Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

amplificare boxe
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
vip_cata

Data înscrierii: 02/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Iun 05, 2009 10:29 pm    Titlul subiectului: amplificare boxe Răspunde cu citat (quote)

Salut baieti. Am o intrebare legata de boxele http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/SONY/XS-F_6936SE/ . Se merita sa le amplific boxele astea avand in vedere ca sony are o reputatie foarte proasta???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
vip_cata

MesajTrimis: Sâm Iun 06, 2009 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

haideti baieti nu ma ajuta si pe mine careva??
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Sâm Iun 06, 2009 8:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cam toate difurile se aud mai bine amplificate ... dar alea merita schimbate prima data..
Sus
vip_cata

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 7:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dar ce au boxele astea? de ce toata lumea are ceva cu produsele SONY???
Sus
cristi'
Pasionat

Data înscrierii: 09/Noi/2008

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Laughing
Sus
vip_cata

MesajTrimis: Dum Iun 07, 2009 7:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai care e vaza ca tot nu inteleg. detin o pereche de sony ovale si mi se par destul de ok. Ce probleme ar avea de toti sunteti impotriva la SONY??? Chiar si HU-urile sunt asa de proaste???Ce probleme au?
Sus
tonu_adrian
Priceput

Data înscrierii: 27/Iul/2008
Locație: TECUCI

MesajTrimis: Lun Iun 08, 2009 2:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

calitatea sunetului la produsele sony "icsplod" e 0
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Lun Iun 08, 2009 2:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A plecat o vorba odata ca SONY au un sunet prost...Este adevarat ca nu au un sunet foarte placut si ca playerele sunt foarte proaste (mecanic,electronic etc) dar sunt curios cati dintre voi care sustin chestia asta pot face diferenta intre SONY si alte firme doar prin simplul ascultat ... Rolling Eyes ...
Sus
cristi'
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 08, 2009 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am ascultat eu ovalele alea 'icsplod' si ovalele pioneer (ts *** nush cum) pe stand
diferenta e foarte sesizabila atat pe joase cat si pe inalte,calitativ vorbind,in favoarea pioneer(nu ca astea ar fi foarte stralucite dar sunt peste sony)
Sus
vip_cata

MesajTrimis: Lun Iun 08, 2009 5:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tibitzu a scris:
A plecat o vorba odata ca SONY au un sunet prost...Este adevarat ca nu au un sunet foarte placut si ca playerele sunt foarte proaste (mecanic,electronic etc) dar sunt curios cati dintre voi care sustin chestia asta pot face diferenta intre SONY si alte firme doar prin simplul ascultat ... Rolling Eyes ...

Dupa parerea mea, majoritatea au vazut pe cativa ca spun despre sony ca produsele lor sunt slab d.p.d.v. al calitatii, si aici a aparut efectul de "turma"(toata lumea sustine sus si tare ca sony este o firma proasta). Dar pun pariu ca nici macar jumatate din cei care sustin acest lucru nu sunt in stare sa faca o diferenta intre un produs sony si unul pioneer sa zicem.
Sus
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Lun Iun 08, 2009 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact asta spuneam si eu ca sunt putini care pot face diferenta doar prin sunet...Una peste alta SONY este o firma slaba din toate punctele de vedere si revenind la subiectul tau ar trebuii sa le schimbi daca vrei un sunet mai bun eventual amplificat pe viitor...
Sus
Body28
Audiofil

Data înscrierii: 08/Iul/2008
Locație: Panciu/now Iasi

MesajTrimis: Lun Iun 08, 2009 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Intr-adevar e vorba de efectul de turma. Odata postat asa ceva pe un forum, toata lumea "stie din experienta" ca sony e praf.
Bun, dar acum chiar din experienta ( Razz ), iti spun ca suna rau difuzoarele sony. Si totusi asta nu ar trebui sa fie o surpriza pentru nimeni, sa fim seriosi. Sunt cele mai mici preturi de pe piata.
Suna pentru banii lor ok, am instalat pana acum de 2 ori ovale pe spate, si "suna" destul de bine (pentru proprietarii masinilor).
Parerea mea (despre ovale): inaltele alea "tipa" foarte tare a plastic indoit, iar "bass-ul" e... intr-un fel ok (pe o instalatie pe golf 3, in care am schimbat placa din spate cu una din pal, mochetata).
Foarte on topic - nu cred ca se merita amplificate. Specificatiile "par" de bun simt, insa nu stiu insa cat is de umflate, nu le-am amplificat (am instalat doar pe player), pentru ca poti avea surpriza sa le arzi.
Sus
cristi'
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iun 10, 2009 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca stie cineva din intamplare seatul ala rosu cu 2 woofere sony de 15' care a scos un rezultat penibil(la db ma refer) a scos 125-130 sau ceva de genu
sa ma corecteze cineva care stie mai bine Smile
Sus
Vladutz
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2006

MesajTrimis: Vin Iun 12, 2009 10:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atentie! Se deviaza mult de la subiect si nu e bine! Pastrati discutiile on-topic va rog.

Raspuns pentru autorul topic-ului:

In principiu orice difuzor suna mai bine amplificat separat decat pe player. Probleme gen "le arzi" nu ar trebui sa ai atata timp cat reglajele amplificatorului sunt facute cu simt de raspundere, de cineva cu experienta si constientizand limitele difuzoarelor in discutie. Daca ai un amplificator care "zace" prin casa, e pacat sa nu il folosesti, dar personal nu as achizitiona o amplificare doar cu gandul la amplificarea acestui set de difuzoare.
Sus
vip_cata

MesajTrimis: Vin Iun 12, 2009 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles. Va multumesc la toti. Se poate inchide.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum