|
|
|
Autor |
Mesaj |
VanIIa Audiofil
Data înscrierii: 25/Oct/2014 Mesaje: 1958 Locație: Pitesti
|
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 18, 2016 10:49 am Titlul subiectului: |
|
|
Florin tu ai dreptate in ceea ce spui si nu te contrazic, dar cu plecare din 0.5 doar miscand putin difuzorul impedanta creste peste 1 ohm lejer!
Eu cu plecare din 0.25 am crestere de impedanta de 7-8 ori. Nu zic ca e ok, dar in momentul cand vrei sa obtii totul de la sistem trebuie sa mai faci si anumite "concesii".
Normal ca viata amplificatorului va fii considerabil scurtata, dar de aia avem nevoie oameni ca tine care sa le readuca la viata!
Si ca un exemplu de randament/putere :
- plecare din 1 ohm, am scos 1570w, crestere de impedanta de 4x, la 4.3 ohmi
- plecare din 0.25, pe alta masina, acelasi amplif, s-au scos 5200w rms la 1.2 ohmi cu crestere de 5x |
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Vin Noi 18, 2016 10:52 am Titlul subiectului: |
|
|
VanIIa a scris: | Vrei sĂŁ te pun Ăźn legĂŁturĂŁ cu persoane care folosesc sistemele Ăźn acest mod? |
Asta nu inseamna ca ce fac eu e bine! Este un risc asumat de care sunt perfect constient! |
|
Sus |
|
 |
herkoandrei
Data înscrierii: 22/Oct/2016 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Noi 18, 2016 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu prea ma pricep in legatura cu spuneti voi . Indrumati ma astfel incat sa iau cea mai buna decizie . Si explicati mi asa ca pt toti . |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Vin Noi 18, 2016 11:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
cynegeticos a scris: |
Asta nu inseamna ca ce fac eu e bine! Este un risc asumat de care sunt perfect constient! |
aici sunt 100% de acord cu tine
insa nu mi se pare normal ca sa i se spuna unui om care nu prea stie cu ce se mananca domeniu car-audio sa isi asume asemenea riscuri
tu ai o experienta in domeniu, ai incercat multe combinatii multe si stii cu ce se mananca dar pt un incepator riscul asta se poate traduce in rezultate dezastuoase poate chiar fatale ! _________________ Nu mai ini dati mesaje private caci nu va pot raspunde, mi s-a blocat mesageria privata |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|