Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator+Subwoofer in casa
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

l-ai auzit in casa la cineva iti zic eu ca nu o sa mai ai nevoie de alt bass ... plus ca 150 rms doar pe bass in casa nu se compara cu 150 rms in masina .. eu zic sa iei sistemu si o sa te linistesti cu alt sub
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
johNNnnn

Data înscrierii: 11/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10q 4 sfat, dar pot lega Creative Megaworks 550 cu Logitech Z5500 ? sa se auda ambele deodata? daca da, cum ? Smile (app am placa de sunet Audigy 4)
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 9:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

kred ca poti lega.. sunt jack-uri duble... sau erau o data.. o sa ai 10.2 unde pui atatea difuri...?

am editat dupa.. Very Happy

Ultima modificare efectuată de către KRZ la Lun Noi 12, 2007 9:38 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
johNNnnn

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

10.2 ... bat cuie in perete si le pun pe toate pe acelasi perete ... unele langa tavan si celalalte langa podea ... sau pun 2-3 si in spate sa se auda surround .... gasesc eu Very Happy
Sus
KRZ
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 9:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt tare curios cum o sa se auda.. Very Happy
Sus
johNNnnn

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 9:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o sa iti fac o poza Smile)) momentan am megaworksu' in service si z5500 dau comanda tocmai de craciun sa intre in "reduceri" Sad( deci mai dureaza ceva...
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 10:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dgdgaby a scris:

subwooferul sa aiba impedanta de 8 ohmi

eh, nu neaparat Smile cu toate ca un dual 4 e perfect...

DIY for the win. nu iti mai bate capul cu subwoofere gata facute Wink

Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 11:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ziceam asta ca sa il puna in punte pe un amplificator de casa
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de 5 mil iti iei un amplif sanatos de camera, mai strangi ceva bani si iti cumperi un difuzor sanatos de camera si nu mai te complici cu alimentari improvizate...parerea mea Very Happy
johNNnnn

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 11:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o faza ar fii ca nu am rabdarea de a strange bani Smile vreau pana de revelion sa ma pun la punct ... nu stiu ce sa zic... amp+woofer+boxe+etc:( park mi se pare mai complicat asa...
Sus
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 11:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e adevarat k e mai complicat asa da sunetul e super ok. un sistem 2.1 al un nivel mai ridica ( difuzoare profesionale ) e mult mult peste orice sistem 2.1 de calculator.
mai e varianta cu dufuzoare de masina si aplif de camera.
http://www.thomann.de/gb/the_tamp_e800.htm 2 x440 w @ 4 ohmi
asta si 2 woofere auto de 4 ohmi si faci treaba

dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Lun Noi 12, 2007 11:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca pui un amplif de vreo 300 W
si cu un sub faci trb buna

otzy
Audiofil

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Question Question Question
johNNnnn

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 11:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

man, in leg cu amp .... vreau brand Sad pioneer,jbl,kenwood,alpine,panasonic .... una din astea, dar oricum krek renuntz la ideea de amp+woofer de masina k n'am suficientzi $ Very Happy krek mai usor imi luam un receiver (7-8mil) si gata. ... subwooferu' inca 5mil ..... da' plm ... mai usor imi iau z5500 si am terminat povestea.. plus ca mai trebuie sa imi iasa si creativeu' din service... si , dupa parerea mea , cu sistemele astea 2 dau pe spate orice subwoofer de masina ........ au si fidelitate , crede-ma .... dak dai sist la max nu se aude nimic anormal... claritate de nota 10, bass de nota 10 Very Happy plm, ma intalnesc cu vecinu' si sa vad cum si-a pus el woofer+amp, poate nu e asa de costisitor pe cat cred Very Happy
Sus
johNNnnn

MesajTrimis: Mar Noi 13, 2007 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy nu pot inlocui efectiv subwooferul de la Creative Megaworks 550 (sub=150w rms, sistemu=500w rms) cu JBL GTO1204BP (300w rms) ? fara sa mi se arda sau alte chestii? ar scoate subwooferul toti 300wtzii ?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum