| |
| Autor |
Mesaj |
Sholimel Pasionat
Data înscrierii: 26/Noi/2006 Mesaje: 163 Locație: Timisoara
|
Trimis: Mar Ian 08, 2008 10:44 pm Titlul subiectului: Amplif pana in 5 mil |
|
|
eu as alege intre urmatoarele,dar daca stiti altceva mai bun in banii astia,si aprox aceeasi putere e perfect:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/Z_2200/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Rock/Rock_Mono_1000/
Acum sa va zic,masina e un Ford Mondeo Combi din 93,are baterie Bosch da nu mam uitat de cati A,nu am nici un subwoofer(ca sa va ajute la vreo combinatie),nici kit ,sper sami iau cat mai curand,dar deocamdata sa vad cum fac si cred ca o sami ramana bani de amplif,si sa ma vad o data macar cu amplifu ca altfel nu o sami mai iau in veci.
Ar fi bun ca si grosime asa un kit? http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/ stiu ca cu cat ii mai gros cu atat ii mai bun,dar na.....
Recomandati-mi un condensator si subwoofer pt statia pt care o sa optez,de pref cu tot cu cutie,dar si fara,ca am eu o cutie de 12'' de vreo 60l,poate o modific,sau poate incape. |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007 Mesaje: 284 Locație: Brasov
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 12:45 am Titlul subiectului: |
|
|
Condensator mergi pe Dietz de 1 F este suficient pentru ampu ales.
Ai grija la modificarea cutiei. Tzine cont de volum si in functzie de wooferul ales sa ii faci acordajul la ce fregventza vrei si sa faci niste simulari. Concluzie: nu trebuie sa modifici doar gaura incintei sa intre difu
Ca si sub la ampu ales... cred ca potzi merge si pe un JBL P1222 sau pe un GZ 12-AL. Cam astea imi vin acum in cap. |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 1:01 am Titlul subiectului: |
|
|
| Barsy a scris: | Condensator mergi pe Dietz de 1 F este suficient pentru ampu ales.
|
Pai pentru care amplif ales?n-o ales nimeni nici un amplif, tocmai, eu am precizat 2 si am zis daca mai stiu si altii, sa-mi zica pe care sa merg.
Oricum,cand o sa iau subu, cred ca o sai fac alta cutie,cu dimensiuni cu tot,si sa cer sfaturi la acordare,ca nu stiu sa calculez.
Astept sfaturi in continuare  |
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 1:06 am Titlul subiectului: |
|
|
Scuze la ambele variante de amp-uri merg cele 2 woofere pe care ti le-am recomandat. Dar totushi dintre cele doua cred ca mai indicat ar fi magnatul. La acordare ai nevoie de program de simulat si calculat incinte. Daca nu te pricepi si nu ai mai facut, poate ai pe cine sa rogi sa iti dea o mana de ajutor la treaba asta
P.S. ai grija si la constructzia propiu zisa a incintei
Bafta! |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Barsy Priceput

|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cam da este sau cel putzin asa se precizeaza in specificatziile ei.
Cat despre wooferul de la alpine este un model bun si din cate am auzit si am vazut face treaba si suna frumos. Despre woofer potzi sa mai asteptzi pareri si de la cei care l-au ascultat mai bine
SAl! |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Mie Ian 09, 2008 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
....deci, astept pareri si despre woofer si despre amplifu magnat cine il are si l-a testat, sa zica daca este stabil in 1 ohm,nu ma incanta neaparat ca scrie in specificatile ei,ca la multe scrie si nu e chiar asa....
mai bagati alte combinatii daca stiti, nu uitati,amplifu sa fie in suma de aprox 5 mil |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Joi Ian 10, 2008 11:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu mai stie nimeni?  |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 12:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
rx mono e stabil intr-un ohm.
l-am avut eu si l-am probat si intr-un ohm,iar rezultatele sunt satisfacatoare. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Vin Ian 11, 2008 8:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
da,da e prea scump pt bugetu meu ,totusi cred ca MAC-ul miar fi mai bun |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Ian 12, 2008 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
am vrut sa zic rock mono in loc de rx mono
si rock mono e stabil,l-am avut de asemenea si se comporta bine _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
gigi_kent86 Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006 Mesaje: 596 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Ian 18, 2008 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Si eu am avut acceasi dilema.
Tribal-ul e de generatie mai noua si la mine merge ok sunt multumit de el si il folosesc la 1 ohm. _________________ Alpine 9886+Pxa-h100+Hertz Esk 163+Dub 2502+Soundstream XXX 6500D+DD 9518g+Kinetik HC2400 |
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
|
| Sus |
|
 |
Sholimel Pasionat
|
Trimis: Mie Ian 30, 2008 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu raspunde nimeni? daca nu ,o sa fac un alt topic la Subwoofere,desi n-avea rost. |
|
| Sus |
|
 |
|