|
|
|
Autor |
Mesaj |
razvan!
Data înscrierii: 13/Feb/2013 Mesaje: 15
|
Trimis: Joi Sep 17, 2015 2:37 pm Titlul subiectului: amp fara rca |
|
|
Buna ziua!
De curant am achizitionat un seat leon 1p (2007) si am playerul clasic pe el si boxele de fabrica philips, se aud bine pana la volumul de 15/30. Dar totusi nu sunt multumit, momentan nu am bani de alt player ca imi trebuie si rama adaptoare si adaptor comenzi pe volan si e de investit, plus ca nu mai fac prostia sa iau un entry level cum am facut la vechea masina din necunostiinta de cauza.
Dar vreau sa imi caut un amp second hand daca nu gasesc ceva bun nou si un kit de cabluri sa amplific boxele (toate 4 perechi), si cand voi avea timp sa ma ocup si de insonorizarea portierelor.
intrebarea mea este:
pot sa pun un amplificator pe boxe daca nu am rca-uri la player si sa iau semnal din cablurile care veneau in mod normal la boxe? sau e musai sa am rca-uri? (bani putini, pretentii astronomice, ca doar sunt roman)
multumesc anticipat
Description: |
|
Filesize: |
64.17 KB |
Viewed: |
282 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Sep 17, 2015 3:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
Se poate..ai nevoie de un adaptor si semnul il iei de la firele pt boxe..doar ca nu o sa ai cine stie ce calitate.
_________________ ////ALPINE CDE-W233R, Â Focal Auditor R165S2, Jbl GTO938
inele mdf 0744902538 adrian |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
razvan!
Data înscrierii: 13/Feb/2013 Mesaje: 15
|
Trimis: Joi Sep 17, 2015 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
mi s-a parut mie ca e cam parjoala playerul actual, oricum nu am ascultat kenwood-uri sa-mi dau cu parerea. dar caut un alpine 2din cand o fii sa iau (fara dvd)
gen asta http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-W296BT/ sau o generatie mai veche cu mai multe iesiri rca
|
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|