Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

B2 IS 10 + Amplificator (?)
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto

Autor Mesaj
VanIIa
Audiofil

Data înscrierii: 25/Oct/2014
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Noi 17, 2016 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vrei sĂŁ te pun Ăźn legĂŁturĂŁ cu persoane care folosesc sistemele Ăźn acest mod?

Am impresia cĂŁ și colegul cinegetycos folosește ampliful tot Ăźn acest fel.

cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2016 10:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Florin tu ai dreptate in ceea ce spui si nu te contrazic, dar cu plecare din 0.5 doar miscand putin difuzorul impedanta creste peste 1 ohm lejer!
Eu cu plecare din 0.25 am crestere de impedanta de 7-8 ori. Nu zic ca e ok, dar in momentul cand vrei sa obtii totul de la sistem trebuie sa mai faci si anumite "concesii".
Normal ca viata amplificatorului va fii considerabil scurtata, dar de aia avem nevoie oameni ca tine care sa le readuca la viata! Smile
Si ca un exemplu de randament/putere :
- plecare din 1 ohm, am scos 1570w, crestere de impedanta de 4x, la 4.3 ohmi
- plecare din 0.25, pe alta masina, acelasi amplif, s-au scos 5200w rms la 1.2 ohmi cu crestere de 5x
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2016 10:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

VanIIa a scris:
Vrei sĂŁ te pun Ăźn legĂŁturĂŁ cu persoane care folosesc sistemele Ăźn acest mod?

Asta nu inseamna ca ce fac eu e bine! Este un risc asumat de care sunt perfect constient!
Sus
herkoandrei

Data înscrierii: 22/Oct/2016

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2016 5:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu prea ma pricep in legatura cu spuneti voi . Indrumati ma astfel incat sa iau cea mai buna decizie . Si explicati mi asa ca pt toti .
Sus
The_Audio_Dog
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Vin Noi 18, 2016 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:

Asta nu inseamna ca ce fac eu e bine! Este un risc asumat de care sunt perfect constient!

aici sunt 100% de acord cu tine
insa nu mi se pare normal ca sa i se spuna unui om care nu prea stie cu ce se mananca domeniu car-audio sa isi asume asemenea riscuri
tu ai o experienta in domeniu, ai incercat multe combinatii multe si stii cu ce se mananca dar pt un incepator riscul asta se poate traduce in rezultate dezastuoase poate chiar fatale !

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Amplificatoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum