|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
remi_god
Data înscrierii: 01/Mar/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 12:18 am Titlul subiectului: AUDIO peugeot 106 rallye |
|
|
1. am un peugeot 106 din 2000, rallye (sport)
2. SUNT VARZA la car-audio
3. ma tot uit de vreo 4 ore dupa ceva boxe (fatza si spate)...
4. vreau un sistem cat mai bun de vreo 800 ron
5. nu-mi plac bubuiturile de bas, dar ador basul "care se simte in piept"
VA ROG AJUTATI-MA
INTREBARI: 1- am vazut intr-o masina doua ditamai boxele kicker puse pe "plafonul" portbagajului si ma gandeam sa iau si eu unul. m-as scapa la max 4 mil. E OBLIGATORIU SA PUI CUTIE LA SUBWOOFERE? sau se va "transforma" tot portbagajul intr-o "cutie"?
2- merita merita puse boxe fatza mai mari decat standardul (12.5cm), daca sunt amplificate doar de mp3 playerul JVC?
MULTUMESC ANTICIPAT:) respect |
|
| Sus |
|
 |
remi_god
|
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
daca pui woofer nu prea are rost sa faci modificari in usi, poti pune linistit de 13cm.
pt a avea parte de performanta si stabilitate, pt majoritatea wooferelor e nevoie de incinta, sunt insa si woofere care nu au nevoie de incinta.
nu stiu daca cei de la kicker au woofere din astea free-air, dar iti dau exemplu de la: pioneer
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W305F/
DLS
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Classic_OA12/
pt wooferele de mai sus sa zicem ca ar merge ca amplificator GTA 275, dar pt kickerul dat de tine ca exemplu e nevoie de mult mai multa putere...dar si rezultatele o sa fie pe masura.
parerea mea este ca un subwoofer adevarat are nevoie de incinta. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
remi_god
|
Trimis: Dum Mar 02, 2008 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
deci, n-as face nu stiu ce treaba cu o boxa mare fara cutie.
in concluzie, va rog sa imi dati exemple de configuratii bune, care s-ar incadra in suma de bani pe care o detzin. HU-ul il am deja si sunt tare multumit de el ( jvc KD-G801 ).
cum spuneam, nu stiu cat timp as suporta un bass "bubuit", asa ca as prefera boxe care scot acel bas "de discoteca" (iti bate in piept).
va multumesc inca o data |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 1:48 am Titlul subiectului: |
|
|
nu o sa auzi niciodata un bass ca de discoteca din boxele de pe usi amplificate cu hu
dc vrei bass, mergi pe amplificator, cabluri de alimentare, difuzor de bass si cutie pt el, asta ca sa ma fac inteles. |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu ma jucam zilele acestea cu un subwoofer de 18inch, taiat destul de jos, dar nu simteam nimic in piept...
Ce vrei tu se obtine in primul rand din usi lucrate foarte bine si apoi din subwoofer  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Sâm Mar 15, 2008 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | Eu ma jucam zilele acestea cu un subwoofer de 18inch, taiat destul de jos, dar nu simteam nimic in piept...
Ce vrei tu se obtine in primul rand din usi lucrate foarte bine si apoi din subwoofer  |
corect ! _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|