|
Autor |
Mesaj |
racing_d10

Data înscrierii: 30/Noi/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Joi Dec 07, 2006 8:48 pm Titlul subiectului: am o problema |
|
|
Mi-am cumparat un sub HERTZ ES300d in incinta sealed. Are 2 bobine, 30 cm , 4+4 ohm, 350W rms. I-am pus un amplificator PYLE PLA885 care scoate in punte 2x200W RMS. Problema este ca nu are destul curent pt ca are fire subtiri la alimentare si se sting farurile. Din cauza asta la volum mai mare distorsioneaza putin. Acum nu stiu daca rezolv problema numai prin inlocuirea firelor de alimentare cu unele de 8mm. Ma gandesc ca trebuie sa pun si un condensator. Ce ziceti? Rezolv problema cu sau fara condensator? Va multumesc anticipat! _________________ bass addicted |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 1:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
inlocuirea firelor de alimentare cu unele de 8mm
what?? pai tu acum ce fire ai??
Pentru puterea respectiva ar trebui sa ai alimentare de minim 20mm.
Schimba intai alimentarea si masa si daca tot sunt probleme, abia atunci pune-ti problema de condensator. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 1:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi-e un pic frica sa te intreb de unde ai tras curent? macar traseul sa fie corect (baterie-amplificator) nu de la bricheta/alimentarea playerului sau alte nebunii. |
|
Sus |
|
 |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
Trimis: Vin Dec 08, 2006 2:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cumpara-ti un Kit conectica minim 20 mm (DIETZ,SINGER SAU ALFATEC) si fugutza la un atelier specializat....o sa iti ia ceva banutzi dar ai garantie pe instalatie si pe produse....si sigur nu o sa ai distorsionari sau transformarea farurilor in blitzuri
ps...am ajuns la 100 posturi  |
|
Sus |
|
 |
racing_d10

Data înscrierii: 30/Noi/2006 Mesaje: 12
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 1:43 am Titlul subiectului: eu am facut o prostie si mi-am dat seama tarziu! |
|
|
nu am tras fire direct din baterie si avea loc cadere te tensiune pe traseul baterie-alternator. As fi putut sa prajesc alternatorul si ceva electronica. Acum am pus firele direct din baterie si parca e altceva. Dar tot tre sa pun din alea groase pt ca statia nu prea da cat poate ea prin firele de 2,5 de le-am pus eu  _________________ bass addicted |
|
Sus |
|
 |
NoNameX Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006 Mesaje: 155 Locație: In Sound
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 12:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
2.5 ) ...alea sunt pentru boxe si tu le folosesti pentru alimentarea unui mancator de curent...incearca varianta mea cu o conectica de 20mm si fugi la un atelier sau trage de la baterie doar + iar - la masa,,,dar sa fie o legare la masa serioasa....curata bine locul unde vrei sa legi - ...  |
|
Sus |
|
 |
dgdgaby Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006 Mesaje: 1202 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
mai bine cumperi mai multe cabluri de 2.5 sau 4 mm si le pui |
|
Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
dgdgaby, glumesti, nu?
eu asa sper...
racing_d10, instaleaza un kit de cabluri complet, cu cablu de alimentare adecvat (20mm) si siguranta! Altfel poti da foc masinii. |
|
Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Sâm Dec 09, 2006 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
dgdgaby a scris: | mai bine cumperi mai multe cabluri de 2.5 sau 4 mm si le pui |
oricum am alta nelamurire...vad ca subul de care zici tu racing are 2 bobine de 4 ohm fiecare. tu cum le-ai legat la amplificator? |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 11, 2006 5:21 am Titlul subiectului: salutare |
|
|
ma nu mai radeti...ca nu e de ras. bine ca nu ai luat foc pana acum, nu te baza ca ai casco ca si ei sunt absolviti de orice raspundere dc vede cee ai facut tu acolo!!
nu mai da drumul la cas pana nu instalezi la un atelier:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz_20mm/
si eu am facut ca tine candva, dar pe un amp de 180w, care din cauza ca-l legasem aiurea, distorsiona si nu cred ca scotea mai mult de 140w, plus ca se incingeau firele, mai ales ca nu luase-m de la baterie,..
tine mine: nici macar unul de 180w nu poate fi alimentat asa!!
si nu recomand nimanui sa se joace cu alimentarea, ca poate uita sa puna si o siguranta  |
|
Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 11, 2006 5:25 am Titlul subiectului: |
|
|
AAA, si baga semnal perfect mono in amp, adica din 2 rca stereo sa iasa unul, si apoi distribui catre toate intrarile din apm (cele4), altfel nu vei auzi bass-ul cum trebuie si nu faci decat sa consumi curent, plus ca poti distruge si bobina!! |
|
Sus |
|
 |
|