|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 10:31 am Titlul subiectului: |
|
|
| niq a scris: |
sharkky... tocmai ieri ne-am intalnit si nici tu nu aveai kit de cabluri
ba chiar ai zis: stiu ca e facut de mana mea si nu mi-e frica ca iau foc
hai sa fim seriosi... de 150 ron as putea sa imi iau o statie mai puternica, sau niste boxe, sau un subwoofer, sau daca nu, as putea sa imi iau un player mai bun. sau de ce nu, un condensator?
si le-as lega eu acasa, cu cabluri groase, improvizatii, intr-adevar, dar nu m-ar interesa sa arate bine... (bine, in limita bunului simt) |
Ai inteles FOARTE gresit.
Nu am spus ieri ca nu aveam nici un kit de cabluri ... Am cablu de 20 mm la alimentare dar fara siguranta la baterie, adu-ti aminte mai bine.
Eu nu folosesc cabluri subdimensionate niciodata, ca nu scrie Dietz sau Stinger pe ele si sunt mai jmekere decat astea de pe piata, asta e cu totul altceva. |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
| niq a scris: | de bazait nu a bazait niciodata. si nici iarna nu aveam probleme cu niciuna din statii. se auzea clar si tare. doar ca se incingea statia si intra in protectie.
si stai tu linistit, k si daca o ardeam, tot la fel faceam si cu urmatoarea. si acum cand o sa imi montez difurile, tot eu o sa le leg, tot eu o sa dau gauri in usi si-n polita si crede-ma, va fi mai mare placerea sa le ascult decat daca m-as duce la cineva specializat. mai ales daca voi avea probleme, o sa incerc sa le remediez.... nu stiu daca intelegi.. e un mic microb numit: "trebuie sa fac eu, cu orice pret, sa stiu ca e facut de mana mea"
daca as putea, as fabrica si difuzoarele acasa...
ma rog... nu recomand. si eu sunt de acord cu tine. cine vrea, sa se duca la service specializat, nu faceti ca mine! |
imi place atitudinea ta, sambata am mesterit la statia mea ca sa-i montez un kit cu 2 cooler-e {speciale pentru ea, e un audison lrx, nu mi-a facut probleme dar m-am gandit ca o racire activa o s-o ajute, poate-i lungesc viata etc} si umbland cu surubelnita pe la alimentare sa bag +-ul la cooler am facut scurt cu carcasa statiei si big boom {s-a ciupit carcasa etc, rca-urile nu erau scoase}... pana luni dimineata am stat cu inima cat un purice ca am ars o statie de 25 de mil ca am vrut eu sa bricolez ...
luni dimineata am aflat ca nu s-a ars {decat siguranta de la baterie} datorita structurii metalice a banchetei si a norocului .
am ramas cu un semn in carcasa sa-mi aduc aminte de-acuma sa scot siguranta si sa descarc condeul de fiecare data cand umblu pe alimentare...
scuze de offtopic, de-asta recomand un atelier specializat, eu sunt inginer instalator, si lucrez mult pe electrice {joasa}, de-asta-mi bag nasul si prin masina, si de placere. _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:02 am Titlul subiectului: |
|
|
poate si de-asta imi permit atitudinea pe care o am... ca statia mea valoreaza de 10 ori mai putin ca a ta  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|