|
Autor |
Mesaj |
MihaiStan
Data înscrierii: 05/Mai/2013 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Mai 05, 2013 3:02 pm Titlul subiectului: Amplif. merge pe intrare hi-input, iar pe low nu. defect? |
|
|
Salutare si sarbatori fericite la toata lumea!
Am si eu o problema. Tot ma chinui sa leg un Crunch p1400.4 la un 2DIN original VW NAVI MFD1. Problema e ca pe hi-input se aude, dar cu parazitii de rigoare ( alternator, purici, etc. ), iar pe low input nu se aude nimic. Am incercat cu semnal si dintr-un telefon catre intrarea low si tot liniste totala.
Am cumparat un cablu ce se leaga la line out al navigatiei si scoate 4 RCA-uri plus remote.
Intrebarile mele: Playerul scoate semnal de nivel high pe line out sau scoate nivel low?
Oare am ars ceva la amplificator daca acesta scoate semnal high pe line out si eu l-am pus la intrarea low a amplificatorul?
Cum pot scapa de acei paraziti in caz ca vreau sa folosesc intrarea high?
Multumesc! |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 06, 2013 7:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
playerul scoate semnal low (semnal mic) pe iesirea de linie
cand ai bagat telefonul pe amplificator l-ai legat la line-input ?
e posibil ca amplificatorul sa aibe o problema pe intrarea low |
|
Sus |
|
 |
MihaiStan
|
Trimis: Lun Mai 06, 2013 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
Telefonul l-am legat la line in, low. Ma asteptam sa schiteze ceva.
Voi incerca sa masor iesirile amplificatorului cu telefonul bagat si sa masor si iesirea navigatiei pentru a ma asigura ca scoate semnal.
Alte idei, sfaturi cum as putea sa folosesc intrarea hi-input fara sa am paraziti?? |
|
Sus |
|
 |
MihaiStan
|
Trimis: Mar Mai 07, 2013 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nimeni? |
|
Sus |
|
 |
Razvy_Zeus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007 Mesaje: 662
|
Trimis: Mar Mai 07, 2013 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
intrarea respectiva este slaba ca si calitate. cel mai bine cauti sa repari amplificatorul si sa folosesti intrarea RCA. |
|
Sus |
|
 |
MihaiStan
|
Trimis: Mar Mai 07, 2013 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am refacut toate conexiunile si s-a rezolvat. Acum am alta buba: La volum maricel cam palpaie sigla si incepe sa distorsioneze usor-usor, progresiv. Sa primeasca putin curent? E ceva gen ""clipping"" |
|
Sus |
|
 |
alexandru.antrax Priceput
Data înscrierii: 22/Mar/2012 Mesaje: 213 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 07, 2013 10:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
e posibil sa nu ai curent destul care sa junga la amplificator (cabluri subtiri) sau sa nu poata mai mult amplificatorul |
|
Sus |
|
 |
|