Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplif pana in 5 mil
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
Sholimel
Pasionat

Data înscrierii: 26/Noi/2006
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Ian 08, 2008 10:44 pm    Titlul subiectului: Amplif pana in 5 mil Răspunde cu citat (quote)

eu as alege intre urmatoarele,dar daca stiti altceva mai bun in banii astia,si aprox aceeasi putere e perfect:
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAC_Audio/Z_2200/
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Rock/Rock_Mono_1000/

Acum sa va zic,masina e un Ford Mondeo Combi din 93,are baterie Bosch da nu mam uitat de cati A,nu am nici un subwoofer(ca sa va ajute la vreo combinatie),nici kit ,sper sami iau cat mai curand,dar deocamdata sa vad cum fac si cred ca o sami ramana bani de amplif,si sa ma vad o data macar cu amplifu ca altfel nu o sami mai iau in veci. Very Happy
Ar fi bun ca si grosime asa un kit? http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Alfatec_V25/ stiu ca cu cat ii mai gros cu atat ii mai bun,dar na.....
Recomandati-mi un condensator si subwoofer pt statia pt care o sa optez,de pref cu tot cu cutie,dar si fara,ca am eu o cutie de 12'' de vreo 60l,poate o modific,sau poate incape.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Barsy
Priceput

Data înscrierii: 31/Mai/2007
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 12:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Condensator mergi pe Dietz de 1 F este suficient pentru ampu ales.
Ai grija la modificarea cutiei. Tzine cont de volum si in functzie de wooferul ales sa ii faci acordajul la ce fregventza vrei si sa faci niste simulari. Concluzie: nu trebuie sa modifici doar gaura incintei sa intre difu Wink
Ca si sub la ampu ales... cred ca potzi merge si pe un JBL P1222 sau pe un GZ 12-AL. Cam astea imi vin acum in cap.
Sus
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 1:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Barsy a scris:
Condensator mergi pe Dietz de 1 F este suficient pentru ampu ales.

Pai pentru care amplif ales?n-o ales nimeni nici un amplif, tocmai, eu am precizat 2 si am zis daca mai stiu si altii, sa-mi zica pe care sa merg.
Oricum,cand o sa iau subu, cred ca o sai fac alta cutie,cu dimensiuni cu tot,si sa cer sfaturi la acordare,ca nu stiu sa calculez.
Astept sfaturi in continuare Very Happy
Sus
Barsy
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 1:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze Very Happy la ambele variante de amp-uri merg cele 2 woofere pe care ti le-am recomandat. Dar totushi dintre cele doua cred ca mai indicat ar fi magnatul. La acordare ai nevoie de program de simulat si calculat incinte. Daca nu te pricepi si nu ai mai facut, poate ai pe cine sa rogi sa iti dea o mana de ajutor la treaba asta Wink
P.S. ai grija si la constructzia propiu zisa a incintei
Bafta!
Sus
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dar magnatu e stabil in 1 om? Am mai vazut ca subwoofer si Alpine asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Alpine/SWR-1022D/ .Face treaba?
Sus
Barsy
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai cam da este sau cel putzin asa se precizeaza in specificatziile ei.
Cat despre wooferul de la alpine este un model bun si din cate am auzit si am vazut face treaba si suna frumos. Despre woofer potzi sa mai asteptzi pareri si de la cei care l-au ascultat mai bine Smile
SAl!
Sus
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 10:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

....deci, astept pareri si despre woofer si despre amplifu magnat cine il are si l-a testat, sa zica daca este stabil in 1 ohm,nu ma incanta neaparat ca scrie in specificatile ei,ca la multe scrie si nu e chiar asa....

mai bagati alte combinatii daca stiti, nu uitati,amplifu sa fie in suma de aprox 5 mil
Sus
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 10, 2008 11:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai stie nimeni? Sad
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 12:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

rx mono e stabil intr-un ohm.
l-am avut eu si l-am probat si intr-un ohm,iar rezultatele sunt satisfacatoare.

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Vin Ian 11, 2008 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da,da e prea scump pt bugetu meu Very Happy ,totusi cred ca MAC-ul miar fi mai bun
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Ian 12, 2008 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vrut sa zic rock mono in loc de rx mono Embarassed
si rock mono e stabil,l-am avut de asemenea si se comporta bine

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Joi Ian 17, 2008 5:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Auziti, m-ar bate gandul sa iau amplifu de la gigi_kent86, e un http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Tribal_X/Tribal_X_ONE/

si vreau sa va intreb daca e vreo diferenta fata de http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/Rock/Rock_Mono_1000/ ca spre asta m-as fi orientat eu....

In afara de telecomanda cu fir,altceva?numai carcasa e schimbata?ca vad ca pe site detaliile sunt la fel la amandoua.
Sus
gigi_kent86
Priceput

Data înscrierii: 31/Oct/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 11:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am avut acceasi dilema.
Tribal-ul e de generatie mai noua si la mine merge ok sunt multumit de el si il folosesc la 1 ohm.

Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 3:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Gata, am pus mana pe Tribal,o sa-l montez abia saptamana viitoare.
Acum rog si eu maestrii de pe forum sa-mi dea un sfat pentru un subwoofer.am dat si mai sus ceva exemple.e bun alpineu?si inca ceva, e subtirel un kit de 20mm http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii_instalare/Kit-uri_amplificator/Dietz/Kit_amplificator_20mm_(23089)/ ?
Sus
Sholimel
Pasionat

MesajTrimis: Mie Ian 30, 2008 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu raspunde nimeni? Sad daca nu ,o sa fac un alt topic la Subwoofere,desi n-avea rost.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum