Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificatoare clasa D vs AB

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
dantt
Pasionat

Data înscrierii: 21/Apr/2017
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Mai 18, 2017 8:16 am    Titlul subiectului: Amplificatoare clasa D vs AB Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,ma intereseaza strict din punct de vedere al calitatii audio,care ar fi de preferat dintre cele doua?Stiu ca cele din clasa AB sunt mai mari ca dimensiuni,sunt mai putin puternice si se incalzesc mai tare decat cele din clasa D.Exemplul concret-Hertz HCP4 sau HCP4D tot oscilez intre cele doua si nu stiu ce sa aleg din punctul asta de vedere.Multumesc anticipat.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014

MesajTrimis: Joi Mai 18, 2017 8:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Clasa D. Ai prea multe cĂąștiguri și prea puține pierderi sĂŁ nu-l alegi.
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Vin Mai 19, 2017 7:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci mult de raspuns VanIIa,care ar fi dezavantajele clasei D dupa parearea ta cand te referi la "pierderi"?A mai aparut in ecuatie si Gladen,e mai ok decat Hertz pe amplificatoare?Voi amplifica pe fata Audison si Hertz pe spate,ambele de 16,5 cm.
Sus
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 22, 2017 4:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru cine ma poate ajuta,ce amplificator ati lua(pentru boxele mai sus mentionate)in locul meu-Gladen RC 150c5,Hertz HCP4 sau Hertz HCP4D?Cel de la Gladen are inclusa si amplificarea pentru sw in cazul putin probabil ca-l voi adauga,insa din punct de vedere sunet,cum e?L-ati lua in detrimentul celor de la Hertz?Multumesc si as aprecia un raspuns pana maine cand merg la montaj.
Sus
dantt
Pasionat

MesajTrimis: Lun Mai 22, 2017 10:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In final o sa aleg ce cred de cuvinta,insa nu mai revin cu vreun feedback.Din punctul meu de vedere se poate inchide subiectul.Multumesc pentru informatiile oferite de voi pana acum,in special lui VanIIa,seara buna.
Sus
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014

MesajTrimis: Mar Mai 23, 2017 2:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Singura pierdere ar fi fost dacĂŁ aveai un tw din alt material decĂąt calota de mĂŁtase. Tw metalice sunt cam pretențioase pe amplificare.

De ce alegi difuzoare diferite fata/spate? Nu te deranjeazĂŁ timbrul sau ai probat și nu ai observat diferențe?

dantt
Pasionat

MesajTrimis: Mar Mai 23, 2017 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru ca Hertz-urile le iau gratis,aproape noi (max o luna) de la un prieten.In final am ales Hertz Hcp4d,ma batea gandul si la un Audison Prima 8.9,procesor digital si alte cele,dar am zis ca nu merita diferenta.S-ar putea sa fi zis prost,vom vedea.Maine va fi gata masina,insa nu complet,mai trebuie sa montez si Hertz-urile pe spate,cam intr-o luna insa...
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum