|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
leone Priceput
Data înscrierii: 27/Feb/2007 Mesaje: 605 Locație: Brasov
|
|
| Sus |
|
 |
Audi_A6 Audiofil
Data înscrierii: 15/Aug/2006 Mesaje: 952 Locație: bucuresti
|
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dap,intreseante aceste Hertz,50 Hz,93 db suna bine.
Alte pareri? |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
Data înscrierii: 07/Dec/2007 Mesaje: 502
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
helixurile sau DLS C6A,restul sunt mai slabe
vezi ca sunt cam nasparlii hertzurile alea,in special partea de inalte
cat despre specificatii,cand or avea spl93/1w sau 80w Pnom zboara porcii
Daca nu ar fi si cousticurile,dar cu un spl de 82/watt si 35w Pnom ,mai realistic asa din parametrii
Din ce am vazut pe aici,cica ar fi si mq quartz o alegere destul de buna,cu niste specificatii mai credibile(spl 85 si 40w) si un sunet destul de buncel pe tw,desi nu ma pot pronuntza ca nu le-am ascultat,dar cred ca o sa-mi iau de curiozitate o pereche ,pt ca mi se pare cam neinspirata combinatia de plastic pe medii cu metalic pe tw.Vreau sa vad cum se leaga,daca au o tranzitie fara 'rupturi' si timbre diferite,pt ca ce am ascultat decent ca pret nu prea se 'impreunau' |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 2:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Ms CBI.Eu faceam referire la B6A dar nici C6A nu arata rau desi depasesc 300RON.Cred ca merita diferenta,nu?Din moment ce C6A au T20,un spl de 93 fata de 91 cred ca da.In jur d 300 RON C6A ar fi cea mai buna alegere?Multam |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 3:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
pe site-ul dls se gasesc parametrii difurile de midbas,unde C6 are 88db/w si b6 85,deci nu mai alege difurile doar dupa sensibilitate
Difurile cu sens., care par ca au ceva sens .mai mare ori au pe medii,deci mai slabutze pe joase,ori este o medie ceva,prin normalizarea caracteristicii,pt ca sunt destul de neliniare
Maj. dau la 2,8V,adica 2w,sau sensibilitatea pe medii la tweter ....
Diferentza este mica,nu cred ca te incurci tu acolo,si exista alternativa helix(pe care as alege-o personal)
B6 au niste 'parnai' pe post de twetere,nu au nici definitie si nici calitate si etc
,dar suna bine pe tz tz |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Depinde acum si de ce vrei de la ele,pt ca sunt bunicele si C6,dar as merge pe helix pt ca urca mai bine in frecventa tw (pt cei care aud acuma )
Nu stiu ce sa-ti zic despre mb quartz,dar as merge mai degraba pe acestea,nu le-am ascultat,ti-am zis,dar altii spun ca au tw mai detaliate si suna mai neutru(fara scartzaieli evidente pe medii sau sunet harsh,intzepat sau cu tente metalice) si sunt si mai dinamice,vioaie
Dar sunt o alegere f buna si helixurile la acest buget
Tu decizi,daca nu ai unde sa asculti,mergi pe neve,asa se intampla
Toti trecem prin asta odata si-o data  |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate.Nu sunt interesat neaparat numai d inalte.Multumesc CBI.Astept si alte pareri Vladutz,Mihai?
Merci
Ultima modificare efectuată de către leone la Mie Sep 03, 2008 10:57 pm, modificat de 1 dată în total |
|
| Sus |
|
 |
mihai Site Admin
Data înscrierii: 27/Iun/2006 Mesaje: 1952
|
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Nu inteleg ceva.Din cate stiam eu cu cat e SPL-ul mai mare cu atat vor suna mai tare,e adevarat?MB Quart au doar 85 spre deosebire d celalalte care au peste 90(nu sunt reale cifrele?).Asta inseamna k MB Quart nu vor suna la fel d tare ca celalalte?Vor suna mai bine,mai placut,mai cald dar nu la fel de tare?As merge pe MB Quart ptr ca mi-au mai recomandat si altii si e o firma cu renume.Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
EnZ0 Priceput
Data înscrierii: 12/Feb/2008 Mesaje: 264 Locație: Braila/Craiova
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 11:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Daca observi SPL de la MB quartz este raporatat la watti scrie acolo 85db/w/m restu deobicei ca o politica de marketing folosesc xxdb care defapt sunt xxdb/2.83v/m
Si daca transformi in db/w/m o sa ajungi tot cam pe acolo cat au si MB _________________ Volvo 480 ES , BLACK EDITION, full option, alcantra leather.
Daewoo Tico - in construction - |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Mie Sep 03, 2008 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
| No pana la urma sa merg pe MB Quart?Inca ceva la putere e trecut 50-100 rms.Ce inseamna asta? |
|
| Sus |
|
 |
CBI Priceput
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 12:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Enzo ,ce explicatie e aia,sincer,tu intelegi ceva din ce ai scris?
poate putina intelegere a notiunilor ar fi mai indicata decat astfel de explicatii
Difurile au(produc) un spl de 86/1w/1m si Pnom suportata de 40W conform manualului.
Daca nu-i dai cu distorsiuni(sa zicem sub 1%),adica nu cu HU,poti sa urci cu puterea pana la dublul Pnom,care de fapt reprezinta puterea muzicala(sau program,cum se zice in alte locuri) fara sa cedeze.Nu toate melodiile contin subbas in prostie iar muzica nu este asa de solicitanta ca un semnal sinusoidal continuu
Poti incerca MB Q ,daca mihai zice ca sunt bunicele,nu vad de ce ar 'mintzi',ca doar nu e firma lui sa o laude
Zielele astea imi iau si eu un set,doar sa vad cum fac sa le trag mai ieftine ,daca e ceva aduc vorba,daca nu,le plasez mai departe in liniste  |
|
| Sus |
|
 |
leone Priceput
|
Trimis: Joi Sep 04, 2008 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok atunci mai astept putin sa aud impresiile la cald Saru`mana |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|