Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe ovale Logan spate..
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
andreyi
Pasionat

Data înscrierii: 20/Iul/2006

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 2:22 pm    Titlul subiectului: Boxe ovale Logan spate.. Răspunde cu citat (quote)

Va salut. Am luat acum un an si ceva de la Be-loud o pereche de boxe JBL de 16,5 cm de 60 W RMS pe doua cai, montate pe spate, de care sunt foarte multumit din punct de vedere al claritatii si tariei, insa nu prea am fost multumit de bass de la inceput. Pe fatza am doua boxe Blaupunkt de 13 cm pe doua cai iar HU este un Kenwood 4 x 50 W Mosfet. As dori sa-mi schimb boxele de pe spate cu o pereche de ovale. M-ar interesa ceva sa scoate foarte mult bass, claritate si tarie, deci cam cele mai bune boxe ovale pentru spate Logan. Bugetul este de cam 200 lei maxim, eventual cu +-10 lei. Am vazut ceva recomandari, dar as vrea spuma.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
andreyi
Pasionat

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

M-am gandit si la o combinatie woofer+statie pe la 400 lei, dar deja apar prea multe cheltuieli de montaj, cabluri, apoi spatiul in portbagaj devine o problema, mai ales ca e masina de familie, asa ca m-am gandit sa va cer sfatul unor boxe sa-mi duduie masina nitel,fara woofer. Am auzit io ceva la niste prieteni, si anume boxe DLS ovale de 80 W RMS care se aud cu bass puternic, dar un pic infundate inaltele,insa ar fi o varianta si DLS. Pioneer ovale mi s-au parut foarte slabe si foarte scumpe(puse pe un HU Pioneer 4 x 50 W). VDO la fel nu mi s-au parut ok. Cam asta e tot ce-am testat pana acuma. Va multumesc anticipat.
Sus
ursachemihai
Priceput

Data înscrierii: 06/Sep/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Sâm Noi 03, 2007 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce ar fi sa testezi Coustic CX 693 Smile .Nu suna deloc infundat!
andreyi
Pasionat

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 10:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ideea e ca nu prea am unde sa testez. Am colindat in lung si in lat prin magazine dupa boxe mai de calitate ca sa si testez, dar ovale numai VDO, Sony, Pioneer, JBL CS, Blaupunkt si cam atat. Eu oscilez intre DLS si Coustic, si nu gasesc pe nicaieri sa testez, ca sa stiu ce comand de la Be-Loud. Ideea este in felul urmator, JBL-urile le am de la Be-loud, is de 17 si vreau sa le pun pe fatza, iar pe fatza am niste Blaupunkt de 13 pe care o sa le dau deoparte. Nu mai vreau sa fac investitii prea curand in spate si fatza, deci vreau niste ovale bune. JBL-urile merg oare usor montate pe fatza, avand in vedere ca sunt de 16,5 sau 17. Nu incomodeaza deschiderea totala a geamului?
Sus
liviu
Priceput

Data înscrierii: 08/Noi/2006
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ia tu niste d-astea:
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Coaxiale/Classic_269/
...si sigur nu o sa-ti para rau!

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai zis la inceputul topicului ca ai mai vazut recomandari...etc...dar tu vrei spuma!
Spuma....pentru coaxiale ovale ....nu prea se gaseste! Diferentele sunt mici! asa ca e bine sa asculti si de cei de pe forum...care sigur au eva experienta!
Si eu am ascultat de ei si nu regret acuma alegerea facuta!

AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 1:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

inca o varianta ar fi mtx 693
am eu tot pe logan si sunt foarte multumit de ele
poate ca la mtx platesti doar firma in plus fata de coustic, am tot auzit ca sunt cam la acelas nivel, avand acelasi producator, dar cred ca e una dintre alegerile mele cele mai bune "din prima"; am schimbat multe difuri, playere, statii si suburi. doar ovalele astea nu le-as schimba cu altele Smile

ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Lun Noi 19, 2007 3:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Citat:
inca o varianta ar fi mtx 693
am eu tot pe logan si sunt foarte multumit de ele
poate ca la mtx platesti doar firma in plus fata de coustic, am tot auzit ca sunt cam la acelas nivel, avand acelasi producator, dar cred ca e una dintre alegerile mele cele mai bune "din prima"; am schimbat multe difuri, playere, statii si suburi. doar ovalele astea nu le-as schimba cu altele

da ai dreptate si MTX 693 sunt bune! au ceva wati in plus fata de Coustic! Iari diferenta nu e prea mare!
Nici eu nu le-as mai schimba !

andreyi
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 10:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc ca ati sarit sa ma ajutati. Pana la urma, daca ar fi un top al ovalelor pana in 300 lei, care ar fi. Sa stiti ca m-am gandit si la Hertz Dieci 6x9, alea de 95 de dB, pe la 275 lei,dar daca nu merita nu le iau. Haideti, prieteni, ca vreau boom-boom cat de curand in masina...Deci va astept un mini-top al 6x9 (obiectiv, subiectiv, ma rog cum o fi), evident sa dea randament maxim pe Logan, ca are si-asa portbagajul mare si alea de 16,5 nu prea fac fatza. Va salut!!!
Sus
andreyi
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Haideti ca vin si eu cu variantele cele mai bune(evident din sfaturile voastre) si sa-mi spuneti daca e ok ordinea asta(din puncte de vedere al calitatii si al SPL-ului):
Locul I - Hertz Dieci DCX 690 (daca se merita,fac rost de bani pt ele)
Locul II - DLS 269
Locul III - MTX XT693 - si Coustic CX693,daca ziceti ca-s sub licenta MTX
Locul IV - DLS 1269

Deci practic vreau boxele care se aud cel mai bine si mai cu bass din toate astea. Va stresez ca nu mai vreau prea curand sa le schimb/sa tot incerc. Multzam!
Head-Unitul este Kenwood 4 x 50 W Mosfet(asa scrie pe el, nu mai stiu exact modelul,dar sunt foarte multumit de putere si claritate).
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 3:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as inversa putin topul: asta pentru ca nu prea cred ca cei de la Hertz au scos 95 la SPL!

Locul I - DLS 269
Locul II - DLS 1269
Locul III - Hertz Dieci DCX 690
Locul IV - MTX XT693 - si Coustic CX693

ar mai fi de luat in considerare si http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Focal/Polyglass_690_CV1/ , dar care nu se incadreaza in top 300 ron Smile

E doar parerea mea! acuma totul depinde de pretul pe care ti-l poti permite Smile

andreyi
Pasionat

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, e posibil si-asa, insa am fost azi la firma de unde mi-am tot pus eu boxele, HU-urile, si mi-au spus ca nu pot monta pe portierele fatza Logan boxe de 16,5 ci numai de 13 cm, deci momentan nu stiu ce sa fac, vroiam sa pun JBL-urile GTo pe fatza, ca sunt boxe bune pentru inalte si medii, insa acuma mi-au stricat cei de acolo toate planurile. Nu pot sa raman cu JBL-urile pe bara, in mod normal ar trebui sa le vand, dar nu am timp sa umblu si sa caut cumparatori.
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 8:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa le spui celor care ti-au zis ca poti monta numai de 13 ...sa mai invete si sa nu mai fie atita de comozi!
asa fac toti....ce sa se chinuie ei cu modificari etc...

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Noi 22, 2007 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu un pic de chinuiala, poti monta difuzoarele de 16,5 pe fata, imposibil sa nu mearga. Sunt atatia care si-au montat.
Pentru spate, ti-as recomanda un set de ovale de la Ground Zero http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_69T/
S-ar putea sa fii placut surprins de ce pot face aceste difuzoare.
Sus
ursachemihai
Priceput

MesajTrimis: Vin Noi 23, 2007 12:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da, pot face multe ovalele alea, dar daca omul nu are amplificare, ce face cu acei wati de care dispun GZ-urile?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum