Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Bass relfex ??

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere

Autor Mesaj
Inceman

Data înscrierii: 22/Sep/2007
Locație: Slatina

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 12:20 am    Titlul subiectului: Bass relfex ?? Răspunde cu citat (quote)

deci vreau sa stiu si io ,dak se poate, carei diferentza intre o incinta cu bass reflex si una normal.....si cum anume fac una cu bass reflex trebuie calkulat ceva ?? Question Multumesc Mult!!!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Silviu
Priceput

Data înscrierii: 17/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu prea stiu ce e aia incinta normala Smile. Aia normala ar fi cea bass-reflex ca a fost (din cate stiu) prima inventata.
in fine ... http://www.be-loud.ro/forum/despre-subwoofere-si-incinte-t892.html - s-a mai discutat.

http://www.be-loud.ro/forum/glosar-termeni-din-domeniul-car-audio-f11.html

http://www.be-loud.ro/forum/software-in-domeniul-car-audio-t1737.html - pt cum sa calculezi incinte pentru difuzoare.

Cauta bine pe forum ca sunt "sticky" ceea ce e cu adevarat important.

Inceman

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 1:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc mult !!! nu ma asteptam sa mi se raspunda asa repede am postat acku 20 min.....si normala ma refeream o cutie din lemn d 2 cm cu o gaura in ea Very Happy si cat anume iei ptr o incinta de http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/06S12L52/ sa stiu si io multzumesc inca 1 data
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 22, 2007 5:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu fac incinte, decat eventual pentru uz personal. "Semnatura" nu are nimic cu de a face cu incintele sau ca as cere ceva pentru sfatul meu. Smile
Sigur au pentru tine cei de la be-loud o solutie.
De ce acel Kicker ? Mie intotdeauna Kicker mi s-a parut o marca de dragul SPL (cel putin la alea mai scumpe), mie personal nu mi-a placut cum se aude (cel putin de ceea ce am avut eu parte). Nu iti recomand asa ceva daca ai in gand ideea de claritate.

Inceman

MesajTrimis: Mar Sep 25, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi io claritate cam vreau dar si knd dau volumul mai mare sa se auda la fel. da nu am pe cineva care sami recomande un sub klumea.......Very Happy
Sunt deschis la orice sugestie Very Happy __________ ms
Sus
calin_nebunu
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2007
Locație: Arad

MesajTrimis: Mie Sep 26, 2007 7:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pai depinde pana la ce putere vrei si daca il vrei doar difuzoru sau gata facut..parerea mea e ca mai bine iei subu si cutia tio faci tu dupa cartea tehnica a difuzorului
Sus
Inceman

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 2:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poi io vreau ceva de 12 " pe la 300-400 w rms da ceva care sa se auda si clar si il vreau fara incinta.........astept sugestii Very Happy danke shone
Sus
calin_nebunu
Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2007
Locație: Arad

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 5:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei calitate iti recomant ceva de la hertz sau p1222 de la jbl si in cutia difuzorului gasesti o carticica in care iti zice ce volum trebe sa aiba fiecare tip de incinta
Sus
Taazz20
Pasionat

Data înscrierii: 03/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Sep 27, 2007 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

io itzi recomand un pioneer 306C
Sus
Inceman

MesajTrimis: Vin Sep 28, 2007 12:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Silviu a scris:
Kicker mi s-a parut o marca de dragul SPL.
poate cineva sami spuna cei acela SPL??________________multzumesc d sugestii Very Happy
Sus
Silviu
Priceput

MesajTrimis: Sâm Sep 29, 2007 10:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SPL = sound pressure level .... cati decibeli scoate. Sunt concursuri pentru cel care se aude cel mai tare.
Gandeste-te ca in mod normal tu nu ai nevoie de mai mult de 100 db pentru uz normal, iar un subwoofer de vreo 300W are potential de peste 110 db (10db diferenta este extrem de mult pentru ca db sunt pe scara logaritmica).
SQ = sound quality .. calitatea sunetului, se urmareste naturaletea, precizia sunetului.

Daca vrei un pic de SQ la sisttemul tau uita de Kicker sau Pioneer. JBL (in special P1222), Hertz, DLS, Focal, Fosgate, JL ... uita-te la astea.

Inceman

MesajTrimis: Dum Sep 30, 2007 1:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci dupa multe zile de cautat m-am rezumat la 2 sub pioneru` asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Pioneer/TS-W307D4/ sau JBL asta http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/JBL/Power_P1222/ si din cate vad mai bine s-ar auzii JBL-ul si totusi nu stiu ce sa fac k mie imi place si pioneeru` Very Happy deci o ultima ideee plz.......Multzumesc de ajutor !____________________________P.S. : JBL se aude mai clar decat pioneru ..ok,dar se aude si mai tare ? Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Subwoofere Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum