|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
monk Priceput
Data înscrierii: 08/Ian/2007 Mesaje: 218
|
Trimis: Joi Apr 12, 2007 10:33 am Titlul subiectului: |
|
|
| ma refeream la instalare.... ca difurile si restul vor fi intr-o continua schimbare. |
|
| Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Apr 13, 2007 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Pey daca o sa schimbi componentele din sistem in permanenta inseamna ca o sa faci si alte instalari in permanenta si automat bani pt ele , sper sa nu fie mereu 6 milioane ...
Daca o sa schimbi componentele actuale cu ceva mai puternic si mai performant automat o sa trebuiasca sa schimbi si kitu'ul de cabluri . Ceea ce o sa'ti ramana tie dupa instalarea de acuma or sa fie probabil cablajul pt difuzoare si eventual conectica pt HU asta daca ai schimbat'o pe cea originala a masinii ... Asa ca sincer nu vad rostul cheltuielii atator bani pt o instalare ... Cu banii aia cumparai un kit Stinger Bulk Pack pt insonorizare ... Parerea mea ca a costat exagerat de mult instalarea ... Daca vii Sambata la intalnire , poate le arati baietilor de la be-loud instalarea de care vorbim si sa'si dea si ei o parere despre cam cat te'ar costa in mediu o asa instalare ...
Nu vreau sa'ti tin morala sau sa te simti ofensat , vreau doar sa'ti spun ca sunt in general niste tepari mecanicii , instalatorii , indiferent de domeniul in care profeseaza si ca alta data sa stii si sa nu'i mai imbogatesti pe altii degeaba ...
Tot ceea ce am scris sunt doar parerile mele , poate sunt de fapt aberatii , numai un cunoscator ar putea confirma daca am dreptate sau nu .
Nu trebuie sa'ti para rau acuma pt bani , toata lumea din greseli invata
Bafta si poate ne vedem sambata , sunt foarte curios sa'ti aud sistemul _________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|