Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

BMW seria 5 e39 2001 sedan
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Iun 13, 2007 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ihearto a scris:

INTREBAREA 1: exista vreo posibilitate sa pacalesc volumul redus al acestor incinte inchise?

Eu sunt de parere ca DA.

ihearto a scris:

INTREBAREA 2: Cre ar fi volumul necesar, potrivit specificatiilor producatorului acestor difuzoare, ca sa sune in parametrii ideali?

Multumesc.

Cred ca necesarul ar fi cam toata usa sa fie folosita ca incinta, altfel nu suna deloc bine, te-ai convins si tu de altfel.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adriane39

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Craiova

MesajTrimis: Mie Iun 13, 2007 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O sa iau cd-playerul original, sistem de 13 pe fata, eventual amplificat, se merita sistem si pe spate sau nu e nevoie? Nu zic ca hu-ul e performant, dar adaptoarele alea nu-mi plac deloc. Trebuiau facute sa le poti monta cu clapeta inchisa iar gaura sa vina in zona displayului. Asa arata ca draq.
Nu am desfacut usa pentru ca nu am timp, astept dupa ihearto sa inventeze el ceva, daca tot experimenteaza, multumesc. Nu poti taia fundul la cutiile din fata ca sa folosesti toata usa ca incinta, cum zice sharkky? Pastrezi decat portiunea de prindere a difuzorului...???
Sharkky, arata-mi niste diff-uri de 13, ihearto a zis de alpine, ai alta parere?
Dupa ce termin cu astea, vedem de unde scoatem niste bashi....din tavan? Rolling Eyes

Ultima modificare efectuată de către adriane39 la Mie Iun 13, 2007 10:42 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
ihearto
Pasionat

Data înscrierii: 18/Iul/2006

MesajTrimis: Mie Iun 13, 2007 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy Seamana! Dupa maner, insa, parca n-ar fi de seria 5...dar, per total, imaginea e buna. Insa mai greu e cu ce-i pe spatele acesteia! Intaritura manerului - o tabla destul de lunga- nu permite apropierea de gura aia a difuzorului de 16,5. Fata de usa e departe de a fi plana. Plus ca trebuie luat in calcul un alt aspect - faptul ca in spatele acestei fete, mai vine un material cu rol de a separa gaura din portiera, in care culiseaza geamul. Si "gaura" asta, la seria 5, e destul de mare..de fapt e mai mult de 50% din portiera. Practic, renuntand la cutia aia triunghiulara, in care sta difozrul stock, pt ca unul de 16 nu incape nici ca adancime, nici ca diametru (are si o gura de prindere foarte neregulata), ramane doar o traversa de-a lungul portierei, de care sa te prinzi cu difuzorul. Eu am reusit "sa ma prind" Very Happy (prinderea o facusem pe o placa triunghiulara de lemn, de suprafata cutiei originale, prinsa in trei locuri, ca si cutia masinii), insa a aparut o alta problema: difuzorul ar fi "batut" in fata de portiera...si gaura acesteia este doar de 13! . Pentru aceasta, am montat un distantier de plastci, luat din comert Razz ..si n-a mai incaput fata de usa!
Sus
adriane39

MesajTrimis: Mie Iun 13, 2007 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Putem pune niste portiere de dacia papuc. Am eu si cu niste boxe de 16,5 si un clarion se aude de 10 ori mai bine ca in bmw. Prefer sa merg la srvici cu papucu
Sus
adriane39

MesajTrimis: Mie Iun 13, 2007 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi place ca esti perseverent. Vezi cand reusesti, sa nu pui fata de usa fara sa tragi niste poze, ok? Shocked
Sus
ihearto
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iun 13, 2007 10:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Adrian, nici mie nu-mi place cum arata un mp3 cu adaptorul ala in bord...arata ca dracu! da, nu se poate inchide nici clapeta si va fi o tentatie permanenta pentru hoti.
Pe fata, daca vrei amplificate, ia DLS PS 5A (au adancime mica de montare, vor incapea foarte bine in celebra cutie Very Happy ). Pe spate sa nu te puna gaia sa iei sistem (pe mine, dupa cum vezi, m-a pus!) din doua motive extraordinar de simple:
- tweeterul banuiesc ca vrei sa-l montezi in portiera spate, in locul lasat de producator; ei, sa stii ca e imposibil sa tragi firul de semnal prin stalpul masinii, este acolo o mufa pe care n-au putut s-o desfaca trei insi Shocked In alta parte chiar n-ai unde sa-l montezi...eu, daca da Domnul si rezolv ceva, am sa incerc sa le pun prin lampa aia de iluminat de pe fiecare din umerii din spate (pe care am reusit s-o rup, dupa atatea demontari). Dar, dupa cum lesne se vede, nu rezolv nimic...efectul va fi la fel cu cel al unor coaxiale.
- m-am convins, pur si simplu nu ai nevoie de sistem pe spate! Ia tot coaxiale DLS, pe 13, parca classic 425, si ia si un amplificator pe 5 canale, tot DLS - CA 51, sa amplifici si un sub decent, pe care sa-l montezi in cotiera din spate, la bancheta.

Asta ca ai spus ca vrei amplificate. Alta varianta ar fi cu un amplificator pe 4 canale, sa amplifici numai fata, pe spate le lasi pe cele ale masinii, si cu celelalte doua canale in punte, amplifici susbul. Cred ca ambele variante merita.
Sus
ihearto
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iun 13, 2007 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Imi place ca esti perseverent"... Very Happy Pai, la cati bani am aruncat pana acum, nu mai pot da inapoi...si chestia asta ma face sa ma simt mai tanar! (si productiv!)
Sus
adriane39

MesajTrimis: Mie Iun 13, 2007 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi, o sa comand dls-urile astea ale tale. Ma duca sa ma culc. Vezi sa nu mai rupi ceva...... Razz
Sus
Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 1:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

adriane39, ai putea incerca un sistem asa: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Sisteme/GZTC_130T/.
Oricum, acea usa ar trebui vazuta si dupa aceea venit cu solutii.
Sus
adriane39

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pacat ca are insonorizatul pa ea, fara el am vedea mai bine...

usa.jpg
 Description:
 Filesize:  33.15 KB
 Viewed:  393 Time(s)

usa.jpg

Sus
ihearto
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 3:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e insonorizant...ma rog, are oarecum astfel de rol..mascheaza gaura din usa, unde sta mecanismul geamului. Importanta este cutia aia triunghiulara in care sta difozorul..pacat ca nu se vede bine.
Sus
adriane39

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 9:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spune-mi te rog ce adancime permite pe fata si pe spate?
Sus
ihearto
Pasionat

MesajTrimis: Vin Iun 15, 2007 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

maxim 6 cm pe fata, si,pe spate, inclin sa cred ca 5 cm, datorita formei cutiei. In orice caz, R5A, care au adancimea de 6 cm, nu au incaput pe spate decat cdu distantier.
Sus
adriane39

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 12:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Noutati? Cum sta treaba?
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 5:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

noutati !? Very Happy in cateva ore ii ajunge subwooferul acasa ... in absentza lui !
sper sai fac o surpriza .. si sai termin si incinta !!! sa vad ce posibilitati am ... cred co sai tai suportul de schiuri ... ii fac incinta in spatele cotierei !

Very Happy Very Happy Very Happy

YM: shokaliptiku
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3  Următoare
Pagina 2 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum