Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

AUDIO peugeot 106 rallye

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
remi_god

Data înscrierii: 01/Mar/2008

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 12:18 am    Titlul subiectului: AUDIO peugeot 106 rallye Răspunde cu citat (quote)

1. am un peugeot 106 din 2000, rallye (sport)
2. SUNT VARZA la car-audio
3. ma tot uit de vreo 4 ore dupa ceva boxe (fatza si spate)...
4. vreau un sistem cat mai bun de vreo 800 ron
5. nu-mi plac bubuiturile de bas, dar ador basul "care se simte in piept"

VA ROG AJUTATI-MA

INTREBARI: 1- am vazut intr-o masina doua ditamai boxele kicker puse pe "plafonul" portbagajului si ma gandeam sa iau si eu unul. m-as scapa la max 4 mil. E OBLIGATORIU SA PUI CUTIE LA SUBWOOFERE? sau se va "transforma" tot portbagajul intr-o "cutie"?
2- merita merita puse boxe fatza mai mari decat standardul (12.5cm), daca sunt amplificate doar de mp3 playerul JVC?

MULTUMESC ANTICIPAT:) respect
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
remi_god

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 3:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

HAIDETI FRATILOR... NU CER MULT Sad(

unii dintre voi chiar aveti experientza. ajutati-ma ca-s nerabdator Smile

PS- chestia cu KICKER-ul pus pe platforma rabatabila de la portbagaj n-ar fi interesanta? (utila) dat fiind faptul ca-i foarte foarte mic portbagajul...
-ce bine mi-ar sta mie cu 30cm de boxa deasupra banchetei http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/06S10L52/ si un amplif din asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/BLAUPUNKT/GTA_275/ sau asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/PYLE/PLAD212/ ca arata bine Twisted Evil
Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca pui woofer nu prea are rost sa faci modificari in usi, poti pune linistit de 13cm.

pt a avea parte de performanta si stabilitate, pt majoritatea wooferelor e nevoie de incinta, sunt insa si woofere care nu au nevoie de incinta.
nu stiu daca cei de la kicker au woofere din astea free-air, dar iti dau exemplu de la: pioneer
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W305F/
DLS
http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/DLS/Classic_OA12/

pt wooferele de mai sus sa zicem ca ar merge ca amplificator GTA 275, dar pt kickerul dat de tine ca exemplu e nevoie de mult mai multa putere...dar si rezultatele o sa fie pe masura.

parerea mea este ca un subwoofer adevarat are nevoie de incinta.

remi_god

MesajTrimis: Dum Mar 02, 2008 12:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci, n-as face nu stiu ce treaba cu o boxa mare fara cutie.

in concluzie, va rog sa imi dati exemple de configuratii bune, care s-ar incadra in suma de bani pe care o detzin. HU-ul il am deja si sunt tare multumit de el ( jvc KD-G801 ).
cum spuneam, nu stiu cat timp as suporta un bass "bubuit", asa ca as prefera boxe care scot acel bas "de discoteca" (iti bate in piept).

va multumesc inca o data
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 15, 2008 1:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu o sa auzi niciodata un bass ca de discoteca din boxele de pe usi amplificate cu hu

dc vrei bass, mergi pe amplificator, cabluri de alimentare, difuzor de bass si cutie pt el, asta ca sa ma fac inteles.
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Mar 15, 2008 11:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu ma jucam zilele acestea cu un subwoofer de 18inch, taiat destul de jos, dar nu simteam nimic in piept...
Ce vrei tu se obtine in primul rand din usi lucrate foarte bine si apoi din subwoofer Smile

Sus
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Sâm Mar 15, 2008 2:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ssrli a scris:
Eu ma jucam zilele acestea cu un subwoofer de 18inch, taiat destul de jos, dar nu simteam nimic in piept...
Ce vrei tu se obtine in primul rand din usi lucrate foarte bine si apoi din subwoofer Smile

corect !

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum