|
Autor |
Mesaj |
vip_cata
Data înscrierii: 02/Apr/2009 Mesaje: 18
|
|
Sus |
|
 |
vip_cata
|
Trimis: Sâm Iun 06, 2009 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
haideti baieti nu ma ajuta si pe mine careva?? |
|
Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Sâm Iun 06, 2009 8:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
cam toate difurile se aud mai bine amplificate ... dar alea merita schimbate prima data.. |
|
Sus |
|
 |
vip_cata
|
Trimis: Dum Iun 07, 2009 7:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
dar ce au boxele astea? de ce toata lumea are ceva cu produsele SONY??? |
|
Sus |
|
 |
cristi' Pasionat
Data înscrierii: 09/Noi/2008 Mesaje: 86
|
Trimis: Dum Iun 07, 2009 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  |
|
Sus |
|
 |
vip_cata
|
Trimis: Dum Iun 07, 2009 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai care e vaza ca tot nu inteleg. detin o pereche de sony ovale si mi se par destul de ok. Ce probleme ar avea de toti sunteti impotriva la SONY??? Chiar si HU-urile sunt asa de proaste???Ce probleme au? |
|
Sus |
|
 |
tonu_adrian Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008 Mesaje: 324 Locație: TECUCI
|
Trimis: Lun Iun 08, 2009 2:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
calitatea sunetului la produsele sony "icsplod" e 0 |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Lun Iun 08, 2009 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
A plecat o vorba odata ca SONY au un sunet prost...Este adevarat ca nu au un sunet foarte placut si ca playerele sunt foarte proaste (mecanic,electronic etc) dar sunt curios cati dintre voi care sustin chestia asta pot face diferenta intre SONY si alte firme doar prin simplul ascultat ... ... |
|
Sus |
|
 |
cristi' Pasionat
|
Trimis: Lun Iun 08, 2009 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
am ascultat eu ovalele alea 'icsplod' si ovalele pioneer (ts *** nush cum) pe stand
diferenta e foarte sesizabila atat pe joase cat si pe inalte,calitativ vorbind,in favoarea pioneer(nu ca astea ar fi foarte stralucite dar sunt peste sony) |
|
Sus |
|
 |
vip_cata
|
Trimis: Lun Iun 08, 2009 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tibitzu a scris: | A plecat o vorba odata ca SONY au un sunet prost...Este adevarat ca nu au un sunet foarte placut si ca playerele sunt foarte proaste (mecanic,electronic etc) dar sunt curios cati dintre voi care sustin chestia asta pot face diferenta intre SONY si alte firme doar prin simplul ascultat ... ... |
Dupa parerea mea, majoritatea au vazut pe cativa ca spun despre sony ca produsele lor sunt slab d.p.d.v. al calitatii, si aici a aparut efectul de "turma"(toata lumea sustine sus si tare ca sony este o firma proasta). Dar pun pariu ca nici macar jumatate din cei care sustin acest lucru nu sunt in stare sa faca o diferenta intre un produs sony si unul pioneer sa zicem. |
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Lun Iun 08, 2009 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
Exact asta spuneam si eu ca sunt putini care pot face diferenta doar prin sunet...Una peste alta SONY este o firma slaba din toate punctele de vedere si revenind la subiectul tau ar trebuii sa le schimbi daca vrei un sunet mai bun eventual amplificat pe viitor... |
|
Sus |
|
 |
Body28 Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008 Mesaje: 861 Locație: Panciu/now Iasi
|
Trimis: Lun Iun 08, 2009 7:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intr-adevar e vorba de efectul de turma. Odata postat asa ceva pe un forum, toata lumea "stie din experienta" ca sony e praf.
Bun, dar acum chiar din experienta ( ), iti spun ca suna rau difuzoarele sony. Si totusi asta nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni, sa fim seriosi. Sunt cele mai mici preturi de pe piata.
Suna pentru banii lor ok, am instalat pana acum de 2 ori ovale pe spate, si "suna" destul de bine (pentru proprietarii masinilor).
Parerea mea (despre ovale): inaltele alea "tipa" foarte tare a plastic indoit, iar "bass-ul" e... intr-un fel ok (pe o instalatie pe golf 3, in care am schimbat placa din spate cu una din pal, mochetata).
Foarte on topic - nu cred ca se merita amplificate. Specificatiile "par" de bun simt, insa nu stiu insa cat is de umflate, nu le-am amplificat (am instalat doar pe player), pentru ca poti avea surpriza sa le arzi. |
|
Sus |
|
 |
cristi' Pasionat
|
Trimis: Mie Iun 10, 2009 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
daca stie cineva din intamplare seatul ala rosu cu 2 woofere sony de 15' care a scos un rezultat penibil(la db ma refer) a scos 125-130 sau ceva de genu
sa ma corecteze cineva care stie mai bine  |
|
Sus |
|
 |
Vladutz Priceput
Data înscrierii: 11/Iul/2006 Mesaje: 493
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 10:21 am Titlul subiectului: |
|
|
Atentie! Se deviaza mult de la subiect si nu e bine! Pastrati discutiile on-topic va rog.
Raspuns pentru autorul topic-ului:
In principiu orice difuzor suna mai bine amplificat separat decat pe player. Probleme gen "le arzi" nu ar trebui sa ai atata timp cat reglajele amplificatorului sunt facute cu simt de raspundere, de cineva cu experienta si constientizand limitele difuzoarelor in discutie. Daca ai un amplificator care "zace" prin casa, e pacat sa nu il folosesti, dar personal nu as achizitiona o amplificare doar cu gandul la amplificarea acestui set de difuzoare. |
|
Sus |
|
 |
vip_cata
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am inteles. Va multumesc la toti. Se poate inchide. |
|