|
|
|
Autor |
Mesaj |
animalutzu
Data înscrierii: 31/Aug/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tibitzu, as fi de aceeasi parere cu tine, dar vad ca e tarat mereu numele meu paici, deci nah, ma simt obligat sa raspund "acuzelor". Dupa cum vezi, azi mi-am facut user si toate post-urile mele sunt aici, deci... trage singur concluzia.
|
|
Sus |
|
 |
Tibitzu Audiofil
Data înscrierii: 16/Feb/2009 Mesaje: 926
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai asta incercam si eu sa scot in evidenta...ca lumea vorbeste cam mult pe aici si sunt acuzate persoane care nu au nici o treaba si s-a deviat cam mult de la subiect...Discutia este a lu alex si boca si atat
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 3:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
Faza e ca in discutia celor 2 (Alex si Bacanutinu) s-au bagat si altii care nu aveau nicio treaba, lovind in stanga si in dreapta cu jigniri de gradinita.
Daca stateau in banca lor, erau 2 persoane care se certau, nu coishpe.
Multi s-au bagat fara rost si noima ...
Asa ca nu va mai faceti clone si lasati-i pe ei 2 sa-si rezolve problema.
Ambele parti trebuie sa vina cu argumente.
Nu tin partea nimanui, sa nu sariti la gatu meu ca arunc cu rosii in voi.
|
|
Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
Corect!!!
Discutia e intre mine si Bacanu asa ca nu va mai bagati =))
Eram putin ironic!
Afisez mai jos cateva din discutiile avute cu Dl Bacanu Constantin
Bacanu Tinu (25.02.2010 20:31:26): ce faci man
Bacanu Tinu (25.02.2010 20:31:29): tinu
Bacanu Tinu (25.02.2010 21:39:14): JL 8W7 ESTE NOU?
Alex Banu (26.02.2010 08:54:41): sal
Alex Banu (26.02.2010 08:54:44): da este nou nout
Bacanu Tinu (26.02.2010 09:10:31): asta e ultimul pret pt mine mestere? vreau sa ma joc cu unul
Alex Banu (26.02.2010 10:53:03): da pretul nu e negociabil pentru ca sunt la lichidare de stoc
Alex Banu (26.02.2010 10:53:30): mai am o singura bucata
Alex Banu (26.02.2010 11:00:40): ce faci cu el
Alex Banu (26.02.2010 11:00:41): ?
Bacanu Tinu (26.02.2010 11:00:42): da,azi
Alex Banu (26.02.2010 11:00:57): nu e ok pt SQ
Bacanu Tinu (26.02.2010 11:01:05): nu e pt mine
Alex Banu (26.02.2010 11:01:0 : am inteles
Alex Banu (26.02.2010 11:01:14): ti-l trimit
Bacanu Tinu (26.02.2010 11:01:24): e pt cineva care nu are loc pt mai mare si vrea cat de cat bine
Bacanu Tinu (26.02.2010 11:01:27): si tare
Bacanu Tinu (26.02.2010 11:04:46): el voia mai tare decat la mine
Alex Banu (26.02.2010 11:04:4 : am pus si in bmw
Bacanu Tinu (26.02.2010 11:04:4 : deci e ok
Alex Banu (26.02.2010 11:05:00): pai ii tb amplif bun
Alex Banu (26.02.2010 11:05:01): pt el
Bacanu Tinu (26.02.2010 11:05:04): pacat ca nu ai 2
Bacanu Tinu (26.02.2010 11:05:14): are un jl 500-1
Bacanu Tinu (29-Jun-10 11:41:52 AM): am jl de 8 in spate
Bacanu Tinu (29-Jun-10 11:41:57 AM): si se aude si tare tare
Bacanu Tinu (29-Jun-10 11:42:26 AM): numai ce jeleul nu e asa de rapid
Bacanu Tinu (29-Jun-10 11:43:00 AM): chiar daca merge doar pe 10 hz uneori se simte
Bacanu Tinu (29-Jun-10 11:43:18 AM): de obicei la muzica rapida
Deci "mestere" subul a fost pe masina ta sau pe masina colegului?
A fost pus pe Genesis DMX sau pe JL 500/1 !
Te-am rugat sa imi trimiti poze cu difuzorul, incinta si amplificatorul folosite. Nu ai facut asta! Apoi vii sa ma iei cu faze de genul:
Bacanu Tinu (25-Aug-10 2:08:56 PM): chestia cu service autorizat ma lasi?
Bacanu Tinu (25-Aug-10 2:09:10 PM): ideea e ca de la tine l-am luat
Bacanu Tinu (25-Aug-10 2:09:16 PM): nu mai pasa unde ai tu chef
Bacanu Tinu (25-Aug-10 2:09:22 PM): sau o rezolvam altfel
Bacanu Tinu (25.08.2010 20:44:09): CE IMPORTANTA ARE DACA L-AM CUMPARAT LA JUMATATE DE PRET,LA PRET INTREG SAU CU 1 LEU.IMPORTANT E CA L-AM CUMPARAT NOU DE LA TINE SI CU TINE VORBESC.INCA ODATA,NU MA PASA CA BINE N-O SA FIE.MA FACI SA AM REPET
NU ASA SE VORBESTE!
Iti atasez aici o copie a certificatului de garantie care a fost trimis catre tine desi in discutiile avute nu s-a mentionat nimic! Garantia este valabila la importator si nu la mine. Difuzorul a fost cumparat de nou la jumate de pret iar daca ar fi avut vreun defect s-ar fi observat cand l-ai cumparat!
Legile sunt aceleasi pentru toti si conform certificatului de garantie produsele se instaleaza in service specializat de catre personal autorizat! tocmai pentru a evita discutiile avut mai sus. Pe lista service-urilor nu figureaza si SQLEVEL
Nu vreau decat sa-ti demonstrez tie si tuturor ca minti de ingheata apele mai tot timpul.
Unu la mana ai spus ca de ce nu am comentat pe celalalt forum de cum este si cum suna masina ta caci am vazut-o live. Nu am vrut sa fiu rautacios si sa spun ca nu e nici pe departe ceea ce se pretinde a fi. Nu conteaza ca ai Mercedes sau Dacie cand facem referire la sunet. Daca pun Utopia in orice alta masina decat Mercedes asta nu inseamna ca nu suna bine. Nu masina reproduce muzica.
Masina desi are "scule" de top (Utopia, DMX, DMA) suna extraordinar de PROST putin peste un sistem stock, din punctul meu de vedere, usile nu sunt nici pe departe atat de bine antifonate si lipsite de rezonante zbarnaieli pe cat te laudai pe forum, detaliu lipsa, medie desi aflata in bord lipsa, bass-ul in blana pe sub, bordul si torpedo-ul sunt bine lucrate insa plafonul scaunele si restul nu sunt deloc departe de pozele prezentate in poze de pe 4T adica prezinta imperfectiuni asta vorbind de o masina cu pretentii de superdetaliu s.a.m.d. Butonul de control penrtu procesorul de sunet tip iDrive in realitate arata bine dar nu prea functioneaza cum trebuie (pe mine sincer sa fiu nu ma intereseaza aspectul asta).
PS: alcantara de pe parasolare e cumparata de la Marian si nu vopsita asa cum spuneai tu
Inca o chestie, e cam jenant ca pe o masina gen Mercedes E-Klasse sa ai in timpul verii cauciucuri de iarna! Daca imi spuneai ca pentru asta vroiai un pret mai bun de la "mester" te intelegeam.
Ma scuzi dar cred ca nu prea ai nici o notiune legata de sunet si te mai lauzi ca ai facut bla bla (AM AUZIT CA MASINA LUI UGOD TOT TU AI FACUT-O) in masina desi sunt facute de cu totul alte persoane si sincer sa fiu vorbesti despre niste chestii pe care probabil le visezi sau despre care ai auzit la altii sau citit pe net sau in reviste de specialitate. Aparent ai avut aproape toate sculele high-end (Brax GE, Morel Supremo samd..) doar ca nu le-a vazut nimeni le-ai ascultat si nu ti-au placut si le-ai vandut unui "prieten" si tot asa. E bine ca ai multi "prieteni" uite asa te mai scapi de sculele care nu-ti plac.
Vorbesti despre SQ si aduci in discutie scule de la GZ (nu am nimic cu GZ doar ca sunt echipamente pentru SPL) asta apropos de anuntul tau nou de la BAZAR in care spui ca GZ-ul Plutonium matura pe jos cu sub-ul Brax (care din spusele tale prezinta zgomote mecanice =)) Este cat se poate de posibil sa mature cu multe sub-uri pe jos insa pe partea de SPL. E de inteles de ce a fost inlocuit Aliantele care il aveai, Nu canta destul de tare! () Inca imi aduc foarte bine aminte cand te-ai urcat in masina mea la Cluj ca primul lucru pe care l-ai facut a fost sa duci volumul in maxim. Nu asa se asculta un sistem de SQ desi eu personal nu am nimic impotriva dar asa se observa cel mai bine spre ce gen tinde persoana in cauza.
Am ascultat difuzoarele cumparate de catre tine Focal Utopia in diferite configuratii si sunau extraodinar de bine insa pe masina ta am avut impresia ca sunt niste difuzoare no name.
E de inteles de ce se urmareste instalarea produselor in service-uri autorizate.
Am o rugaminte la tine inainte de a incheia! Mai intai du-te asculta masini, sisteme, componente invata ce face fiecare componenta si cum functioneaza si cum se setezeaza corespunzator apoi consider ca ai dreptul sa te certi pe net cu oricine vrei.
Daca sunt persoane care au avut de-a face cu mine si nu au fost multumite de informatiile/produsele/parerile oferite pot sa scrie aici fara probleme!
Description: |
|
Filesize: |
426.8 KB |
Viewed: |
285 Time(s) |

|
_________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Ultima modificare efectuată de către AlexBanu la Mar Aug 31, 2010 6:12 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 6:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bogdan OCC a scris: | Cred ca cel mai bine ar urma un Topic Closed. |
de ceeee ? e misto mai lasa.....
|
|
Sus |
|
 |
IM Priceput

Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 282 Locație: Drobeta Turnu Severin
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
AlexBanu a scris: |
Vorbesti despre SQ si aduci in discutie scule de la GZ (nu am nimic cu GZ doar ca sunt echipamente pentru SPL) asta apropos de anuntul tau nou de la BAZAR in care spui ca GZ-ul Plutonium matura pe jos cu sub-ul Brax (care din spusele tale prezinta zgomote mecanice =)) Este cat se poate de posibil sa mature cu multe sub-uri pe jos insa pe partea de SPL. |
Collateral Damage....
GZ Plutonium Reference sunt dedicate PureMusic - SQ
Amplificatoarele GZPA Reference au reprezentat o premiera la data lansarii lor prin bias-ul reglabil, se poate modifica modul de lucru al amplificatorului: Clasa AB - Clasa A - extern, reglabil.... la indemana!
Pacat ca cei de la GZ au bagat aceste produse extraordinare in gama Plutonium... le-am spus de la inceput ca se vor creea confuzii. Ground Zero Plutonium Amplifier - GZPA prescurtat, se refera la amplificatoarele de putere. "Reference", cu toate ca are un catalog superb aparte, poarta totusi indicativele GZPA si precumam observat in cazul de fata, creaza confuzii.
In problema "JL-ului", prefer sa nu comentez... pentru simplul motiv ca o expunere a punctului meu de vedere nu cred ca ar rezolva tensiunea dintre cei doi.
PS: ...tastatura mea a mancat cateva litere si am corectat!
_________________ "Music is the shorthand of emotion" - Lev Tolstoy - p u r e m u s i c |
|
Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Mar Aug 31, 2010 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Intervin si eu cu toate ca mi-am promis mie insumi ca nu-l voi mai baga in seama vrodata pe Bacanu Tinu .
Motivul pentru care intervin este Alex Banu om de nota 10 , porcait pe nedrept de Bacanu Tinu (din punctul meu de vedere un mahalagiu cu pretentii de mare audiofil)
Experienta mea cu Bacanu Tinu e urmatoarea : dupa ce m-a facut in toate felurile pe net (pina si homosexual) ma trezesc cu el la Cluj ca vrea sa asculte masina , eu am facut o fata lunga , la care el , imediat a sarit ca isi cere scuze ca sa consider ca ce a fost pe forum e sters cu buretele ... , nu sunt genul care tine raca dar nici nu uita de azi pe mine, l-am lasat ca m-a rugat Marinu , bine inteles ca dupa citeva minute a ajuns cu volumul in blana , nu ca mie nu mi-ar place sa ascult tare dar asculti tare cind ai cu ce ... , dai blana cind stii ca nu prea e pericol si daca se intimpla ceva esti suficient de responsabil (auzi imediat ,nu dupa o ora ca sunt probleme si reduci volumul)
Acum nu zic ca Bacanu Tinu e praf in domeniu , nu i-am ascultat masina (se fereste cred destul de mult de auditii , asta e opinia mea , poate ma insel) dar nici nu sunt convins ca nu a scos untul din acel subwofer .
Daca ai garantie la subwofer , de ce nu trimiti subul la importator , care tine si garantiile sau trimite-l pe cheltuiala ta la Alex Banu si el merge cu el la grantie , daca importatorul considera ca face obiectul garantiei e perfect ,se rezolva daca nu ,cearta-te cu el (cu importatorul), crezi ca Banu are fabrica JL acasa si te tepuieste pe tine ,dandu-ti un subwofer care crapa dupa sase luni?
In privinta Brax Team , ce te rode frate , ai mustrari de constiinta ca in pofida faptului ca i-ai balacarit cum tia venit la gura , membri acestui team s-au comprtat onorabil cu tine, cind ai venit si i-ai rugat sa te lase sa audiezi sistemul lor?!?
Gindeste-te ca te-au primit in masina lor si te-au tratat ca pe orice pasionat din domeniu , asta dupa ce tu nu pierzi nici o ocazie sa arunci cu rahat in ei.
Ok inteleg nu iti place brandul , nu iti plac oamenii din aceasta echipa , nu poti sa vezi nici macar faptul ca aceasta echipa a ridicat nivelul masinilor (SQ) din Romania?!?!
P.S.
Ce sa-ti mai zic , nu iti mai zic nimic , stiu ca o sa urmeze o avalansa de injurii gratuite, eu plec in vacanta mane , asa ca o sa le citesc cind ma intorc.
Pina la urma si forumul e un fel de amuzament , numai ca unii care o tin langa ,deja devin penibili zic eu.
|
|
Sus |
|
 |
ekofresh Pasionat
Data înscrierii: 28/Dec/2009 Mesaje: 154 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 12:23 am Titlul subiectului: |
|
|
ceachi a scris: | Daca ai garantie la subwofer , de ce nu trimiti subul la importator , care tine si garantiile sau trimite-l pe cheltuiala ta la Alex Banu si el merge cu el la grantie , daca importatorul considera ca face obiectul garantiei e perfect ,se rezolva daca nu ,cearta-te cu el (cu importatorul), crezi ca Banu are fabrica JL acasa si te tepuieste pe tine ,dandu-ti un subwofer care crapa dupa sase luni? |
il trimite la cine i l-a vandut si respectivul se ocupa mai departe, asa e omeneste. Asa e, se cearta cu importatorul ca de acolo l-a cumparat, d'ooh.
acum spune si de ce Banu e de nota 10, de Bacanu am inteles, e un mahalagiu pt ca s-a certat cu tine si ti-a vorbit urat si iti e antipatic, dar zi si de Banu, cum ti-ai dat seama ca e de 10?
Multi de pe forumul asta nu au mai multa minte decat niste prescolari, il antipatizezi pe unu' pt ca ti-a vorbit urat si in ochii tai nu mai poate avea dreptate niciodata, il simpatizezi pe altu' care probabil te-a ajutat sau ti s-a parut ok si vii si ii iei apararea doar din simplul motiv ca ai fost facut gay de celalalt, fara sa ai vreo legatura cu discutia sau cu intamplarea dintre ei. Mai bine culca-te!
|
|
Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 1:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Daca din tot ce am scris tu nu ai inteles , decit ca il antipatizez pe Bacanu doar pentru ca mi-a vorbit urit , ar trebui sa nu ma mai chinui sa-ti raspund.
Dar pentru Banu si pentru ca tot ai intrebat de ce este Banu de nota 10 :
e un om pe care te poti baza ,daca spune ceva il si face , nu am auzit de oameni tepuiti de el , eu nu am cumparat de la el decit un adaptor de volan pentru F1 , omul a fost prompt , ba mai mault m-a batut atita la cap sa o montez ,sa vad daca merge (in cazul in care nu mergea sa o dea inapoi la inportator) ma intreba zilnic ,eu am taraganat montajul pina am pierdut piesa.
Cam genul asta de om e Banu , nu ma ruga sa o montez doar pentru ca imi era prieten si stia ca e posibil sa nu functioneze bine , nu ,o facea pentru ca era obijnuit asa .
Despre Tinu daca nu cunosti comportamentul lui (doar la cel de pe forum ma refer , pentru ca fizic nu l-am vazut decit o data) intra si pe 4tuning si poate intelegi ce spun.
Poate observi ,ca eu nu ma refer decit la lucruri pe care le cunosc personal si cind se cer exemple, l-e dau!
Hai ca iti urmez sfatul si ma culc mine am de facut 1700 km , o seara placuta in continuare.
|
|
Sus |
|
 |
BACANUTINU Pasionat
Data înscrierii: 23/Aug/2009 Mesaje: 55
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 3:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Unu la mana ai spus ca de ce nu am comentat pe celalalt forum de cum este si cum suna masina ta caci am vazut-o live. Nu am vrut sa fiu rautacios si sa spun ca nu e nici pe departe ceea ce se pretinde a fi. Nu conteaza ca ai Mercedes sau Dacie cand facem referire la sunet. Daca pun Utopia in orice alta masina decat Mercedes asta nu inseamna ca nu suna bine. Nu masina reproduce muzica.
Masina desi are "scule" de top (Utopia, DMX, DMA) suna extraordinar de PROST putin peste un sistem stock, din punctul meu de vedere, usile nu sunt nici pe departe atat de bine antifonate si lipsite de rezonante zbarnaieli pe cat te laudai pe forum, detaliu lipsa, medie desi aflata in bord lipsa, bass-ul in blana pe sub, bordul si torpedo-ul sunt bine lucrate insa plafonul scaunele si restul nu sunt deloc departe de pozele prezentate in poze de pe 4T adica prezinta imperfectiuni asta vorbind de o masina cu pretentii de superdetaliu s.a.m.d. Butonul de control penrtu procesorul de sunet tip iDrive in realitate arata bine dar nu prea functioneaza cum trebuie (pe mine sincer sa fiu nu ma intereseaza aspectul asta).
PS: alcantara de pe parasolare e cumparata de la Marian si nu vopsita asa cum spuneai tu
Inca o chestie, e cam jenant ca pe o masina gen Mercedes E-Klasse sa ai in timpul verii cauciucuri de iarna! Daca imi spuneai ca pentru asta vroiai un pret mai bun de la "mester" te intelegeam.
Ma scuzi dar cred ca nu prea ai nici o notiune legata de sunet si te mai lauzi ca ai facut bla bla (AM AUZIT CA MASINA LUI UGOD TOT TU AI FACUT-O) in masina desi sunt facute de cu totul alte persoane si sincer sa fiu vorbesti despre niste chestii pe care probabil le visezi sau despre care ai auzit la altii sau citit pe net sau in reviste de specialitate. Aparent ai avut aproape toate sculele high-end (Brax GE, Morel Supremo samd..) doar ca nu le-a vazut nimeni le-ai ascultat si nu ti-au placut si le-ai vandut unui "prieten" si tot asa. E bine ca ai multi "prieteni" uite asa te mai scapi de sculele care nu-ti plac.
Vorbesti despre SQ si aduci in discutie scule de la GZ (nu am nimic cu GZ doar ca sunt echipamente pentru SPL) asta apropos de anuntul tau nou de la BAZAR in care spui ca GZ-ul Plutonium matura pe jos cu sub-ul Brax (care din spusele tale prezinta zgomote mecanice =)) Este cat se poate de posibil sa mature cu multe sub-uri pe jos insa pe partea de SPL. E de inteles de ce a fost inlocuit Aliantele care il aveai, Nu canta destul de tare! () Inca imi aduc foarte bine aminte cand te-ai urcat in masina mea la Cluj ca primul lucru pe care l-ai facut a fost sa duci volumul in maxim. Nu asa se asculta un sistem de SQ desi eu personal nu am nimic impotriva dar asa se observa cel mai bine spre ce gen tinde persoana in cauza.
Am ascultat difuzoarele cumparate de catre tine Focal Utopia in diferite configuratii si sunau extraodinar de bine insa pe masina ta am avut impresia ca sunt niste difuzoare no name.
E de inteles de ce se urmareste instalarea produselor in service-uri autorizate.
Am o rugaminte la tine inainte de a incheia! Mai intai du-te asculta masini, sisteme, componente invata ce face fiecare componenta si cum functioneaza si cum se setezeaza corespunzator apoi consider ca ai dreptul sa te certi pe net cu oricine vrei.
Daca sunt persoane care au avut de-a face cu mine si nu au fost multumite de informatiile/produsele/parerile oferite pot sa scrie aici fara probleme!
Am lipsit ceva...
Ai spicuit din conversatiile noastre exact ce ti-a convenit. Referitor la sub, voiam sa-l iau pt cineva,intr-adevar,dar in final omu nu l-a mai dorit pt ca nu era ce isi inchipuia el.Astfel l-am folosit eu.Am gresit cu ceva?E dreptul meu.Hartia aia e un bullshit.Eu nu am primit asa ceva."Prietene" care stii sa iei banii cu 2 maini, dar cand e vb de garantie ma iei cu "service autorizat".Ne vom intersecta noi odata si odata sa vorbim ca ...fata in fata...pt ca cu tine nu mai am ...o problema financiara.
Zici de masina mea ca nu suna bine acolo.Asa e.Atunci era pe playerul stock al masinii si nici eu nu am sustinut ca suna bine IN ACEL MOMENT.Masina ta,la Cluj avea tot ce-i trebuia,inclusiv un player bun si tot ca dracu suna!Aia e definitia ta pt "bine"?Atunci inteleg ca aveam alte standarde legate de calitate...Chiar si asa,vorbesti serios cand faci comparatia cu o masina stock? Iti inteleg supararea,inteleg si ca esti suparat ca nu mi-a placut masina ta la Cluj...acum imi raspunzi cu aceeasi moneda doar ca una demonetizata.Masina lui Ceachi mi s-a parut mult mai reusita.Desi la anumite capitole nu excela,mare parte datorita mediei cat mai ales pozitionarii ei,pe ansamblu mi-a placut.Fie vb intre noi(adica eu si Ceachi),nu stiu care dintre mine si el a bagat mana mai tare in volum,..dar sa revenim....
Nu pot sa nu-ti remarc ipocrizia dusa la extrem.Ai vazut masina la Brasov si chiar ai zis ca nu are nici o treaba cu pozele de pe forum,in sensul ca realitatea difera -in bine,dupa vorbele tale de atunci.
Ai vorbit laudativ,vibrai de emotie... dar daca de fapt gandeai ce gandesti acum inseamna ca esti un om fals,un ipocrit notoriu.Sunt de acord ca media nu era ce trebuie(nici n-am sustinut asta!),dar din cu totul alte motive,pe care ti le-am explicat si acolo...dar unde ai auzit tu zornaieli in usi?Ce avea consola de nu functiona bine?Normal ca nu esti curios de realizari care pt voi sunt TABU,si faci pe indiferentul cu o atitudine, gen da e ..ok...dar..nu e cine stie ce...Sunt convins insa ca oricare din teamul vostru ar fi vrut asa ceva...Sincer vorbind,...e cam misto .Prietene esti un mojic,un papitoi,un marlan..asta esti.Mi-e scarba de ce faci.Alcantara de la Marinu, in care moment am zis eu ca e vopsita???Minti de crapa apele.Esti o carpa..pardon,o treanta de om!Atat!
Denaturezi mult realitatea prin tot ce zici,dar macar ai un scop .Inteleg ca afacerea merge prost, scumpirile te afecteaza si ratia de salam ti se diminueaza,dar ..nene !Vino cu picioarele pe pamant!.Apropo de imitatia de Alcatara cumparata de la Marinu,am schimat-o cu ceva pe bune Alcantara.Aia nene,nu e Alcantara.Alcantara e ce am eu pe bord si pe scaune.Ala e un plus ordinar cumparat cu 7 eur de pe ebay si vandut fraierilor la pret de originala.Ai remarcat faptul ca inca aveam cauciucuri de iarna.Faptul ca vii si o spui aici te face nu numai actor prost de telenovela ci un actor prost in viata.Mi se pare jidaneala sa te iei de faptul ca aveam cauciucuri de iarna.Indiferent de motivele pt care le aveam(poate n-aveam bani),e prost gust sa faci remarca asta.Esti de cea mai joasa speta.Acolo ai ajuns.Uita-te in oglinda.O mai poti privi?
Am zis eu ca am facut masina lui Ugod???Ma faci sa zambesc larg .Ai vreo dovada care sa-ti sustina vorbele???Bati campii cu gratie baiete!Daca Ugod a auzit de la vreo persoana ceva, sa o puna de fata cu mine!Chiar il rog.Dar cum mie nu mi-a zis,atitudinea lui spunandu-ti tie lucruri false,e marsava,ma mira,dar cel mai mult ma intristeaza... Chiar aveam o parere buna despre el si am apreciat ca nu a ales pana la urma sa-i imbrac eu bordul in piele sau alcantara si a incercat singur..."A incercat" sa se sublinieze .Sa am masina lui sub semnatura mea,crede-ma ca nu-mi aduce niciun beneficiu si nici nu ma umple de prestanta
Chiar am avut sculele de care vorbesc,si unele inca le mai am.Unele dintre ele,spre exemplu Morel Ultimo,chiar userul RAIDARU(daca citeste,il rog sa confirme) de pe forum mi l-a adus.La masina aia mestere eu am muncit in proportie de 80 %.+, munca fizica, proiectare si design 100 %.Si persoane care sa confirme realitatea sunt destule.In afara de scaune si bancheta,ajutorul Cncului si de curand al unui prieten bun,totul e facut bymyself.Tu ce ai realizat atat de maret?
Apropo de subwooferul de la GZ,eu zic ca vorbesti gratis si ca de obicei fara substanta din moment ce nu l-ai ascultat in viata ta.Vorbele tale nu au nicio sustinere reala!Iata ca eu ala care visez noaptea ce scule as vrea sa am ziua, le detin pe ambele si asta concluzie am tras. [/u] Lasa preconceptiile insuflate de trendul creat pentru snobi, si vorba lui Ionut,priveste atent in alte ograzi,inclusiv cea de la GZ.
Ultima modificare efectuată BACANUTINU la Mie Sep 01, 2010 11:19 am, modificat de 16 ori în total |
|
Sus |
|
 |
BACANUTINU Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 3:44 am Titlul subiectului: |
|
|
Pt Ceachi:
Parerea ta despre mine e parera ta despre mine Nu ma supar ca ma consideri personajul negativ din telnovele. Am pacatele mele vizavi de tine,pe care le-am recunoscut atunci,dar nu in modul in care descrii tu. Vezi ca s-ar putea sa te inseli in anumite privinte.Timpul va spune daca da sau daca Nu.Ca sfat, ti-as recomanda sa nu te lasi dus de spiritul de turma.Mie mi s-a parut ca esti un baiat de treaba,dar analiza ta e bazata pe subiectivism zic eu din moment ce nu stii situatia exacta.Cu el te cunosti bine,sunteti prieteni iar pe mine ma stii prin prisma faptului ca te-am facut gay si ne-am vazut 30 min la Cluj.Acum ma critici ca am dat praful jos de pe difuzoare,dar nu uita ca tu ai dat si mai abitir in ele
Mai mult prefer sa nu comentez ce-ai scris.Vacanta frumoasa!
Ultima modificare efectuată BACANUTINU la Mie Sep 01, 2010 5:49 am, modificat de 9 ori în total |
|
Sus |
|
 |
BACANUTINU Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 3:47 am Titlul subiectului: |
|
|
pt WTF,ANIMALUTZU.WTF fiind tot animalutzu
V-ati facut cont special ca sa vorbiti cu mine.Ma simt onorat
Ultima modificare efectuată de către BACANUTINU la Mie Sep 01, 2010 4:00 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
BACANUTINU Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 3:51 am Titlul subiectului: |
|
|
Pt Sharky:
La Obiect,un post excelent!
|
|
Sus |
|
 |
BACANUTINU Pasionat
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 3:59 am Titlul subiectului: |
|
|
Pt Ekofresh:
Sunt "prosti,da' multi"
|
|
Sus |
|
 |
animalutzu
Data înscrierii: 31/Aug/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mie Sep 01, 2010 9:50 am Titlul subiectului: |
|
|
BACANUTINU a scris: | pt WTF,ANIMALUTZU.WTF fiind tot animalutzu
V-ati facut cont special ca sa vorbiti cu mine.Ma simt onorat  |
Asta s-o crezi tu. Tragi concluzii pripite si fara vreun substrat! Pai daca ma tot chemi si anilizezi si pana mea, m-am gandit sa nu te mai las sa astepti, sa vin si sa iti raspund. Dar se vede ca nu prea te duce capul din moment ce faci afirmatii de genu asta...
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|