| |
| Autor |
Mesaj |
dijeiul Pasionat
Data înscrierii: 08/Iun/2007 Mesaje: 73 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
ce masina ai? ce pretentii ai? ce buget ai? oamenii astia nu-s Mafalda
sunetul alpine e diferit de restul, are un je ne sais quoi care nu place la majoritate, iar daca te gandesti la acel clarion mai bine mai pui un milion si ceva si-ti iei dxz 578, este cel mai tare player pe care-l poti lua la banii aceia {inutil sa spun ca-si merita toti banii si ar fi pueril sa zici nu se potriveste in bord/e ciudat etc pentru ca aparatul e super tare} si mai este si model 2007 nu 2006 ca 568-ul, care in curand va iesi de la vanzare.
deci da mai multe detalii... _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
dijeiul Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pe o solenza vreau sa pun sistemul, si bugetu se invarte in juru a 6 mil... |
|
| Sus |
|
 |
dijeiul Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| 6 mil zic numai pentru player |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
in cazul asta imparte bugetul 50-50 sau 60-40 HUD-difuri fata
in banii astia nu te mai incadrezi pentru nici unul din hud-urile de mai sus
ce-ti recomand este sa pui minim sistem pe fata eventual daca vrei si boxe pe spate pot fi coaxiale, la banii de care dispui te poti rezuma la entry level de la producatori modesti, unde e ca la ruleta: poate sa sune bine, poate sa nu sune deloc.
LE: acum am vazut ultimul mesaj, in cazul acesta recomand dxz 578, e best! _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
dijeiul Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
| in jurul a 6 mil se invarte bugetu pentru player difuzoarelor l i se aloca alt buget:D si in banii astia ce player ar fi indicat sa mi iau |
|
| Sus |
|
 |
AzazeL! Pasionat

Data înscrierii: 03/Iun/2007 Mesaje: 74 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
corect, bun si pio ala, dar daca ai banii de dxz 578 eu tot p-ala ti-l recomand, clarionul are cel mai curat natural sound, si nu au probleme la receptia radio plus dotari fff numeroase.
plus nu-mi plac finisajele alea ieftine de la pio pana in 9 milioane, nu ca la clarion design-ul asta nou ar fi ceva ultra reusit ... _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stii care ar fi cel mai bun sfat?
Incearca sa le asculti pe amandoua daca ai posibilitatea, si care iti va placea cum suna, ala sa fie "norocosul".
Daca ar fi sa fie dupa mine, eu as mai adauga un pic la buget si as lua http://www.be-loud.ro/produse/CD_Playere_MP3/Clarion/DXZ578RUSB/ .
Nu vei fi dezamagit. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
baremi aici suntem de acord  _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
dijeiul Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
| oky ms frumos pt "advice-uri" o sa incerk sa le asc pe amandoua si sa aleg unu:) |
|
| Sus |
|
 |
dijeiul Pasionat
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
| si pt dxz 758 ce boxe imi recomandati sa utilizez (fata-spate) |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca ai aloca un buget, am incerca sa-ti recomandam ceva  |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
cel mai bun sfat il primesti la un dealer/atelier car audio unde poti in majoritatea cazurilor sa si asculti diverse optiuni pentru sistemul tau;
si cand te duci acolo sau incepi o discutie pe un forum trebuie sa stii ce vrei, cati bani ai si eventual sa fii ascultat alte setup-uri {ajuta}
in fond PAREREA TA conteaza. _________________ loud & proud member of SQNLL team
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| bezz a scris: | cel mai bun sfat il primesti la un dealer/atelier car audio unde poti in majoritatea cazurilor sa si asculti diverse optiuni pentru sistemul tau;
si cand te duci acolo sau incepi o discutie pe un forum trebuie sa stii ce vrei, cati bani ai si eventual sa fii ascultat alte setup-uri {ajuta}
in fond PAREREA TA conteaza. |
bezz la cele mai multe "ateliere car audio" ti se recomanda cea ce vor baietii aia sa vanda (din anumite interese), plus ca unii mai bat si campii saracii iar in legatura cu ascultatul sunt de acord, dar la care atelier poti sa probeazi pe masina 4-5 seturi de difuzoare in general le asculti pe stand si ...e altceva.
eu am montat mai demult pe masina un set de cadence si sunau groaznic iar cand am spus ca vreau sa incerc alteva am fost refuzat
bineinteles ca nu le-am cumparat dar am ramas cu un gust amar si cu mult timp pierdut. |
|
| Sus |
|
 |
|