Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Boxe Skoda Octavia Tour fata si spate
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
Goldy
Pasionat

Data înscrierii: 08/Iun/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 8:24 pm    Titlul subiectului: Boxe Skoda Octavia Tour fata si spate Răspunde cu citat (quote)

M-ar interesa niste boxe pentru Skoda Octavia fata si spate care sunt binisori de si nu la un pret extrem,as vrea sa ajung cam la 250-300RONi in total...Am player Alpine de 4x45W nu vreau sa pun amp.
Marimile sunt: Front 6.5" Rear 4" in hatch

Thx!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZRF_16FX/ + http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Ground_Zero/Coaxiale/GZTF_10T/

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
Goldy
Pasionat

MesajTrimis: Mie Iun 11, 2008 11:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scuze...m-am uitat la boxele din spate inchape si cel de 13cm...are cineva si alte variante?
Sus
Goldy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 12:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uitand prin site m-am gandit la o alta varianta
Fata: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/
Spate: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/JBL/Coaxiale/CS2105/

nu sunt amplificate merg direct de pe un Alpine cde-7860R...ce parere aveti merita bani sau nu o pot folosi la acea putere care are HU ul?
Sus
vlad_andrei
Pasionat

Data înscrierii: 11/Mai/2008

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CS652/
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/
Se incadreaza in buget si merg bine neamplificate.
Sus
Goldy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 1:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Super deci sper ca incape in octavia fara ajustari..apropo ai auzit cum suna asai?au un bass clar?
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 1:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu le-am auzit, insa sunt f apreciate pe forum pertru raportul pret/calitate, iar tweeterul este cu membrana de matase, contribuind astfel la o calitate sporita a sunetului.
Nimeni nu s-a plans de ele pana acum, asa k poti sa le incerci.
Sus
Goldy
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 11:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mersi mult sper sa-mi mearga...sunt foarte curios..oare o sa aiba o diferenta mare fata de cele care am acuma...cele te stoc?
Sus
vlad_andrei
Pasionat

MesajTrimis: Joi Iun 12, 2008 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asta o sa-ti dai seama singur, depinde de fiecare, dar eu cred ca da.
Sus
Goldy
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 4:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probleme probleme... inca nu am commandat boxele dar am vazut ca si la masina pt boxele din fata este tweeter montat in usa,la coltul geamului...oare tweeteri de la sistem pe care o sa cumpar vor inchape in acel loc pt tweeteri stoc sau nu am nici o sansa?
Sus
Andry
Priceput

Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: Brasov

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi daca poti sa masori diametrul locasului in care se afla tweeterul pe masina ta, ca pe urma sa iti alegi un sistem pentru fata potrivit dpdv al marimii tweeterului Wink

Waitin` for the Volvo, a new chapter!
Sus
alecs_foxy

Data înscrierii: 30/Oct/2007

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 2:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

I-am recomandat unui prieten de putin timp tot pe o skoda octavia pe fata http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/DLS/Sisteme/Classic_B6A/
si pe spate classic b5a,la fel pt player si e foarte multumit,dar cum nu se incadreaza in bugetul tau cele pe spate iti recomand http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/Coustic/CX502/ , cele p care ti le-a recomandat si vlad.
La cele pe fata tweeterul se potriveste in portiera si suna foarte bine ai si ceva bas,putere si fidelitate.
Coustic CX502 le-am auzit pe un opel si suna si ele foarte bine
Sus
Goldy
Pasionat

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2008 11:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci sa raman la varianta DLS Classic B6A fata si Coustic CX502 spate?inca ceva...boxele care sunt de stoc cand ridic volumul din cauza lor zgadaie,scartaie toate portiera...am nevoie si de ceva izolatie sau nu o sa am acea problema cu DLS uri?Vreau sa zic ca pe langa acestia vreau sa pun si un sub..mai ca lumea,numai ca prima data vreau sa rezolv problema aceasta cu medii si inalte
Sus
CBI
Priceput

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Lun Iun 16, 2008 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar daca nu se incadreaza in cerintele tale,nu pot decat sa-ti spun ca bugetul tau e f mic pt ce doresti,si daca ai ceva pretentii de 'fidelitate' te sfatuiesc sa-ti iei un sistem mai potent pe fata si atat deocamdata.
Chistoacele alea de 13 pe spate oricum nu te ajuta mai cu nimic,iar variantele prezentate de co-forumistii de mai sus sunt f slabe
Cu un sub pe care zici ca o sa-l achizionezi o sa ai un sunet decent,si poti pune altadata niste difuzorase si in spate de umplutura

Ce iti recomand
http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_auto/HELIX/Sisteme/DB_62.1_Dark_Blue/

Daca iti vibreaza fata de usa asa de deranjant va trebuie sa ii aplici ceva insonizant,chiar si ceva ieftin,o sa se mai linisteasca
Cat despre afirmatia 'prima data vreau sa rezolv problema aceasta cu medii si inalte' este pe bune sau ..poate nu ai experienta prea multa ,dar tocmai partea de medii-inalte este cea mai importanta(presupunad ca mai asculti si muzica,nu doar huruiala)

Masoara si gandeste-te f bine inainte..sa nu plangi apoi (nu ca ar fi cine stie ce investie,dar..)
Sus
Goldy
Pasionat

MesajTrimis: Lun Iun 16, 2008 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

asta-i ca nu vreau sa ma plang dupa ala mai bine astept si mai adun bani..pana acum am cam 1600Roni la dispozitie...deci la bani astia as vrea ceva care e mai bun,nu vreau sa ma duc la dB drag si porcarii vreau sa am un sistem mai tare in masina... deci un sistem fata Helix Dark Blue ar fi mai bun fara sistem spate?(imi place mai mult helix ul,macar nu sunt niste cartoane) sincer nu prea am experienta in sistem audio la masini nu am ocupat cu asa ceva,pana acum lucram la sisteme PA,la cluburi..deci sunt fara experienta!de instalat nu cred ca o sa am probleme,avand in vedere ca tatal meu e electrician.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum