| |
| Autor |
Mesaj |
cosmin_aby
Data înscrierii: 25/Mai/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 11:07 am Titlul subiectului: bass profund |
|
|
Vreau si eu un sistem in care sa am un bass profund in limita puteri de al putea asculta cit mai mult timp.
M-as axa pe Jbl sau pe Magnat insa as dori si un pret cit de cit accesibil.
sper sa primesc o mina de ajutor HELP ME
Cum ma pot gihda dupa Hz care scoate cel mai curat si profund bass,frecventa sa fie cit mai mica sau cit mai mare .
multumesc anticipat! |
|
| Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
cati bani esti dispus sa dai ???
iti trebuie si player? _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
| Sus |
|
 |
niq Audiofil

Data înscrierii: 30/Ian/2007 Mesaje: 907 Locație: in masina, inconjurat de boxe...
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 5:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
bass profund = ground zero  _________________ vand nokia 6500 classic negru si Samsung Star alb... si nokia 1208 negru... si acvariu  |
|
| Sus |
|
 |
noname_x Pasionat

Data înscrierii: 25/Apr/2007 Mesaje: 115 Locație: Terra
|
Trimis: Vin Mai 25, 2007 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru bass-ul despre care vorbesti tu este bun GZ-ul si are si preturi destul de acceptabile...Mai problema este la amplificare ca mananca watzi cu basculanta ... am auzit un Gz ( nu stiu ce dif este doar ca era de 500 rms ) amplificat de 700 RMS si dadea tot ce avea mai bun din el...asa ca ai grija cu amplificarea...multa bafta... _________________ MyCar -> Hyundai SantaFe |
|
| Sus |
|
 |
cosmin_aby
Data înscrierii: 25/Mai/2007 Mesaje: 10
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 3:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu nu am nevoie de player,am un clarion e ok.
bani depinde si normal ca vreau sa fie cit mai ieftin sa-mi ramina si de motorina .Totusi pe ce m-as putea axa pe ce sistem? ce ar suna mai bine? |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Mai 26, 2007 6:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
pentru bass profund vrei sa coboare mult in frecventa, de aceea e bun un gz ( ground zero). yo am ascultat gz si rupe orice masina ( dak e amplificat ) si sunt si rezonabile la pret gz-urile ( seriile inferioare ) _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 5:14 am Titlul subiectului: |
|
|
eu cred ca jbl P1222 e cel mai eficient la cat dai pe el, sincer!!! poti sa-l amplifici si cu 300w, se va auzi mai bine decat un jbl gto de 300w  |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

Data înscrierii: 01/Aug/2006 Mesaje: 2144 Locație: sibiu
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 7:43 am Titlul subiectului: |
|
|
mai da mult iti mai lauzi subul (in fine fostul sub). poate ai observat ca esti cam singurul care o face. de ce?...pentru ca la banii lui nu iese cu nimic in evidenta. pana si un Kappa 12.1 suna mai bine. si prin bine, nu ma refer la vajaiala la 60-65Hz, ci un sunet frumos, egal, de la 40 pana pe la 80-85 Hz. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 6:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
| asus a scris: | | mai da mult iti mai lauzi subul (in fine fostul sub). poate ai observat ca esti cam singurul care o face. de ce?...pentru ca la banii lui nu iese cu nimic in evidenta. pana si un Kappa 12.1 suna mai bine. si prin bine, nu ma refer la vajaiala la 60-65Hz, ci un sunet frumos, egal, de la 40 pana pe la 80-85 Hz. |
sa fim seriosi, ai luat in calcul acelasi amplificator, ca sa faci o comparatie?, aceeasi masina, aceeasi alimentare, aceeasi melodie, acelasi player??? ups...aceeasi incinta? tind sa cred ca NU!!!
a fost proiectat sa surclaseze multe difuzoare concurente, chiar la preturi de pana la aproape 2 ori decat costul lui.
"vajaiala" de care vorbesti nici macar nu se aude, ci se simte in tot ce e pe langa el...apropo, ce sub crezi ca l-ar inlocui? astfel incat cu DLS-ul dat la 0.5 sensibilitate pe i-pod....cu o melodie de care se vorbea pe aici ca ar cobora pe la 39hz..eu ma uitam in spate si nu mai vedeam clar, de ce? pt ca luneta, bancheta, tetierele, tot ce era pe acolo vibrau foarte puternic, iar eu simteam cum mi se misca maxilarul, asta intr-o incinta bassreflex de 70L |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 7:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
hai mai audi, asa ma stii? sa fac comparatii asa aiurea? bineinteles ca pe aceeasi masina, aceeasi amplificare. mai exact un amic care a schimbat Kappa 12.1 cu P1222. incintele ambele facute dupa pdf-urile producatorului. suna tare, p-ul, nu spun nu...dar aproape deloc calitativ comparativ cu 12.1. a observat si el treaba asta, dar fiind innebunit dupa fitze, a preferat P-ul. deci pentru Fitze si impresii, da, e mult mai bun P-ul.
apropo, treaba asta a avut loc de curand, deci impresiile sunt inca proaspete.
ok. hai ca am deviat mult prea mult de la subiect. era vorba de bass profund. _________________ ptr intrebari legate de comenzi/stoc
0788.315.434 / 0788.269.156 / 021.569.26.06
NU PE MP |
|
| Sus |
|
 |
TakeThat
Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 7:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sa ma bag si eu ca musca..ce ampli s-ar potrivi cel mai bine cu 12.1 ?Sa zicem la un pret apropiat de cel al subului.. _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia.. |
|
| Sus |
|
 |
asus Consultant Be loud!

|
|
| Sus |
|
 |
TakeThat
Data înscrierii: 24/Apr/2007 Mesaje: 36
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Thank's  _________________ Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia.. |
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Mai 29, 2007 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
parerea mea e ca tine de gusturi..."basu profund" si nu in ultimul rand de muzica ce o asculti . uneori esti si influentat de vanzatorul de la nush ce service care spune ca orice nu are el e prost si faci o alegere gresita
sa va dau si un ex. in urma cu vreo 4-5 ani am ascultat kicker (si am fost foarte impresionat) dupa care am fost la un service unde vanzatorul mi-a recomandat cu caldura kappa 12.1 fata de kickerul pe care-l aveam in vizor , dat fiind pretul mai mic l-am cumparat si sa-i fie tarana usoara de atunci nu am mai cumparat infinity , am mers pe jbl p1220 care cu siguranta suna mai bine decat k12.1 .ultima tentativa "bas profund" a fost cu un hertz, brand fata de care am o impresie din ce in ce mai proasta in ciuda tuturor recomandarilor .
deci revenind la topic recomandarea mea e sa asculti inainte de a cumpara, fiecare difuzor are cate "ceva" care poate sa-ti placa sau nu ...iar daca vrei ceva de top e foarte greu cu ascultatul
s-ar putea sa gasesti ce vrei la GZ  |
|
| Sus |
|
 |
cata1
Data înscrierii: 30/Iun/2006 Mesaje: 38
|
Trimis: Mie Mai 30, 2007 12:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma bag si eu...
Ce GZ sa iau pt un amp JBL de 360rms, sa iau putere mai mica ca sa scoata tot din el sau ceva asemanator ca putere?
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|