| |
| Autor |
Mesaj |
Inceman
Data înscrierii: 22/Sep/2007 Mesaje: 7 Locație: Slatina
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 12:20 am Titlul subiectului: Bass relfex ?? |
|
|
deci vreau sa stiu si io ,dak se poate, carei diferentza intre o incinta cu bass reflex si una normal.....si cum anume fac una cu bass reflex trebuie calkulat ceva ?? Multumesc Mult!!! |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
Data înscrierii: 17/Iul/2006 Mesaje: 625
|
|
| Sus |
|
 |
Inceman
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 1:13 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc mult !!! nu ma asteptam sa mi se raspunda asa repede am postat acku 20 min.....si normala ma refeream o cutie din lemn d 2 cm cu o gaura in ea si cat anume iei ptr o incinta de http://www.be-loud.ro/produse/Subwoofere_auto/Kicker/06S12L52/ sa stiu si io multzumesc inca 1 data |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Sâm Sep 22, 2007 5:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu fac incinte, decat eventual pentru uz personal. "Semnatura" nu are nimic cu de a face cu incintele sau ca as cere ceva pentru sfatul meu.
Sigur au pentru tine cei de la be-loud o solutie.
De ce acel Kicker ? Mie intotdeauna Kicker mi s-a parut o marca de dragul SPL (cel putin la alea mai scumpe), mie personal nu mi-a placut cum se aude (cel putin de ceea ce am avut eu parte). Nu iti recomand asa ceva daca ai in gand ideea de claritate. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
Inceman
|
Trimis: Mar Sep 25, 2007 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
poi io claritate cam vreau dar si knd dau volumul mai mare sa se auda la fel. da nu am pe cineva care sami recomande un sub klumea.......
Sunt deschis la orice sugestie __________ ms |
|
| Sus |
|
 |
calin_nebunu Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2007 Mesaje: 156 Locație: Arad
|
Trimis: Mie Sep 26, 2007 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
| pai depinde pana la ce putere vrei si daca il vrei doar difuzoru sau gata facut..parerea mea e ca mai bine iei subu si cutia tio faci tu dupa cartea tehnica a difuzorului |
|
| Sus |
|
 |
Inceman
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
poi io vreau ceva de 12 " pe la 300-400 w rms da ceva care sa se auda si clar si il vreau fara incinta.........astept sugestii danke shone |
|
| Sus |
|
 |
calin_nebunu Pasionat

Data înscrierii: 23/Sep/2007 Mesaje: 156 Locație: Arad
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 5:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Daca vrei calitate iti recomant ceva de la hertz sau p1222 de la jbl si in cutia difuzorului gasesti o carticica in care iti zice ce volum trebe sa aiba fiecare tip de incinta |
|
| Sus |
|
 |
Taazz20 Pasionat

Data înscrierii: 03/Apr/2007 Mesaje: 102
|
Trimis: Joi Sep 27, 2007 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
| io itzi recomand un pioneer 306C |
|
| Sus |
|
 |
Inceman
|
Trimis: Vin Sep 28, 2007 12:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Silviu a scris: | | Kicker mi s-a parut o marca de dragul SPL. | poate cineva sami spuna cei acela SPL??________________multzumesc d sugestii  |
|
| Sus |
|
 |
Silviu Priceput
|
Trimis: Sâm Sep 29, 2007 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
SPL = sound pressure level .... cati decibeli scoate. Sunt concursuri pentru cel care se aude cel mai tare.
Gandeste-te ca in mod normal tu nu ai nevoie de mai mult de 100 db pentru uz normal, iar un subwoofer de vreo 300W are potential de peste 110 db (10db diferenta este extrem de mult pentru ca db sunt pe scara logaritmica).
SQ = sound quality .. calitatea sunetului, se urmareste naturaletea, precizia sunetului.
Daca vrei un pic de SQ la sisttemul tau uita de Kicker sau Pioneer. JBL (in special P1222), Hertz, DLS, Focal, Fosgate, JL ... uita-te la astea. _________________ Architect at your service ... of course for a small fee....  |
|
| Sus |
|
 |
Inceman
|
|
| Sus |
|
 |
|