Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bass dif polita - ovale/rotunde?
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Iun 04, 2008 8:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

<continuam>
Amplificatoarele sunt pe drum : MacAudio Z4100 si Magnat RX 44.
Mac-ul o sa fie amplasat undeva in habitaclu, cel mai posibil sub unul dintre scaunele din fata, iar Magnatul in portbagaj, pe spatarul banchetei sa chiar si pe polita, cu 'capul in jos' ( asta daca se potriveste ca dimensiuni ).
Cabluri ? Ma gandeam la un fir 0AWG tras pana la Magnat, cu splitter in dreptul Mac-ului , de la splitter la Mac un 4AWG . Merge ?

Difuzoare:
Spate Mac Olympic Gold , conectate la RX44 in punte ( 2x325W RMS "de la producator )
Fata : GZUC 165C pe care le-am gasit la mine in oras, noi, cu garantie, la 450 lei. Conectate tot in punte la Z4100 ( 2x230W RMS tot "de la producator" ).

Idei pentru alte seturi de difuzoare? Retineti, pe langa claritate, fidelitate, putere, vreau si bass, din moment ce nu voi monta nici un woofer in masina.

Cabluri pentru difuzoare : ce-mi recomandati? Producator/dimensiune.

Pentru insonorizare am de gand sa iau SPL M1 si nitzel antifon, pentru portiere fata si polita. Those will do the trick, right?

Inele MDF ? Pentru fata voi avea nevoie, adancimea de instalare maxima in usa este de 40 mm ( cand geamul este coborat de tot ), iar difurile au nevoie de 60-70 mm. Pentru difuzoarele spate voi avea nevoie de astfel de inele?

In afara de Olympic Gold, pot cumpara tot de la un distribuitor local, la preturi sub nivelul pietei. ( vezi un exemplu GZUC 165C )

'shteptem pareri ! Laughing

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 12:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

merg toate pe rx 44...
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 1:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Olympic Gold sunt de 200W RMS , din cate stiu eu puterea reala a lui RX44 in punte este tot pe acolo, 2x200W RMS.

Iar pe fata ma mai gandesc, pe mine ma atrag totusi MacAudio CFX2.16 ( 160W RMS ) , dar raidaru mi-a spus cu cateva replyuri in urma ca s-ar putea sa nu amplifice atat Z4100.

Oricum nu o sa tin gain-ul din amplificatoare la maxim.

Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 10:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

macul de care zici 4100 e praf.....cred ca are 50w in 4 ohm..., mai bine te uiti dupa amplificatoare capabile si termini joaca... decat sa umpli masina de amplificatoare...
Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Vin Iun 06, 2008 10:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

la pretul la care l-am gasit ( 150 lei - folosit 8 luni ) eu zic ca e bun, oricum am specifica ca o sa leg la el difuzoarele fata IN PUNTE. Asta inseamna ~ 110W RMS pe fiecare canal.

Sus
Andry
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 09, 2008 1:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce stiti despre acest sistem de difuzoare ? Pachetul contine 4 difuzoare de mid-bass ( cate 2 pentru fiecare canal ) ? Tweeterele sunt tot in nr de 4, sau doar 2 ?

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum