|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
E adevarat, exista o diferenta cand se amplifica, dar crede-ma ca si pe player se aud foarte frumusel. Am avut ocazia sa le ascult pe: Pioneer, Sony, Kenwood, Panasonic ...
Eu unul mi-as lua difuzoare cu o "mica" rezerva de putere, ca poate pe viitor mai vine si un amplificator acolo ... Decat sa stau sa schimb difuzoarele, sau sa-mi iau "difuzoare concepute special pentru a fi amplificate de player" ... No way! |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 9:39 am Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate...cine stie....poate il apuca microbul ....si are nevoie mai trz de amplificare
ideea e ca omul vrea sa bubuie masina...asta fara woofer! deci trebuie sa se orienteze spre SPL _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
Data înscrierii: 20/Iul/2006 Mesaje: 53
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Haideti ca ma tentati cu Ground Zero-urile astea... Deci haideti sa vedem: pana la urma care raman a fi cele mai bune boxe ovale pentru Logan spate + Kenwood 4 x 50 Mosfet? Ca sa fac si eu o comanda. Daca GZ_urile alea aduc tarie si bass mai puternic, fara sa distorsioneze, le comand chiar azi p-alea. |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 10:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt de parere ca nu ai avea nimic de pierdut cu Ground Zero. E posibil sa fie pe gustul tau  |
|
| Sus |
|
 |
marin
Data înscrierii: 20/Noi/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Vin Noi 23, 2007 10:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
...vreau sa-mi pun si pe logan dif ovale pe spate (am auzit ca scot bine si nu mai e nevoi de woofer). Asa ca andreyi merg si eu pe mana baietilor  |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 11:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pana la urma am achizitionat si am montat la service GZTF 690MK2. Au facut baietii de acolo o treaba cu taiatul si montatul de nota 10. Sunetul este bun, bass mult mai bun fata de ce era inainte, acuma practic pot sta cu bass-ul la maxim, pana pe la 27-28 din 35 maxim. Ce am observat, sau poate mi se pare, se aude un pic mai incet fata de inainte. In schimb, cred ca este un defazaj sau nu stiu, ceva pe la fire, pentru ca in momentul in care ascult pe toate 4 boxele bass-ul se aude ciudat. Daca dau numai pe spate, imi bubuie de simt si in scaune bass-ul, daca dau numai pe fata, se aude destul de bine dar in limita difuzoarelor. Practic nu pot asculta cu fader-ul pe 0, deoarece se aude ciudat. Ce trebuie facut oare? |
|
| Sus |
|
 |
andreyi Pasionat
|
Trimis: Dum Noi 25, 2007 11:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Aaaa,si am avut si un meci cu ei. La inceput, dupa ce au montat boxele, in fine i-am laudat pentru lucratura(montaj, taiere) si hai sa facem proba. Practic, am ramas mut, nu era bass deloc, era numa pe front bass. Difuzoarele se miscau de rupeau, dar bass deloc. Si le-am zis ca nu e polaritatea in regula, si ei nu si nu ca e in regula ca asa tre' ca se vede ca membrana se misca in interior. In fine le-am zis doar sa inverseze firele intre ele si s-a schimbat enorm treaba. Si practic asa a si ramas, dar nu stiu am impresia ca nu e ca si pe fatza polaritatea, chiar nu mai inteleg nimica, nu se leaga bass-ul din fatza cu cel de pe spate, practic nu pot sa ascult muzica decat doar pe front sau doar pe rear. Sunt profund dezamagit. |
|
| Sus |
|
 |
ursachemihai Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007 Mesaje: 509 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Lun Noi 26, 2007 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
mergi tu pe fire si pune-le cum trebuie...aceeasi problema am avut-o si eu... si fata e fazata prost! _________________ No Bass....No Fun !
DEH 40 MP+ Helix Esprit F+R |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|