Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

bass profund

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
cosmin_aby

Data înscrierii: 25/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2007 11:07 am    Titlul subiectului: bass profund Răspunde cu citat (quote)

Vreau si eu un sistem in care sa am un bass profund in limita puteri de al putea asculta cit mai mult timp.
M-as axa pe Jbl sau pe Magnat insa as dori si un pret cit de cit accesibil.
sper sa primesc o mina de ajutor HELP ME Exclamation Exclamation Question Question Question
Cum ma pot gihda dupa Hz care scoate cel mai curat si profund bass,frecventa sa fie cit mai mica sau cit mai mare .

multumesc anticipat!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
o&g
Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006
Locație: alba-iulia

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2007 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cati bani esti dispus sa dai ???
iti trebuie si player?

niq
Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007
Locație: in masina, inconjurat de boxe...

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2007 5:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bass profund = ground zero Twisted Evil
noname_x
Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007
Locație: Terra

MesajTrimis: Vin Mai 25, 2007 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru bass-ul despre care vorbesti tu este bun GZ-ul si are si preturi destul de acceptabile...Mai problema este la amplificare ca mananca watzi cu basculanta Very Happy ... am auzit un Gz ( nu stiu ce dif este doar ca era de 500 rms ) amplificat de 700 RMS si dadea tot ce avea mai bun din el...asa ca ai grija cu amplificarea...multa bafta...
cosmin_aby

Data înscrierii: 25/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Mai 26, 2007 3:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu nu am nevoie de player,am un clarion e ok.
bani depinde si normal ca vreau sa fie cit mai ieftin sa-mi ramina si de motorina Very Happy .Totusi pe ce m-as putea axa pe ce sistem? ce ar suna mai bine?
Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Mai 26, 2007 6:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pentru bass profund vrei sa coboare mult in frecventa, de aceea e bun un gz ( ground zero). yo am ascultat gz si rupe orice masina ( dak e amplificat ) si sunt si rezonabile la pret gz-urile ( seriile inferioare )
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 5:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu cred ca jbl P1222 e cel mai eficient la cat dai pe el, sincer!!! poti sa-l amplifici si cu 300w, se va auzi mai bine decat un jbl gto de 300w Wink
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006
Locație: sibiu

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 7:43 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai da mult iti mai lauzi subul (in fine fostul sub). poate ai observat ca esti cam singurul care o face. de ce?...pentru ca la banii lui nu iese cu nimic in evidenta. pana si un Kappa 12.1 suna mai bine. si prin bine, nu ma refer la vajaiala la 60-65Hz, ci un sunet frumos, egal, de la 40 pana pe la 80-85 Hz.
Sus
Audi_A6
Audiofil

Data înscrierii: 15/Aug/2006
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 6:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asus a scris:
mai da mult iti mai lauzi subul (in fine fostul sub). poate ai observat ca esti cam singurul care o face. de ce?...pentru ca la banii lui nu iese cu nimic in evidenta. pana si un Kappa 12.1 suna mai bine. si prin bine, nu ma refer la vajaiala la 60-65Hz, ci un sunet frumos, egal, de la 40 pana pe la 80-85 Hz.

sa fim seriosi, ai luat in calcul acelasi amplificator, ca sa faci o comparatie?, aceeasi masina, aceeasi alimentare, aceeasi melodie, acelasi player??? ups...aceeasi incinta? tind sa cred ca NU!!!
a fost proiectat sa surclaseze multe difuzoare concurente, chiar la preturi de pana la aproape 2 ori decat costul lui.

"vajaiala" de care vorbesti nici macar nu se aude, ci se simte in tot ce e pe langa el...apropo, ce sub crezi ca l-ar inlocui? astfel incat cu DLS-ul dat la 0.5 sensibilitate pe i-pod....cu o melodie de care se vorbea pe aici ca ar cobora pe la 39hz..eu ma uitam in spate si nu mai vedeam clar, de ce? pt ca luneta, bancheta, tetierele, tot ce era pe acolo vibrau foarte puternic, iar eu simteam cum mi se misca maxilarul, asta intr-o incinta bassreflex de 70L
Sus
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 7:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hai mai audi, asa ma stii? sa fac comparatii asa aiurea? bineinteles ca pe aceeasi masina, aceeasi amplificare. mai exact un amic care a schimbat Kappa 12.1 cu P1222. incintele ambele facute dupa pdf-urile producatorului. suna tare, p-ul, nu spun nu...dar aproape deloc calitativ comparativ cu 12.1. a observat si el treaba asta, dar fiind innebunit dupa fitze, a preferat P-ul. deci pentru Fitze si impresii, da, e mult mai bun P-ul.

apropo, treaba asta a avut loc de curand, deci impresiile sunt inca proaspete.

ok. hai ca am deviat mult prea mult de la subiect. era vorba de bass profund.

Sus
TakeThat

Data înscrierii: 24/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa ma bag si eu ca musca..ce ampli s-ar potrivi cel mai bine cu 12.1 ?Sa zicem la un pret apropiat de cel al subului..
asus
Consultant Be loud!
Consultant Be loud!

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 7:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/MAGNAT/The_Rock/Rock_Mono_1000/

sau mai bun
http://www.be-loud.ro/produse/Amplificatoare_auto/DLS/CLASSIC_CA23/

Sus
TakeThat

Data înscrierii: 24/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Thank's Embarassed
_vrx_
Priceput

Data înscrierii: 17/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Mai 29, 2007 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

parerea mea e ca tine de gusturi..."basu profund" si nu in ultimul rand de muzica ce o asculti . uneori esti si influentat de vanzatorul de la nush ce service care spune ca orice nu are el e prost si faci o alegere gresita Sad
sa va dau si un ex. in urma cu vreo 4-5 ani am ascultat kicker (si am fost foarte impresionat) dupa care am fost la un service unde vanzatorul mi-a recomandat cu caldura kappa 12.1 fata de kickerul pe care-l aveam in vizor , dat fiind pretul mai mic l-am cumparat si Sad sa-i fie tarana usoara de atunci nu am mai cumparat infinity , am mers pe jbl p1220 care cu siguranta suna mai bine decat k12.1 .ultima tentativa "bas profund" a fost cu un hertz, brand fata de care am o impresie din ce in ce mai proasta in ciuda tuturor recomandarilor .
deci revenind la topic recomandarea mea e sa asculti inainte de a cumpara, fiecare difuzor are cate "ceva" care poate sa-ti placa sau nu ...iar daca vrei ceva de top e foarte greu cu ascultatul
s-ar putea sa gasesti ce vrei la GZ Wink
Sus
cata1

Data înscrierii: 30/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Mai 30, 2007 12:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma bag si eu...

Ce GZ sa iau pt un amp JBL de 360rms, sa iau putere mai mica ca sa scoata tot din el sau ceva asemanator ca putere?

Multumesc
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum