Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe pentru GTO 75.4
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 12:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti`a venit masina?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
monk
Priceput

Data înscrierii: 08/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Mar 30, 2007 7:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

luni intra la RAR si la inmatriculat :-<

deocamdata sunt in cautare de dvd, sau un cd player pt ea Very Happy
Sus
monk
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 12:52 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

S-A PRODUS MINUNEA !

azi am intrat in posesia masinii...

sapt viitoare o sa o programez la intalare, dar inca nu am head unitul. am vb azi la telefon cu vlad, caruia ii multumesc ca m-a adus din nou pe calea cea dreapta, si anume mi-a pus in balanta niste chestii pe care si eu le aveam in vedere, dar nu vroiam sa le vad Very Happy

si anume, focalurile alea merita ceva mult mai bun ca HU decat un valor sau un audiovox, asa ca am hotarat pana la urma sa raman la p88... chiar daca nu are dvd.... asta in primul rand.
iar in al doilea rand, traim in romania si omu care a inventat fatza detashabila la cd player a fost un geniu. (dvd playeru nu are datorita lcdului)

calitate cere sacrificii... mai ales financiare Very Happy

sapt asta care vine sper sa pot face rost de bani si pt HU. oricum ar fi, toate celelalte componente vor fi instalate sapt care vine, chit ca voi rula o perioada pe head unitul stock (blaupunkt).
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 12:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce esti tu nerabdator sa'ti pui sculele pe masina , dar ce sunt o gramada nerabdatori sa'ti auda impresiile despre Focal'uri Mr. Green .
Bv , felicitari pt masinutza , sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea.La cati mai multi km si la cati mai multi db !
Imi imaginez prin ce ai trecut in ultimele 2 luni de cand astepti sa'ti vina masina , eu inainte sa o cumpar pe a mea nu am mai dormint vreo 2 saptamani Laughing

monk
Priceput

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 1:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

promit ca voi face un amplu review Very Happy
Sus
[g]
Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007

MesajTrimis: Vin Apr 06, 2007 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In sfarsit fericituleeee... Laughing
monk
Priceput

MesajTrimis: Mar Apr 10, 2007 11:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dupa MUUUUUULTA vreme.... a sosit si clipa adevarului:

buzele moi, inima bate tare ... ma urc prima oara in masina dupa montarea sistemului. ce pot spune: VIOLENT ! asta este cuvantul care defineste cel mai bine ce am eu pe masina acum. cu toate ca termenul de comparatie este unul grav, este o violenta naturala... o violenta incredibil de placuta... si foarte foarte fidela.

ideea e urmatoarea... dupa prima auditie, care a durat cam 2 ore ... sunt foarte foarte foarte placut impresionat... sunetul se aude foarte clar, si boxele fac fata subwooferului incredibil de bine....

si asta fara insonirizare ! ...

am uitat sa preciezez ca in urma unei greseli (pe care am iertat-o) a celor de la be-loud nu am mai cumparat P88ul pt ca nu mai era... m-am indreptat tot spre calitate si claritate si am ales unul din capetele de serie de la clarion de acest an: DXZ778RUSB .. un model care in ciuda designului foarte futurist pe care clarionul il adopta de cativa ani incoace, care nu prea m-a atras, se aude incredibil de bine ... doar deh.... e clarion.

boxele mai trebuie "fine tunate" pt ca orice tuning se face dupa ce isi dau putin drumu boxele, dar in orice caz sunetul este incredibil de curat!

recomand cu caldura polyglass 165V1 !
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 2:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bravo Monk , ma bucur ca esti multumit de sistemul tau . Felicitari ! Sa'ti faci cat mai repede o insonorizare ca sigur nu o sa regreti si sa ai grija de masinutza si de scule .
P.S. unde ai facut instalarea si cat te'a costat ; esti multumit de manopera ?!?

monk
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 4:56 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tottal Motto Wink

6 milioane m-a costat + cablurile.

ca toti clientii tottal motto sunt foarte multumit de munca lor.
Sus
mihai
Site Admin

Data înscrierii: 27/Iun/2006

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 12:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic sa incepi un thread nou la "prezentari sisteme", nu mai continua aici... ca suntem putin offtopic cred.

Felicitari pentru muzica, nu plange dupa 88rs, eu ca l-am pus de 10 zile acum ma uit cu pofta la 778 care deabia a aparut de 2-3 zile pe piata... Sunt fan al sunetului Clarion si deabia astept sa-l aud la tine, poate la intalnire.
778 stie cam aceleasi smecherii ca 88rs dar nu merge chiar pana in panzele albe. Oricum, arhisuficient pentru un setup full active cu time alignment. Tu acum ai sistemul fata doar pe 2 canale de amplificare, cu filtrele pasive, nu?
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stai ca nu'mi dau seama : ce te'a costat 6 milioane ?!? Sa'ti instaleze un HU , un amplificator , un sistem de boxe si un subwoofer in masina ?!? Si pe langa astia 6 milioane ai mai dat bani si pe cabluri ?!? Sincer sa fiu mi se pare exagerat de mult . Eu am fost cu masina intr'un service de instalari car audio si i'au luat unui tip 1 milion pt instalarea unui woofer si a unui amplificator + o pereche de tweetere si mi s'a parut mult , dar 6 milioane Shocked

monk a scris:

boxele mai trebuie "fine tunate"

Poti sa'mi explici si mie ce inseamna asta mai exact ca habar nu am Question

monk
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 11, 2007 11:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vezi ce instalare s-a facut imi vei da dreptate Smile...

nu regret nici macar un banut ! .. cei de la tottal motto lucreaza IMPECABIL !

cat despre fine tunate se refera la reglajele care sunt normale pentru orice difuzor cu care vrei calitate maxima... adica sa storci tot ce poate el mai bine din el. mai ales daca il vrei pt SQ.
Sus
B4g4b0n7u
Pasionat

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 12:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poate reusim sa venim amandoi la intalnirea be-loud si sa vad si eu instalarea ca sunt tare curios ... de ce sa mananc ... nu am vazut nici o instalare pana acuma sa nu mai zic de facut vreuna ca sa'mi pot da cu parerea , dar mi se pare cam mult totusi ... asta din cate am auzit si eu pe forum pe aici despre preturi ... Pana la urma sunt banii tai si daca a meritat lucrarea banii cheltuiti si tu nu regreti asta este cel mai important . Bafta
monk
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am mers pe principiul "sunt prea sarac sa imi permit chestii ieftine"...
mai bine un ban in plus dat acu decat alti bani aruncati pe reparatii in viitor ...
Sus
AnDrU
Priceput

Data înscrierii: 31/Aug/2006
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Joi Apr 12, 2007 1:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu neaparat pe reparatii
si eu initial cand mi`am schimbat difurile fata, spate si playerul am zis ca "alti bani in muzica nu mai bag"
acum astept sa mai strang bani Very Happy
trebuie sa sune MAI bine, MAI tare, MAI clar!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 3 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum