| |
| Autor |
Mesaj |
andrei_xxl Pasionat

Data înscrierii: 21/Oct/2007 Mesaje: 84 Locație: Craiova
|
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

Data înscrierii: 27/Noi/2007 Mesaje: 391 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da sunt bune....le am auzit.....da problema e ca la mine pe usi....nu intra ovale......intra de 16.5 parca pe seat ibiza |
|
| Sus |
|
 |
moga_mihai Priceput
Data înscrierii: 19/Iul/2007 Mesaje: 685 Locație: Bucuresti !
|
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
Trimis: Sâm Dec 29, 2007 4:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
da astea ar merge....si am auzit numai lucruri bine despre DLS  |
|
| Sus |
|
 |
andrei_xxl Pasionat

Data înscrierii: 21/Oct/2007 Mesaje: 84 Locație: Craiova
|
Trimis: Dum Dec 30, 2007 12:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Scuze, nu am fost atent...am inteles ca iti trebuie pentru polita din spate.
Numai bine si succes in continuare. _________________ 2009 Ford Ka almost stock. |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 12:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| pana la urma mi am luat niste crunch gts sistem |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi am luat si un condensator dietz de 1 farad.....pt statie....acuma sa vad bufferul...cred ca raman la alpine type r 12 "....de 500 rms....sau daca nu reusesc sa strag bani imi iau asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1042D/ ....ce parere aveti .... cu tot cu incinta ma duce pe la 5.7 mil.......type r cica e mai scumpa incita ....si nu ma incadrez.....da am inteles ca type r de 12 " .coboara si mai bine in fregvente.....scoate cu 3 db mai mult......daca e pus intr o incinta corespunzatoare....acuma nu stiu exact la cat mai duce cu tot cu incita ...ca la primu ma incadrez in 6 mil cu tot cu incinta bas relfex......acuma nu stiu..... |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
| crezi ca suna mai bine decat alpine ul ala de 12" ?? |
|
| Sus |
|
 |
liviu Priceput
Data înscrierii: 08/Noi/2006 Mesaje: 791 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 9:57 am Titlul subiectului: |
|
|
nu vreau sa iti dau o informatie gresita sa iti spun ca da. dar despre 12xd-al am numai cuvinte de lauda..pot spune ca intr-adevar se aude bine. ar fi bine daca ai sti pe cineva care le-a ascultat pe amandoua.
bafta! _________________ Pioneer 5800MP,DLS R5A+DLS 425,sub GZRW 12XD-AL,amp. DLS CA41,amp. GZ 2.500TX,cond 1F,insonorizare |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
| aha.....sa vad daca e cineva p'aici....care a putut sa le auda si Gz si alpine ....sa imi spuna sa vad ca io nu prea am unde sa le aud......ca pana la urma cred ca dintre astea doua aleg.....doar daca nu mai are altcineva alta parere si sa imi spuna dc ar tr sa aleg altceva ..ms |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 2:12 pm Titlul subiectului: Am si eu nevoie de niste pareri...pls |
|
|
Alpine`ul coboara mai mult in frecventa... plus ca tu compari alpine R type care este pe locul 2 la Alpine...ca serie ma refer..cu gz ..radioactive care este penultima serie de la GZ ....alpine e facut din materiale mai bune si zic..ca e mai rezistent...
am mai auzit pareri ca se incinge bobina mai rapid la un alpine decat la un jbl de ex...cauta detalii despre diametrul bobinei la difuzoare...Alpine are 3 inch daca nu ma insel....ceea ce e bine...mai gandeste`te..... _________________ nu am semnatura !!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 3:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la ce sa ma gandesc .....daca sa iau GZ sau alpine....sau sa iau alteva decat alpine ????...ca asa daca ar fi as ramane la alpine |
|
| Sus |
|
 |
jblp1222 Priceput
Data înscrierii: 12/Oct/2007 Mesaje: 231
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 4:49 pm Titlul subiectului: Am si eu nevoie de niste pareri...pls |
|
|
initial am vrut alpine r type de 12 inch ...insa nu gaseam pe stoc nicaieri sau aducea dupa o luna 2...asa ca m`am gandit la un jbl P1222 care exista la mai multe firme pe stoc...l`am luat si gata....deci..ia alpine e mai zdravan clar si firma mai veche...cursa e mai mare decat la gz ...daca ..chiar vrei GZ ia ceva mai scump...nu seria asta ieftina de la ei... _________________ nu am semnatura !!!!! |
|
| Sus |
|
 |
Yuri Prime Priceput

|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cred ca raman la alpine.....stii cumva cam cati litri tr sa aiba incinta de bass reflex....ca io in spate nu am asa mult loc....si mai am si io o punga cu diferite chestii........si nu pot sa ocup chiar totul cu subul... |
|
| Sus |
|
 |
|