|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
duma Pasionat
Data înscrierii: 03/Noi/2011 Mesaje: 52 Locație: lupeni
|
Trimis: Joi Noi 03, 2011 8:31 pm Titlul subiectului: Boxe alpine type R |
|
|
as dori sa aflu si eu cate ceva despre boxele astea http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Alpine/Type-R/SPR-17C/ daca le-a ascultat cineva sa imi zica daca merita sau nu bani vreu sa le cumpar si inca nu stiu nimic despre ele vreau sa le pun pe iesirea de la player alpine 9812 rb nu vreau sa le amplific.  _________________ No sound limit!!! |
|
| Sus |
|
 |
eVo_Lazu Priceput
Data înscrierii: 01/Apr/2008 Mesaje: 569 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 04, 2011 1:30 am Titlul subiectului: |
|
|
salutare,
1) in primul rand au putere de 4ori mai mare deacat playerul!!!
2) unde vrei sa le pui? pe fata s-au spate?
3) insonorizare se va face?
4) buget?
ps: cauta ceva de putere mai mica,ceva gen 40-50W rms daca doresi sa le pui pe player si nu le vei amplifica!
ps2: daca intentionezi sa le pui pe usile fata mai bine cauta un sistem si nu coaxiale!!!!!
ps3: daca nu ai posibilitate sa faci si insonorizare poate iti permite spatiul unde le vei monta sa le faci cate o incinta mica  _________________ Clarion DXZ 778 RUSB,SPL Dynamics aMp + subb ,Focal ,MaGnaT |
|
| Sus |
|
 |
duma Pasionat
Data înscrierii: 03/Noi/2011 Mesaje: 52 Locație: lupeni
|
Trimis: Vin Noi 04, 2011 3:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
vreu sa le pun pe fara usa nu este insonorizata, bugetul este 400 lei si in viitorul apropiat le voi amplifica precizez ca am sub gz nuclear 12 spl de 4500 w amp de un mtx 1000 d 1000 w rms la 2 ohm vreau sa le pun boxele alea alpine sa am si ceva voce _________________ No sound limit!!! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|