|
Autor |
Mesaj |
dantt Pasionat
Data înscrierii: 21/Apr/2017 Mesaje: 52 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Mai 18, 2017 8:16 am Titlul subiectului: Amplificatoare clasa D vs AB |
|
|
Buna ziua,ma intereseaza strict din punct de vedere al calitatii audio,care ar fi de preferat dintre cele doua?Stiu ca cele din clasa AB sunt mai mari ca dimensiuni,sunt mai putin puternice si se incalzesc mai tare decat cele din clasa D.Exemplul concret-Hertz HCP4 sau HCP4D tot oscilez intre cele doua si nu stiu ce sa aleg din punctul asta de vedere.Multumesc anticipat. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Vin Mai 19, 2017 7:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Merci mult de raspuns VanIIa,care ar fi dezavantajele clasei D dupa parearea ta cand te referi la "pierderi"?A mai aparut in ecuatie si Gladen,e mai ok decat Hertz pe amplificatoare?Voi amplifica pe fata Audison si Hertz pe spate,ambele de 16,5 cm. |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 22, 2017 4:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru cine ma poate ajuta,ce amplificator ati lua(pentru boxele mai sus mentionate)in locul meu-Gladen RC 150c5,Hertz HCP4 sau Hertz HCP4D?Cel de la Gladen are inclusa si amplificarea pentru sw in cazul putin probabil ca-l voi adauga,insa din punct de vedere sunet,cum e?L-ati lua in detrimentul celor de la Hertz?Multumesc si as aprecia un raspuns pana maine cand merg la montaj. |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Lun Mai 22, 2017 10:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
In final o sa aleg ce cred de cuvinta,insa nu mai revin cu vreun feedback.Din punctul meu de vedere se poate inchide subiectul.Multumesc pentru informatiile oferite de voi pana acum,in special lui VanIIa,seara buna. |
|
Sus |
|
 |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Mai 23, 2017 2:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Singura pierdere ar fi fost dacĂŁ aveai un tw din alt material decĂąt calota de mĂŁtase. Tw metalice sunt cam pretențioase pe amplificare.
De ce alegi difuzoare diferite fata/spate? Nu te deranjeazĂŁ timbrul sau ai probat și nu ai observat diferențe? _________________ https://i.ibb.co/gDnJydH/248672136-4487603014658514-640329769410830447-n.jpg |
|
Sus |
|
 |
dantt Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 23, 2017 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pentru ca Hertz-urile le iau gratis,aproape noi (max o luna) de la un prieten.In final am ales Hertz Hcp4d,ma batea gandul si la un Audison Prima 8.9,procesor digital si alte cele,dar am zis ca nu merita diferenta.S-ar putea sa fi zis prost,vom vedea.Maine va fi gata masina,insa nu complet,mai trebuie sa montez si Hertz-urile pe spate,cam intr-o luna insa... |
|
Sus |
|
 |
|