Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AMP + WOOF
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 8:12 am    Titlul subiectului: AMP + WOOF Răspunde cu citat (quote)

imi ajunge un JBL GTO2060 pentru JBL GTO 1200B ?

vreau niste pareri si eventual niste alternative care sa se incadreze in aproximativ aceiasi bani.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 8:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ar merge foarte bine.
o sa ai un bas decent.
Sus
iceteam
Priceput

Data înscrierii: 20/Iul/2006
Locație: Constanta

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 3:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vei fi multumit de rezultate Smile
monk
Priceput

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si un service unde sa le monteze cineva si sa stiu ca nu am batai de cap imi poate recomanda cineva ? Very Happy si eventual un pret la care sa ma astept. tinand cont ca nu am cabluri.

ms o&g si iceteam
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 4:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

specifica in formularul de comanda ca doresti si montare, si te va contacta Vlad.
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 9:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mersi mult pt rapiditate baieti....

si totusi mai am o intrebare....

e prea mult daca pun un http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/JBL/GTO_75.2/ pt subwooferu de am zis mai sus ?
Sus
chris
Priceput

Data înscrierii: 21/Oct/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 9:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu este prea mult. este indicat sa ampliful sa fie mai mare decat diful pt a nu produce distorsiuni mari. pe la 70% din puterea amplifului incep distorsiunile, dar avind in vedere ca sant frecvente ft joase nu se percep asa bine ca la medii- inalte. cu cat distorsiunile sint mai mari, cresc si sansele sa arzi diful in cauza.
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

combinatia 75.2 si 1200B o am eu ... si knd a fost sa ma hotarasc pt un sistem ... toti mau sfatuit sa merg pe combinatia asta ...

acum depinde si ce masina ai ( nu se compara sunetul acelorlasi scule in masini diferite ) si de preferintele tale ( Embarassed a cata oara knd repet Razz ) ...

numa bine !
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e vorba de un punto ... deci practic masina mica.

eu ma gandeam ca amplificatoru fiind mai puternic decat wooferu sa nu se arda...

ceea ce nu inteleg eu (nu prea ma pricep Embarassed ) e faza cu alimentarea.... mai trebe o baterie suplimentara sau ceva pt GTO 75.2 ?
Sus
Leutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Dec/2006
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

monk a scris:
e vorba de un punto ... deci practic masina mica.

eu ma gandeam ca amplificatoru fiind mai puternic decat wooferu sa nu se arda...

ceea ce nu inteleg eu (nu prea ma pricep Embarassed ) e faza cu alimentarea.... mai trebe o baterie suplimentara sau ceva pt GTO 75.2 ?

e mai bine sa ai statia mai puternica ca sa ai cu ce "hrani" sub-ul. alimentare cred ca un condensator de 1F te-ar ajuta... dar vezi cum faci cu reglajele in statie Wink
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Lun Ian 08, 2007 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

monk de unde esti !?
combinatia intrun punto este mult prea suficienta ... sunt sigur ...
cu reglajele te pot ajuta eu ... mie mi lea reglat mihai ... si cred cas aceleasi relgaje tinand cont cas aceleasi scule ( nu cred ca reglajele tin si de masina ) ... asa ca dc te hotarasti siti cumperi .. te ajut cu reglajele !

( off .. ca sa nu mai deschid altul ... sar putea sa le vad eu pe ale mele .. si le dau cu totul ... dc te intereseaza ... dc stai app de GL si se merita sa nu mai platesti trasportul )

numai bine !
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 09, 2007 1:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt din buc ... taxele nu ar fi o problema...

masina va veni la sfarsitul lui ianuarie... asa ca inca ma interesez de optiuni; etc etc. daca ma hotarasc la ceva te anunt.

mersi mult de ajutor .... m-ati facut sa ma decid Very Happy

va ramane GTO 75.2 si cu GTO 1200B
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

revin cu o intrebare....

pentru configuratia asta e nevoie neaparat si de un condensator ?
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 9:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am logan 1.6 cu AC ( aceeasi baterie ca pe 1.4 dar alternator mai mare de 100 fata de 75 cat este la 1.4 ) ...
acum depinde de ce motorizare ai la fiat ... dc e benzina si e un motor mic 1.2 mai mult ca sigur ai si un alternator mic si o sa ai nevoie de condensator ... dc e diesel mai discutam .. ai sanse mai mari sa nu ai nevoie de condensator !
dupa montare ( corecta ) dc iti clipesc puternic farurile ... ai nevoie de condensator !

numa bine !
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Vin Ian 19, 2007 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Shokaliptiku a scris:
eu am logan 1.6 cu AC ( aceeasi baterie ca pe 1.4 dar alternator mai mare de 100 fata de 75 cat este la 1.4 ) ...
acum depinde de ce motorizare ai la fiat ... dc e benzina si e un motor mic 1.2 mai mult ca sigur ai si un alternator mic si o sa ai nevoie de condensator ... dc e diesel mai discutam .. ai sanse mai mari sa nu ai nevoie de condensator !
dupa montare ( corecta ) dc iti clipesc puternic farurile ... ai nevoie de condensator !

numa bine !

asa, ca o paranteza, singurele alternatoare pe logan de 75A sunt pe modelele fara servo si AC. deci si cele cu servo si AC dar cu motor 1.4 tot 100 au.
iar bateria, la modelele 1.4 fara ac si servo au doar 45 Ah.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum