|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
cea mai buna impresie ti-o faci ascultand un player gata montat, nu pe stand. majoritatea nu sunt absolut deloc reglate, sau au presetarile din fabrica. ca fapt divers, poti avea surpriza ca un sony sa sune mult mai bine ca un pioneer...dar dupa 10 minute de butonat prin setari (lucru greu de realizat pe stand) ai sa vezi "lumina" _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
eu stiam ca se compara hud-urile in primul rand pe setari zero, apoi incet incet incepi si umbli la setari, o operatie de durata recunosc, si dealerii nu cred ca au aceasta rabdare; eu nu voi intelege de ce la anumite ateliere nu gasesti pe stand nici un HUD recent sau mai de doamne ajuta pentru probe ...
si din fericire pentru mine eu am lucrat cu niste ateliere unde am dat de oameni foarte amabili si priceputi, daca era sa ma iau dupa forumuri si internet aveam acum pe masina difuri clarion si cine stie ce cutie jbl sau chiar magnat ... sau dadeam o gramada de bani pe niste jl-uri si sub jensen c'mon... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 8:29 am Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: | | eu stiam ca se compara hud-urile in primul rand pe setari zero . |
pai ce sa zic...cred ca esti de acord cu mine ca pioneer are unele dintre cele mai reusite playere disponibile la buget mic. cu toate astea, pe setarile de fabrica, sau mai rau, cu presetarile disponibile eq, suna de toata jena. (vorbesc aici de modelele cu egalizator parametric, FIE, HPF, LPF etc). fara ceva butonari, nu ajungi sa-i cunosti adevarata valoare. gradul de personalizare a sunetului e foarte mare, din pacate vanzatorii nu prea stiu sa evidentieze acest lucru, lumea ajungand sa cumpere mai mult Sony de exemplu, care are un meniu mult mai accesibil, niste presetari chiar decente, si un sunet DE BAZA chiar superior Pio....dar foarte putin personalizabil. repet, vorbesc la modelele entry si mid level. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 12:11 am Titlul subiectului: |
|
|
offtopic - la mine p99-le suna de toata jena pe setari 0 dar dsp-ul face minuni .
personal as prefera sunetul unui clarion celui de pioneer ...dar conjunctura, bugetul, recomandarile
plus unde le-a fost capul cand au facut un player cu fata nedetasabila si DSP incorporat?
corect ce zici tu de entry {deja la mid-level eu consider ca nici mama sony-ului nu rezista in fata unui clarion/pioneer}
dar cum il puteti ajuta voi {echipa be-loud} pe dijeiul sa-si aleaga un hud pe gustul lui ? _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
dijeiul Pasionat
Data înscrierii: 08/Iun/2007 Mesaje: 73 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 2:12 am Titlul subiectului: |
|
|
| multumesc frumos pentru sfaturile date si avand in vedere bugetu cred k am facut o alegere buna mergand pe clarion...aqm sa l aud qm suna:D |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 10:03 am Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: |
dar cum il puteti ajuta voi {echipa be-loud} pe dijeiul sa-si aleaga un hud pe gustul lui ? |
pai o varianta ar fi forumul asta, unde ar putea orice "dijei" sa-si faca o parere. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 1:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
ar fi extraordinar la garaj sa aveti un stand cu 5-6 player-e, de la entry spre mid level, pe care sa le aveti strict pentru probe/auditii, si cand apare cineva cu intrebari ca initiatorul topicului sa-i spuneti: te asteptam la garaj sa asculti P40 sau 578-ul etc ...  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|