Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplif. merge pe intrare hi-input, iar pe low nu. defect?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
MihaiStan

Data înscrierii: 05/Mai/2013

MesajTrimis: Dum Mai 05, 2013 3:02 pm    Titlul subiectului: Amplif. merge pe intrare hi-input, iar pe low nu. defect? Răspunde cu citat (quote)

Salutare si sarbatori fericite la toata lumea!

Am si eu o problema. Tot ma chinui sa leg un Crunch p1400.4 la un 2DIN original VW NAVI MFD1. Problema e ca pe hi-input se aude, dar cu parazitii de rigoare ( alternator, purici, etc. ), iar pe low input nu se aude nimic. Am incercat cu semnal si dintr-un telefon catre intrarea low si tot liniste totala.

Am cumparat un cablu ce se leaga la line out al navigatiei si scoate 4 RCA-uri plus remote.
Intrebarile mele: Playerul scoate semnal de nivel high pe line out sau scoate nivel low?
Oare am ars ceva la amplificator daca acesta scoate semnal high pe line out si eu l-am pus la intrarea low a amplificatorul?
Cum pot scapa de acei paraziti in caz ca vreau sa folosesc intrarea high?

Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 06, 2013 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

playerul scoate semnal low (semnal mic) pe iesirea de linie
cand ai bagat telefonul pe amplificator l-ai legat la line-input ?
e posibil ca amplificatorul sa aibe o problema pe intrarea low
Sus
MihaiStan

MesajTrimis: Lun Mai 06, 2013 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Telefonul l-am legat la line in, low. Ma asteptam sa schiteze ceva.
Voi incerca sa masor iesirile amplificatorului cu telefonul bagat si sa masor si iesirea navigatiei pentru a ma asigura ca scoate semnal.
Alte idei, sfaturi cum as putea sa folosesc intrarea hi-input fara sa am paraziti??
Sus
MihaiStan

MesajTrimis: Mar Mai 07, 2013 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nimeni?
Sus
Razvy_Zeus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 10/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Mai 07, 2013 5:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

intrarea respectiva este slaba ca si calitate. cel mai bine cauti sa repari amplificatorul si sa folosesti intrarea RCA.
Sus
MihaiStan

MesajTrimis: Mar Mai 07, 2013 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am refacut toate conexiunile si s-a rezolvat. Acum am alta buba: La volum maricel cam palpaie sigla si incepe sa distorsioneze usor-usor, progresiv. Sa primeasca putin curent? E ceva gen ""clipping""
Sus
alexandru.antrax
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2012
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 07, 2013 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e posibil sa nu ai curent destul care sa junga la amplificator (cabluri subtiri) sau sa nu poata mai mult amplificatorul
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum