Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

am o problema

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
racing_d10

Data înscrierii: 30/Noi/2006

MesajTrimis: Joi Dec 07, 2006 8:48 pm    Titlul subiectului: am o problema Răspunde cu citat (quote)

Mi-am cumparat un sub HERTZ ES300d in incinta sealed. Are 2 bobine, 30 cm , 4+4 ohm, 350W rms. I-am pus un amplificator PYLE PLA885 care scoate in punte 2x200W RMS. Problema este ca nu are destul curent pt ca are fire subtiri la alimentare si se sting farurile. Din cauza asta la volum mai mare distorsioneaza putin. Acum nu stiu daca rezolv problema numai prin inlocuirea firelor de alimentare cu unele de 8mm. Ma gandesc ca trebuie sa pun si un condensator. Ce ziceti? Rezolv problema cu sau fara condensator? Va multumesc anticipat!
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 1:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inlocuirea firelor de alimentare cu unele de 8mm

what?? pai tu acum ce fire ai??
Pentru puterea respectiva ar trebui sa ai alimentare de minim 20mm.
Schimba intai alimentarea si masa si daca tot sunt probleme, abia atunci pune-ti problema de condensator.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 1:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi-e un pic frica sa te intreb de unde ai tras curent? macar traseul sa fie corect (baterie-amplificator) nu de la bricheta/alimentarea playerului sau alte nebunii.
Sus
NoNameX
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Vin Dec 08, 2006 2:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cumpara-ti un Kit conectica minim 20 mm (DIETZ,SINGER SAU ALFATEC) si fugutza la un atelier specializat....o sa iti ia ceva banutzi dar ai garantie pe instalatie si pe produse....si sigur nu o sa ai distorsionari sau transformarea farurilor in blitzuri Wink

ps...am ajuns la 100 posturi Laughing
Sus
racing_d10

Data înscrierii: 30/Noi/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 1:43 am    Titlul subiectului: eu am facut o prostie si mi-am dat seama tarziu! Răspunde cu citat (quote)

nu am tras fire direct din baterie si avea loc cadere te tensiune pe traseul baterie-alternator. As fi putut sa prajesc alternatorul si ceva electronica. Acum am pus firele direct din baterie si parca e altceva. Dar tot tre sa pun din alea groase pt ca statia nu prea da cat poate ea prin firele de 2,5 de le-am pus eu Laughing
NoNameX

Data înscrierii: 22/Oct/2006
Locație: In Sound

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 12:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

2.5 Smile) ...alea sunt pentru boxe si tu le folosesti pentru alimentarea unui mancator de curent...incearca varianta mea cu o conectica de 20mm si fugi la un atelier sau trage de la baterie doar + iar - la masa,,,dar sa fie o legare la masa serioasa....curata bine locul unde vrei sa legi - ... Rolling Eyes
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine cumperi mai multe cabluri de 2.5 sau 4 mm si le pui
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 4:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby, glumesti, nu?
eu asa sper...

racing_d10, instaleaza un kit de cabluri complet, cu cablu de alimentare adecvat (20mm) si siguranta! Altfel poti da foc masinii.
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Sâm Dec 09, 2006 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:
mai bine cumperi mai multe cabluri de 2.5 sau 4 mm si le pui

Laughing

oricum am alta nelamurire...vad ca subul de care zici tu racing are 2 bobine de 4 ohm fiecare. tu cum le-ai legat la amplificator?
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 5:21 am    Titlul subiectului: salutare Răspunde cu citat (quote)

ma nu mai radeti...ca nu e de ras. bine ca nu ai luat foc pana acum, nu te baza ca ai casco ca si ei sunt absolviti de orice raspundere dc vede cee ai facut tu acolo!!
nu mai da drumul la cas pana nu instalezi la un atelier:
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz_20mm/
si eu am facut ca tine candva, dar pe un amp de 180w, care din cauza ca-l legasem aiurea, distorsiona si nu cred ca scotea mai mult de 140w, plus ca se incingeau firele, mai ales ca nu luase-m de la baterie,..
tine mine: nici macar unul de 180w nu poate fi alimentat asa!!
si nu recomand nimanui sa se joace cu alimentarea, ca poate uita sa puna si o siguranta Shocked
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Dec 11, 2006 5:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AAA, si baga semnal perfect mono in amp, adica din 2 rca stereo sa iasa unul, si apoi distribui catre toate intrarile din apm (cele4), altfel nu vei auzi bass-ul cum trebuie si nu faci decat sa consumi curent, plus ca poti distruge si bobina!!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum