|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
zengy Priceput
Data înscrierii: 31/Dec/2009 Mesaje: 208
|
Trimis: Lun Feb 15, 2010 11:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata m-am cumintit si mi-am bagat mintile in cap, sa stiti ca parerile voastre conteaza, aici mi-am dobandit cunostintele cu ajutorul d-voastra si mi se pare normal sa tin cont de sfaturi si sa le impac in masura in care pot, deci am renuntat la player, nu-l mai schimb in schimb mi-am comandat si sistemul pe fata de la focal, deci va fii focal access sistem pe fata si coaxiale pe spate, inele mdf de 16.5 cm trebuie sa ajunga saptamana asta, mai trebuie sa imi gasesc niste cabluri adaptoare pentru leon ca sa nu trebuiasca sa-mi taie si sa-mi innadeasca cablurile insa nu stiu de unde sa le comand, sper sa gasesc!
Aveti ideea de ce imi baraie / gajaie in portiera spate stanga in zona tweeter-ului, e foarte ciudat, deci boxa pe spate care e coaxiala nu baraie deloc si tweetere nu am pe spate insa baraie in draci in zona superioara a portierei unde sunt tweeterele, aveti idee ce ar putea sa fie? |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Feb 15, 2010 11:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
un plastic care nu cade calumea, panou usii poate nu e strans in zona aia, sunt o gramada de posibilitati , dar cred ca e panou usii care e de vina, cand iti montezi difuzoarele o sa vezi care e problema _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
Pigoo Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1625 Locație: Constanta
|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 1:34 am Titlul subiectului: |
|
|
stai asa ca eu nu stiam ceva, 117 nu are bass engine pro ? adica procesorul de sunet imprint integrat?
eu am crezut ca e, deaia te-am "certat"
dar nu conteaza, atat timp cat nu folosesti functiile alea gen 3 cai , time alignement 6 canale..... chiar nu are rost .
uite eu de ex.. nu le folosesc, dar imi place ca pot selecta mai multe frecvente si mai multe pante pentru crossovere... asta e singurul plus . |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Mar Feb 16, 2010 1:43 am Titlul subiectului: |
|
|
| Nu-i nimic, las ca nu-i bai, pot sa stau si fara acele functii o vreme cel putin, mai incolo vad eu ce mai fac, pentru moment o sa raman cu acest player, ce sti ce mai apare in viitor si in timp il schimb cand vreau ceva mai mult, mai bine schimb boxele acuma, ai idee de unde sa iau si eu niste adaptoare pentru mufa de la boxele de fabrica ca sa nu trebuiasca sa-mi innadeasca cablurile? Nu am reusit sa gasesc asa ceva pentru seat din pacate, refuz sa cred ca nu exista asa ceva pentru seat leon 2010, la asa ceva ma refer: http://www.metrafo.ro/produse/adaptoare-boxe-auto |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 10:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata, am rezolvat cu tot, am boxele focal sistem + coaxiale, am adaptoarele pentru boxe, am inelele mdf, abia astept ziua de sambata sa le instalez, revin cu impresii  |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Sâm Feb 20, 2010 2:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am instalat doar coaxialele, am avut nevoie sa folosesc ambele inele mdf la fiecare difuzor pentru ca nu imi incapeau altfel difuzoarele avand magnetul destul de mare si atingeau pe tabla, referitor la inele... cu greu am reusit sa le fac sa nu crape de tot, cum introduceam un pic surubul in el cum se desprindea cateo fasie din el, deci am strans mult din b..i ca sa nu se dezmembreze de tot, foarte firave, boxele se aud excelent mult peste sistemul de de fabrica de pe fata, deci recomand cu toata increderea focal access au un bass foarte curat si comprimat care se simte si la cel mai mic nivel, nu are efectul ala de woooooooof care e oribill din punctul meu de vedere, mai am o singura problema de rezolvat cu baraitul, nu va vine sa credeti de la ce e... manerul usii vibreaza pe plastic, daca trag de el ca si cum as deschide usa nu se mai aude nimic, caut acuma o bulina de cauciuc sau burete adeziv sa lipesc intre maner si plasticul pe care se aseaza cand e in pozitie normala... |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Sâm Feb 20, 2010 5:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
Gata am rezolvat si cu baraitul, e o placere acuma sa ascult muzica, am fader-ul dat mai mult pe spate, ca acuma sistemul de pe fata e jalnic in comparatie cu coaxialele focal, si cand ma gandeam ca inainte sa le schimb cele de pe fata erau mult superioare coaxialelor de fabrica, deci zuper incantat, as alege aceleasi boxe a doua oara fara ezitare, abia astept sa instalez acuma si sistemul pe fata, o sa incerc sa gasesc pe cineva aici local care sa-mi fabrice niste inele msdf pe masura...apropo ce alt material mai este indicat, sau care este cel mai indicat de confectionat acele inele? Vreau sa fie si mai zdravan materialul, mai inchegat sa nu crape asa usor, ceva mai rezistent daca se poate si la fel de bun in acelasi timp  |
|
| Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Sâm Feb 20, 2010 7:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fader pe spate...hm monteaza-ti sistemul pe fata odata ce mai stai da o gaura subtire inainte de a baga fortat surubul in mdf poti sa mai faci inele si din fag sau tei ....tinere  |
|
| Sus |
|
 |
mircea_ioan_25 Priceput

Data înscrierii: 21/Mai/2008 Mesaje: 711 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 20, 2010 7:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
din lipsa de mdf merge facut si din pal  _________________ NAKAMICHI+all SPL Dynamics
Locul 2 4T-CNCA maxi5000:145,3db@47hz
Incinte custom-YM:heartless69_666 |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 21, 2010 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Saptamana viitoare voi avea inele custom facute pe masuratori exacte din textolit super profesionisti cu access la cele mai noi si bune tehnologii, ce ziceti sa-i dau un pic de inclinatie ca sa stea difuzorul orientat in sus un pic, ce unghi umi recomandati?
Despre textolit ce spuneti, este ok materialul?
Ma gandesc sa ii fac inaltimea destul de mare pentru ca am loc, ceva de genul 5 cm la baza si 4 cm la varf, este ok? |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 21, 2010 10:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Maine dimineata merg sa mi se ia masurile am de ales intre aluminiu si textolit, please help, merg pe aluminiu? |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 12:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Masuratori luate, comanda data in executie, material aluminiu, abia astept, se vor integra perfect, vor avea gauri astfel incat sa le prind exact in locurile de fabrica pentru a nu deteriora absolut nimic la fata de usa, abia astept sa vad rezultatul, cum va suna oare din aluminiu??? |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Sâm Feb 27, 2010 4:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Numai luni vor fii gata inelele din aluminiu, voi face poza cu ele si le voi posta, vreau sa fac si la tweetere inele din aluminiu adaptoare pentru instalare exemplara, dupa aceea urmeaza insonorizarea portierelor si cam atata, sunetul este excelent de la boxele de pe spate, super multumit, abia astept sa le am instalate si cele pe fata, mi-am pus si adaptorul pentru comenzile de volan. |
|
| Sus |
|
 |
Radu87 Pasionat

Data înscrierii: 25/Ian/2010 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 27, 2010 11:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
sub player ce e 1DIN ala pe care scrie alpine ? _________________ Powered by Alpine & Focal |
|
| Sus |
|
 |
zengy Priceput
|
Trimis: Dum Feb 28, 2010 12:53 am Titlul subiectului: |
|
|
Da, e un sertaras 1din  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|