Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Amplificator+Subwoofer in casa
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse

Autor Mesaj
johNNnnn

Data înscrierii: 11/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 2:30 am    Titlul subiectului: Amplificator+Subwoofer in casa Răspunde cu citat (quote)

dupa cum ziceam, as dori sa imi pun un amp+subwoofer in casa, mi se pare mult mai avantajos decat niste sisteme audio speciale pt pc ... ma gandeam la un JBL GTO 1204BP ? ce imi recomandati ca amp ? buget pt amp ~5mil, preferabil tot jbl (sa fie brand Very Happy ). credeti ca este o idee proasta? astept parerile voastre. 10x
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 12:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de unde o sa alimentezi amplificatorul auto in casa ?
nu te gandi la surse de PC mai ales daca vrei si 300W RMS...aia inseamna un consum de 500W daca tinem cont de randamentul amplificatoarelor din clasa AB de 60%

johNNnnn

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 12:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmm nu m-am gandit la asta... ideea mi-a venit de la un vecin.... si-a pus el amp + subwoofer de masina in casa ... are un amp pioneer nush ce model si subwooferul acela cilindric de la JBL ... de 2mil500 sau kt naiba e.... soo...nush cum dreak a reusit, dar knd da drumu la muzica, imi tremura mie mobila din casa...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

probabil ca are un transformator tare de +-10-11V + cativa condensatori de capacitate mare.
johNNnnn

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 12:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu stiu Razz o sa-l intreb cand ma mai intalnesc cu el si poate ma ajuta ... Shocked
Sus
dgdgaby
Audiofil

Data înscrierii: 06/Dec/2006
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as face treaba asta cu o sursa ceva la vreo 500w
si cu niste condensatori sau chir baterii la 12 v

johNNnnn

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

interesant Smile) daca imi iau sursa de 500w sau chiar mai mare ... nu pot conecta amp la pc? Very Happy
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 1:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu chiar
trebuie sa ai niste condensatori puternici
si sursa sa o folosesti doar pentru asa ceva

ar mai fi o solutie cu subwoofer de masina si amplificator de casa

subwooferul sa aiba impedanta de 8 ohmi

johNNnnn

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 1:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci pana la urma, pentru a pune un subwoofer JBL 1204BP in casa ... de ce amp, sursa, condensatori etc am nevoie ? vreau modele Very Happy
Sus
dgdgaby
Audiofil

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 1:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai ai nevoie de un amplif de 300w
un condensator de 1-2 farazi
si o sursa de carculator
si daca tot nu are curent iti trb si o baterie mica de masina 35ah\

dar mai bine e sa gasesti un sub care merge in 8 ohmi si sa iei un amplif de casa si e mai sigur

johNNnnn

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 2:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pei man, vad ca o boxa jbl de 8 ohmi, 100w rms costa 14milioane jumate Neutral de banii aia mi-as lua 1204bp-D de 600w rms si inca imi mai raman 4mil ...
Sus
o&g
Audiofil

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.telecomenzi.ro/index.php?offset=0&categ=8&grup=30&page=display&pid=2137
folosesti doar o iesire sau mai cumperi un difuzor.
ai ~300W pe iesire in 4 ohmi e stabila.

nu se merita sa faci improvizatii aiurea cu surse de PC ...

johNNnnn

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 2:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bugetuu Sad oricum 10q ca ai cautat
auzi, dar dak as conecta subwooferul (1204bd) la subwooferul de la un Logitech Z5500, am vreo sansa sa imi mearga fara sa se prajeasca ? ^^
Sus
KRZ
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai Z5500 si vrei mai mult bass in o camera ???? Shocked
Sus
johNNnnn

MesajTrimis: Dum Noi 11, 2007 3:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ma gandeam sa imi iau z5500 de craciun, momentan am creative 5.1 megaworks 550.... oricum cei 150w rms ai subwooferului nu imi ajung Sad vreau mai mult Smile

sau paote reusesc sa le pun pe aman2 ? Smile)

Ultima modificare efectuată de către johNNnnn la Dum Noi 11, 2007 3:18 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Diverse Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum