| |
| Autor |
Mesaj |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:12 am Titlul subiectului: AMP + WOOF |
|
|
imi ajunge un JBL GTO2060 pentru JBL GTO 1200B ?
vreau niste pareri si eventual niste alternative care sa se incadreze in aproximativ aceiasi bani. |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
ar merge foarte bine.
o sa ai un bas decent. |
|
| Sus |
|
 |
iceteam Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 443 Locație: Constanta
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
vei fi multumit de rezultate  _________________ without a car..... |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
si un service unde sa le monteze cineva si sa stiu ca nu am batai de cap imi poate recomanda cineva ? si eventual un pret la care sa ma astept. tinand cont ca nu am cabluri.
ms o&g si iceteam |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| specifica in formularul de comanda ca doresti si montare, si te va contacta Vlad. |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
chris Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006 Mesaje: 220 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| nu este prea mult. este indicat sa ampliful sa fie mai mare decat diful pt a nu produce distorsiuni mari. pe la 70% din puterea amplifului incep distorsiunile, dar avind in vedere ca sant frecvente ft joase nu se percep asa bine ca la medii- inalte. cu cat distorsiunile sint mai mari, cresc si sansele sa arzi diful in cauza. |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 9:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
combinatia 75.2 si 1200B o am eu ... si knd a fost sa ma hotarasc pt un sistem ... toti mau sfatuit sa merg pe combinatia asta ...
acum depinde si ce masina ai ( nu se compara sunetul acelorlasi scule in masini diferite ) si de preferintele tale ( a cata oara knd repet ) ...
numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 11:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
e vorba de un punto ... deci practic masina mica.
eu ma gandeam ca amplificatoru fiind mai puternic decat wooferu sa nu se arda...
ceea ce nu inteleg eu (nu prea ma pricep ) e faza cu alimentarea.... mai trebe o baterie suplimentara sau ceva pt GTO 75.2 ? |
|
| Sus |
|
 |
Leutz Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006 Mesaje: 269 Locație: Iasi
|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 11:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| monk a scris: | e vorba de un punto ... deci practic masina mica.
eu ma gandeam ca amplificatoru fiind mai puternic decat wooferu sa nu se arda...
ceea ce nu inteleg eu (nu prea ma pricep ) e faza cu alimentarea.... mai trebe o baterie suplimentara sau ceva pt GTO 75.2 ? |
e mai bine sa ai statia mai puternica ca sa ai cu ce "hrani" sub-ul. alimentare cred ca un condensator de 1F te-ar ajuta... dar vezi cum faci cu reglajele in statie  |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Lun Ian 08, 2007 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
monk de unde esti !?
combinatia intrun punto este mult prea suficienta ... sunt sigur ...
cu reglajele te pot ajuta eu ... mie mi lea reglat mihai ... si cred cas aceleasi relgaje tinand cont cas aceleasi scule ( nu cred ca reglajele tin si de masina ) ... asa ca dc te hotarasti siti cumperi .. te ajut cu reglajele !
( off .. ca sa nu mai deschid altul ... sar putea sa le vad eu pe ale mele .. si le dau cu totul ... dc te intereseaza ... dc stai app de GL si se merita sa nu mai platesti trasportul )
numai bine ! |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
|
Trimis: Mar Ian 09, 2007 1:02 am Titlul subiectului: |
|
|
sunt din buc ... taxele nu ar fi o problema...
masina va veni la sfarsitul lui ianuarie... asa ca inca ma interesez de optiuni; etc etc. daca ma hotarasc la ceva te anunt.
mersi mult de ajutor .... m-ati facut sa ma decid
va ramane GTO 75.2 si cu GTO 1200B |
|
| Sus |
|
 |
monk Priceput
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
revin cu o intrebare....
pentru configuratia asta e nevoie neaparat si de un condensator ? |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 9:10 am Titlul subiectului: |
|
|
eu am logan 1.6 cu AC ( aceeasi baterie ca pe 1.4 dar alternator mai mare de 100 fata de 75 cat este la 1.4 ) ...
acum depinde de ce motorizare ai la fiat ... dc e benzina si e un motor mic 1.2 mai mult ca sigur ai si un alternator mic si o sa ai nevoie de condensator ... dc e diesel mai discutam .. ai sanse mai mari sa nu ai nevoie de condensator !
dupa montare ( corecta ) dc iti clipesc puternic farurile ... ai nevoie de condensator !
numa bine ! |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Vin Ian 19, 2007 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
| Shokaliptiku a scris: | eu am logan 1.6 cu AC ( aceeasi baterie ca pe 1.4 dar alternator mai mare de 100 fata de 75 cat este la 1.4 ) ...
acum depinde de ce motorizare ai la fiat ... dc e benzina si e un motor mic 1.2 mai mult ca sigur ai si un alternator mic si o sa ai nevoie de condensator ... dc e diesel mai discutam .. ai sanse mai mari sa nu ai nevoie de condensator !
dupa montare ( corecta ) dc iti clipesc puternic farurile ... ai nevoie de condensator !
numa bine ! |
asa, ca o paranteza, singurele alternatoare pe logan de 75A sunt pe modelele fara servo si AC. deci si cele cu servo si AC dar cu motor 1.4 tot 100 au.
iar bateria, la modelele 1.4 fara ac si servo au doar 45 Ah. |
|
| Sus |
|
 |
|