Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe 16,5 cm Logan - sistem de peste 140 W - pareri
Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
DOOM

Data înscrierii: 16/Mar/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Mar 21, 2009 8:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astazi am reusit sa montez cele 2 sub-uri JBL GTO 804. Din pacate sunt foarte dezamagit. Hai sa incep cu partile bune : dufuzoarele sunt super. Coboara f bine in frecventa, si cei 200 W chiar se "vad' ( in cazul meu )
Arrow Pt alimnetarea lor am folosit un mpx 4500 - 240 W la 4 ohm in punte -
Arrow aceste difuzoare, dupa cum spune si producatorul, au nevoie de incinta. Stiam asta, insa am crezut ca voi pierde cca 60% din performante. Ei bine .. am pierdut cca 97%. Masina se zguduie, dar bass.. nema !
Arrow Nu recomand montarea lor pe spate fara incinta, decat daca vreti sa aruncati banii pe geam.
Arrow difurile isi merita fiecare banutz. Acum sunt in cautare de incinta pt ele.
Question daca aveti ceva intrebari despre ele .. va ascult !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
keo75

Data înscrierii: 07/Ian/2009

MesajTrimis: Dum Mar 22, 2009 11:39 am    Titlul subiectului: salut Răspunde cu citat (quote)

ma intereseaza si pe mine un astfel de subwoofer.ce tip de incinte ai de gand sa faci sau sa cumperi?eu as vrea sa il pun intr-o incinta sealed de 8.5l dat fiind faptul ca trebuie sa mi se incadreze in spatiul cotierei din spate(audi a4 b5,dimensiuni cotiera 22cm latime/31cm inaltime).eu calculasem o incinta cu dimensiunile interioare 21x31x15.am nevoie de fonoabsorbant la acest tip de incinta si daca da,de care si de unde.
Sus
DOOM

MesajTrimis: Mar Mar 24, 2009 7:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hm... pai eu am facut o randare pt al meu. Pt tine o incinta cu dim interioare ( aici nu am luat in calcul grosimea placii de 1.5 cm ) ar fi cam asa: 29.3x20.3x14.4 = 8565 cc. , unde cca 65 cc sunt "mancati" de cabluri.
daca vrei eu am pe cineva care face incinte super si-ti pot da nr de tel.
Cat despre materialul fonoabsorbat inca nu stiu daca se pune in incinta inchisa...

sub1.JPG
 Description:
 Filesize:  59.63 KB
 Viewed:  263 Time(s)

sub1.JPG

Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Mar 25, 2009 1:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DOOM a scris:
astazi am reusit sa montez cele 2 sub-uri JBL GTO 804. Din pacate sunt foarte dezamagit. Hai sa incep cu partile bune : dufuzoarele sunt super. Coboara f bine in frecventa, si cei 200 W chiar se "vad' ( in cazul meu )
Arrow Pt alimnetarea lor am folosit un mpx 4500 - 240 W la 4 ohm in punte -
Arrow aceste difuzoare, dupa cum spune si producatorul, au nevoie de incinta. Stiam asta, insa am crezut ca voi pierde cca 60% din performante. Ei bine .. am pierdut cca 97%. Masina se zguduie, dar bass.. nema !
Arrow Nu recomand montarea lor pe spate fara incinta, decat daca vreti sa aruncati banii pe geam.
Arrow difurile isi merita fiecare banutz. Acum sunt in cautare de incinta pt ele.
Question daca aveti ceva intrebari despre ele .. va ascult !

tu esti sigur ca nu le-ai legat in antifaza ?

ai incercat sa dai drumu la un singur difuzor de pe o usa sa vezi cum se aude ? mi se pare ciudat sa se auda asa prost Confused

inca lucram !
Sus
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Mar 25, 2009 1:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu sunt pe usi. sunt sub luneta.
Sus
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Mie Mar 25, 2009 8:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

in fine usi luneta ... eu totusi cred ca sunt in antifaza ...
inca lucram !
Sus
DOOM

MesajTrimis: Mie Mar 25, 2009 12:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu am incercat, dar diseara iti dau raspunsul. Rolling Eyes Insa stiu sigur ca firele de la statie la sub-uri sunt corect puse. In schimb cablul RCA de la HU la statie e o chinezarie.. asa a ramas de la vechiul sub.. si el tot o chinezarie.
Sus
DOOM

MesajTrimis: Joi Mar 26, 2009 8:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ELNA : am verificat. Totul e ok. Rolling Eyes

cer o parere:

Question sa vand cele 2 difuzoare ( JBL GTO 804 - 200W - 2 buc ) , sa mai pun ceva cash si sa cumpar un sub

sau

sa le fac o incinta...

Costuri: pe sub-uri am dat 400 ron, iar incinta ma costa 300. Total 700 Ron
Cu 700 as putea sa-mi iau ceva mai bun ?

ce credeti ?
Sus
DOOM

MesajTrimis: Vin Mar 27, 2009 2:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Question nu ma ajuta chiar nimeni ? cu o parere ? Sad Sad Sad
Sus
bezz
Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007
Locație: on a vibe

MesajTrimis: Vin Mar 27, 2009 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mi se pare cam mare pretul acelei incinte "custom"

de ce nu incerci s-o faci tu in regie proprie, intr-un weekend, ca materiale gasesti la toate magazinele diy?

bursa e cam moarta acum, nu stiu cat de usor o sa vinzi niste suburi de 8", rms mic, la care esti nemultumit de anumite chestii...

DOOM

MesajTrimis: Vin Mar 27, 2009 6:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cred ca pana la urma asa fac...
daca ma hotarasc sa ma apuc de treaba, va tin la curent cu info si poze Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum