Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe alpine type R

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
duma
Pasionat

Data înscrierii: 03/Noi/2011
Locație: lupeni

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2011 8:31 pm    Titlul subiectului: Boxe alpine type R Răspunde cu citat (quote)

as dori sa aflu si eu cate ceva despre boxele astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-R/SPR-17C/ daca le-a ascultat cineva sa imi zica daca merita sau nu bani Smile vreu sa le cumpar si inca nu stiu nimic despre ele vreau sa le pun pe iesirea de la player alpine 9812 rb nu vreau sa le amplific. Very Happy
eVo_Lazu
Priceput

Data înscrierii: 01/Apr/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Noi 04, 2011 1:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare,
1) in primul rand au putere de 4ori mai mare deacat playerul!!!
2) unde vrei sa le pui? pe fata s-au spate?
3) insonorizare se va face?
4) buget?

ps: cauta ceva de putere mai mica,ceva gen 40-50W rms daca doresi sa le pui pe player si nu le vei amplifica!
ps2: daca intentionezi sa le pui pe usile fata mai bine cauta un sistem si nu coaxiale!!!!!
ps3: daca nu ai posibilitate sa faci si insonorizare poate iti permite spatiul unde le vei monta sa le faci cate o incinta mica Wink

duma
Pasionat

Data înscrierii: 03/Noi/2011
Locație: lupeni

MesajTrimis: Vin Noi 04, 2011 3:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vreu sa le pun pe fara usa nu este insonorizata, bugetul este 400 lei si in viitorul apropiat le voi amplifica precizez ca am sub gz nuclear 12 spl de 4500 w amp de un mtx 1000 d 1000 w rms la 2 ohm vreau sa le pun boxele alea alpine sa am si ceva voce
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum