,
Alpine Type R 12" + Magnat Rock Mono, 4AWG |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai stiu ......dar am zis doar ca nu am nevoie de cn stie ce player ......oricum ....cred ca o sa-mi iau alte difuzoare ......(mai ieftine dar de puteri asemanatoare) si o sa mi iau un pioneer 40 MP ....ca sa stiu macar ca o sa raman ku el _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar fi o alegere buna _________________ Pioneer 6850, DLS R6A + JBL 75.2, MTX 693,
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
da .,....ar fi o alegere buna .....dar in situatzia asta mi-as lua difuzoare coustic shi dupa pretz imi cam dau seama de calitatea sunetului skos de acestea  _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
AnDrU Priceput

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu neaparat
suna foarte bine pentru banii aia
am vazut pe aici ca sunt care mai au pe masina asa ceva, printre care unul are sistem fata si ovale spate coustic
mi-e lene acum dar o sa ma uit cine si il poti intreba pe el cum se aude si daca e multumit
eventual sa le si asculti daca e din buc _________________ Pioneer 6850, DLS R6A + JBL 75.2, MTX 693,
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 11:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai e cv timp pana sa dau comanda ....sper doar sa fac o alegere buna atata tot ....... _________________ ----hope do not die---- |
|
| Sus |
|
 |
Infamous Pasionat

Data înscrierii: 27/Dec/2006 Mesaje: 167
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 5:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Din specificatii clar Alpine-ul, probabil si la calitatea sunetului si la calitatea aparatului in sine.Cunosc oameni care au asa ceva si sunt foarte multumiti. Din cate vad pioneerul nu are volum pe sub, amandoua au o singura iesire de statie. Indicat ar fi sa poti sa le asculti pe amandoua sa-ti faci o idee |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

|
|
| Sus |
|
 |
|